el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια: Προγνωστικά, Ανάλυση 07/03/2024

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν στην Euroleague έχει μπροστά του ο λαβωμένος Ολυμπιακός, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης (07/03, 22:00) στο κατάμεστο ΣΕΦ καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της σκληροτράχηλης Βίρτους και να βάλει τις βάσεις για μία θέση στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας και την απευθείας πρόκριση στα πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» (ρεκόρ 16-11) προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές νίκες στην Ευρωλίγκα, βρίσκονται σταθερά στην 6η θέση σε ισοβαθμία με την Φενερμπαχτσέ και μία νίκη πίσω από την τριπλέτα Παναθηναϊκός, Μονακό και Βίρτους που είναι στο 17-11.
Και όλα αυτά, επτά στροφές πριν πέσει η αυλαία της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν πλούσια παράδοση στις μεταξύ τους μονομαχίες, αφού έχουν αναμετρηθεί μόλις εννιά φορές στην Ευρωλίγκα, με τον Ολυμπιακό να είναι το αφεντικό (προηγείται 8-1 στις νίκες), με το μοναδικό ροζ φύλλο των Ιταλών να έρχεται γι’ αυτούς στο ματς του πρώτου γύρου στην Μπολόνια (σκορ 69-67 στις 19 Δεκεμβρίου του ‘23).

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο παιχνίδι στο ΣΕΦ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ σε Live Streaming με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!

 


Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια: Ανάλυση, Απουσίες 07/03/2024

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα (9-4 στο ΣΕΦ) την προηγούμενη εβδομάδα «κατάπιε» την φορμαρισμένη Ζαλγκίρις στο Κάουνας (76-95), με τους Γουόκαπ, ΜακΚίσικ και Πίτερς να κάνουν σπουδαία εμφάνιση.

Ο Τόμας Γουόκαπ σημείωσε ρεκόρ καριέρας με 22 πόντους (5/5 δίποντα, 4/8 τρίποντα), ενώ ακόμα είχε 3 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη σε 29’ συμμετοχής.
Ιδιαίτερα ορεξάτος και ο Σακίλ ΜακΚίσικ με 20 πόντους (5/5 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 4/5 βολές), 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα, πολύτιμες πινελιές πρόσθεσε και ο Αλεκ Πίτερς (16 π.).

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 25/32 δίποντα, 9/22 τρίποντα, 18/23 βολές, 26 ριμπάουντ (20 αμυντικά/6 επιθετικά), 23 ασίστ, 7 κλεψίματα, 8 λάθη, 3 μπλοκ.

Σημαντικά αγωνιστικά «αγκάθια» για τους Πειραιώτες, αφού ο κόουτς Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει στις πολύτιμες υπηρεσίες των Γουόκαπ (χτύπησε στο ματς πρωταθλήματος με το Περιστέρι), Λαρεντζάκη, Μιλουτίνοφ, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Μήτρου-Λονγκ!
Επιστρέφει, τουλάχιστον, ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος μαζί με τους Κάνααν και Λούντζη (θα… ενεργοποιηθεί ξανά) θα προσπαθήσουν να καλύψουν με αξιοπρέπεια τα κενά στη θέση «1».

Από την άλλη πλευρά, η Βίρτους (ρεκόρ 5-8 μακριά από την Μπολόνια) εκμεταλλεύθηκε ξανά, την προηγούμενη εβδομάδα, τη δύναμη που της… προσφέρει το «σπίτι» της (12-2 εντός!), καθάρισε 87-74 την Βαλένθια και παρέμεινε για τα καλά στο κόλπο της τετράδας και του πλεονεκτήματος έδρας στα πλέι οφ.

Τέσσερις διψήφιοι για την ομάδα του Λούκα Μπάνκι: Μπελινέλι (16 π.), Κορντινιέ (12 π.), Λούντμπεργκ (11 π.) και ο Αμερικανός ψηλός Τζόρνταν Μίκι με 14 π., 7 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 3 μπλοκ.

Μάλιστα, η άνετη επικράτηση των Ιταλών ήρθε χωρίς να έχουν για πολλή ώρα στο παρκέ τον Τορνίκε Σενγκέλια, ο οποίος τραυματίστηκε και έπαιξε μόλις 6 λεπτά.

Τα ομαδικά στατιστικά της Βίρτους Μπολόνια: 21/37 δίποντα, 9/29 τρίποντα, 18/21 βολές, 33 ριμπάουντ (22 αμυντικά/11 επιθετικά), 23 ασίστ, 10 κλεψίματα, 8 λάθη.

Οσον αφορά το ιατρικό δελτίο του Μπάνκι, βγήκε από αυτό το όνομα του Σενγκέλια, με τον Γεωργιανό πάουερ φόργουορντ να μπαίνει στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα, όμως όπως υποστηρίζουν οι Ιταλοί η συμμετοχή του θα κριθεί λίγα λεπτά πριν το τζάμπολ.
Δεν υπάρχουν άλλα ουσιώδη αγωνιστικά «θέματα» για τους Ιταλούς.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια: Προγνωστικά 07/03/2024

Μεγάλο ματς την Πέμπτη στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό να βγαίνει πληγωμένος στο παρκέ λόγω των σημαντικών απουσιών που τον ταλαιπωρούν (ξανά μέσα στη σεζόν). Για το παιχνίδια ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βίρτους επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η Βίρτους στην Μπολόνια «δαγκώνει», όμως στο ΣΕΦ τα δεδομένα είναι διαφορετικά.
Εκτιμούμε πως οι Πειραιώτες θα είναι από το τζάμπολ με το μαχαίρι στα δόντια, οπότε θα κρατήσουμε το Under 155.5 πόντοι σε απόδοση 1.88 στη Novibet.

Επίσης, καλοβλέπουμε το Under 18.5 συνολικά εύστοχα τρίποντα σε απόδοση 1.78 (μεγάλη η κρισιμότητα του ματς για να… ανοίξουν οι ουρανοί έξω από τα 6,75 μ.)!

Η απουσία του Γουόκαπ σημαίνει ότι ο Σακίλ ΜακΚίσικ θα αναλάβει ακόμα περισσότερες πρωτοβουλίες στην μπροστινή πλευρά του παρκέ. Ο Αμερικάνος βρίσκεται σε καλή κατάσταση κι αυτό το έδειξε και μέσα στο Κάουνας που σκόραρε 20 πόντους. ΜακΚίσικ Over 6.5 πόντοι σε απόδοση 1.76. 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ