el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός – Βιλερμπάν: Προγνωστικά, Ανάλυση 21/03/2024

Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να αφήσει πίσω του την ήττα στην Πόλη από την Εφές και να πράξει το καθήκον του στο ΣΕΦ την Πέμπτη (21/03, 21:15) κόντρα στην «ζημιάρα» Βιλερμπάν, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague – τρεις στροφές πριν πέσει η αυλαία της regular season.

Την Τρίτη, στην Τουρκία, μπήκε στοπ στο νικηφόρο σερί των «ερυθρόλευκων» στην διοργάνωση (μετρούσαν έξι διαδοχικές) και έτσι έπεσαν στο 18-12.

Την ίδια ώρα, οι Γάλλοι έχουν δύο νίκες (απέναντι σε Μιλάνο και Εφές εντός έδρας) στο ενεργητικό τους στα τελευταία τέσσερα ματς στην Ευρωλίγκα και με ρεκόρ 7-23 διατηρούν απόσταση ασφαλείας (δύο νικών) από την Αλμπα Βερολίνου στην άτυπη μάχη για την αποφυγή της τελευταίας θέσης.

Από ‘κει και πέρα, οι δύο ομάδες έχουν διασταυρώσει τα ξίφη τους άλλες 19 φορές στο παρελθόν (σε επίπεδο Euroleague), με τους Πειραιώτες να είναι το αφεντικό (προηγούνται 13-6 στις νίκες).
Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην έδρα της ASVEL, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε πάρει το ροζ φύλλο, φτάνοντας με άνεση στην επικράτηση (73-85).

Με 800+ αγορές στη Novibet και live streaming το σπουδαίο παιχνίδι στο ΣΕΦ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!

 


Ολυμπιακός – Βιλερμπάν: Ανάλυση, Απουσίες 21/03/2024

Οι Πειραιώτες (11-4 στο ΣΕΦ), στο πρώτο ματς της τελευταίας «διαβολοβδομάδας» της φετινής Euroleague, δεν κατάφεραν να μείνουν «όρθιοι» στην Πόλη, γνωρίζοντας την ήττα από την Εφές με 85-72, που έβλεπε το καλάθι σαν βαρέλι (14/27 τρίποντα).

Προφανώς αυτή η… εξέλιξη τους αφήνει πίσω στη μάχη για μία θέση στην πρώτη τετράδα, ωστόσο δεν έχασαν όλες τις ελπίδες τους για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν τα ρέστα τους στις τελευταίες τέσσερις στροφές (Βιλερμπάν εντός, Παρτιζάν εκτός, Ερυθρός Αστέρας εκτός, Φενερμπαχτσέ εντός) με στόχο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία.

Επιστρέφοντας στο παιχνίδι της Τρίτης, ο κόουτς Μπαρτζώκας είδε τους Γουίλιαμς-Γκος, ΜακΚίσικ και Μπραζντέικις να κινούνται σε ρηχά νερά, με τους Πίτερς (19 π., 5 ριμπάουντ), Φαλ (14 π. με 6/6 δίποντα) και Παπανικολάου (12 π., 6 ασίστ, 5 ριμπ.) να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους. Οσο για τον Τόμας Γουόκαπ, δεν σκόραρε σχεδόν καθόλου (2 π.), όμως είχε 10 ασίστ και 4 κλεψίματα για ένα μόλις λάθος.

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 15/27 δίποντα, 10/23 τρίποντα, 12/14 βολές, 26 ριμπάουντ (18 αμυντικά/8 επιθετικά), 20 ασίστ, 8 κλεψίματα, 13 ασίστ.

Οσον αφορά το ιατρικό δελτίο των «ερυθρόλευκων», στα πιτς παραμένει σταθερά ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ από μια ίωση ταλαιπωρήθηκε ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ (δεν μπήκε στο αεροπλάνο για Τουρκία).

Στην αντίπερα όχθη, η Βιλερμπάν (ρεκόρ 3-12 εκτός έδρας) λίγο έλειψε να κάνει το «μπαμ» στο Βελιγράδι κόντρα στην ανεβασμένη Μακάμπι.

Οι Γάλλοι έκλεισαν την 3η περίοδο της αναμέτρησης προηγούμενοι των Ισραηλινών με 3 πόντους (66-69), όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο «μίλησε» η μεγαλύτερη ποιότητα του συνόλου του Οντεντ Κάτας, με αποτέλεσμα η Βιλερμπάν να μην αντέξει μέχρι το φινάλε (ήττα με 98-90).

Σαν το παλιό καλό κρασί ο Νάντο ντε Κολό (18 π.), εξαιρετικοί και οι Πάρις Λι (17 π. με 5/8 τρίποντα, 4 ασίστ), Γιουσουφά Φαλ (15 π., 12 ριμπ.).

Τα ομαδικά στατιστικά της Βιλερμπάν: 24/36 δίποντα, 9/25 τρίποντα, 15/18 βολές, 31 ριμπάουντ (23 αμυντικά/8 επιθετικά), 21 ασίστ, 4 κλεψίματα, 12 λάθη, 1 μπλοκ.

Επί των αγωνιστικών, εν όψει ΣΕΦ, ο προπονητής των Γάλλων Πιερίκ Πουπέ θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον πολύτιμο φόργουορντ (πρώην NBAερ) Μάικ Σκοτ (11.1 π., 4.0 ριμπ., 1.3 ασίστ κατά μέσο όρο), ο οποίος έχει χάσει τα τελευταία ματς λόγω τραυματισμού.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ολυμπιακός – Βιλερμπάν: Προγνωστικά 21/03/2024

Αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς πως ο Ολυμπιακός δεν σκέφτεται ούτε ως… αστείο το ενδεχόμενο να υποπέσει σε γκέλα κόντρα στην Βιλερμπάν. Για την αναμέτρηση στο ΣΕΦ επιλέξαμε προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από τις αγορές της Novibet.

Ναι, το γράψαμε και πιο πάνω, οι Γάλλοι είναι μαχητικοί και βελτιωμένοι από τη στιγμή που κάθισε στον πάγκο τους ο – φρέσκος σ’ αυτό το επίπεδο – Πιερίκ Πουπέ, ωστόσο στο σημείο που βρίσκεται η σεζόν οι Πειραιώτες συνήθως δεν κάνουν «λάθη», ειδικά με αντιπάλους τύπου Βιλερμπάν.
Κρατάμε τον «άσο» στους -13,5 πόντους σε απόδοση 1,94 στη Novibet.

Από τα ειδικά ομάδων, ενδιαφέρον παρουσιάζει το Over 9,5 τρίποντα του Ολυμπιακού σε απόδοση 1.66, αφού περιμένουμε από τους «ερυθρόλευκους» να… ξεμπουκώσουν μπροστά στους φιλάθλους τους κόντρα σε έναν αδύναμο – για τα δεδομένα της Euroleague – αντίπαλο. Πίτερς και Κάναν θα δώσουν λύσεις από την περιφέρεια.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ