el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Βόλος: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 11/09/2022

Να παραμείνει σε τροχιά νικών στο πρωτάθλημα θέλει ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται τον Βόλο στο Φάληρο για την 4η αγωνιστική της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αφήσουν πίσω τους την… κρύα ήττα από τη Ναντ στο Europa League και να χτίσουν νικηφόρο σερί εντός συνόρων. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, που την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε 3-1 κόντρα στον Ιωνικό στο γήπεδό της, μεσοβδόμαδα ηττήθηκε 2-1 στο φινάλε του παιχνιδιού κόντρα στη Ναντ και ουσιαστικά μπαίνει ήδη σε ένα πολύ πιεσμένο πρόγραμμα. Μετά τον Βόλο, αντιμετωπίζει ξανά στο γήπεδό της τη Φράιμπουργκ για τη 2η αγωνιστική του Europa League, αμέσως μετά ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι με τον Άρη, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί η διακοπή για το Nations League.

Η ομάδα της Μαγνησίας επιστρέφει στα δύσκολα, που μάλλον μέχρι στιγμής της ταιριάζουν καλύτερα. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε 1-0 εντός έδρας από τον ΟΦΗ και ουσιαστικά το μεγάλο «διπλό» κόντρα στην ΑΕΚ (0-1) έπεσε στο κενό.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον Βόλο για την 4η αγωνιστική της Super League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Ολυμπιακός – Βόλος: Ανάλυση, Παρουσίαση 11/09/2022

«Στραβό» ήταν το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν… με τη φωτιά και τελικά το πλήρωσαν αφού η Ναντ βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη με γκολ του Γκεσάν στις καθυστερήσεις (90+3’). Στο πρώτο ημίχρονο οι Πειραιώτες δέχτηκαν αρκετή πίεση και τελικά «λύγισαν» στο 32’ όταν ο Μοχάμεντ άνοιξε το σκορ. Στο δεύτερο αντέδρασαν και ήταν πιο δραστήριοι μεσοεπιθετικά, απάντησαν με το αυτογκόλ του Μοουτουσάμι στο 50’, όμως στο φινάλε έδωσαν αρκετά μέτρα στους Γάλλους που τελικά βρήκαν τον τρόπο να πάρουν το «τρίποντο».

 

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς ο Κάρλος Κορμπεράν αναφέρθηκε στην εικόνα του παιχνιδιού τονίζοντας: «Δυσκολευτήκαμε να μπούμε καλά στο παιχνίδι στο α’ μέρος. Στο β’ μέρος κάναμε κάποια πράγματα για την ισοπαλία, όχι όμως για τη νίκη. Στο 2ο μέρος αξίζαμε την ισοπαλία. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν αυτό. Τα τελευταία λεπτά όμως δυσκολευτήκαμε στο αριστερό άκρο. Στο τελευταίο λεπτό δέχθηκε ένα φάουλ ο Αμπουμπακάρ Καμαρά (εννοεί πριν το 2-1 της Ναντ) και είχαμε πρόβλημα στο να αμυνθούμε».

 

Τέλος, όσον αφορά τη διάταξη (3-4-3) αλλά και τις πιθανότητες της ομάδας του για πρόκριση συμπλήρωσε: «Έτσι και αλλιώς θα παίζαμε με αυτό το σύστημα. Με αυτό το σχήμα θα μπορούσαμε να αμυνθούμε καλύτερα γιατί η Ναντ έχει ψηλούς παίκτες αλλά και να επιτεθούμε πιο καλά. Δυσκολευτήκαμε στην οργάνωση και τη δημιουργία. Σε κάποια πράγματα βασιστήκαμε περισσότερο σε προσωπικές ενέργειες. Χάσαμε ένα παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός δεν θα δεχθεί ποτέ πως οι πιθανότητές του έχουν λιγοστεύσει».

To μεγάλο διπλό επί της ΑΕΚ στη Ριζούπολη (0-1) πέταξε στα… σκουπίδια ο Βόλος. Οι Θεσσαλοί ηττήθηκαν 1-0 στην έδρα τους από τον ΟΦΗ και έμειναν στους 4 βαθμούς στη βαθμολογία της Super League. Στο παιχνίδι η ομάδα του Κώστα Μπράτσου σίγουρα άξιζε περισσότερα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με το τέρμα του Διαμαντή στο 5ο λεπτό. Στη συνέχεια κατάφερε να αντιδράσει και να ζορίσει τους Κρητικούς, ενώ κορύφωσε την προσπάθειά της στο δεύτερο ημίχρονο, όπου σχεδόν όλα τα λεπτά πέρασαν με τους γηπεδούχους να είναι γύρω από την αντίπαλη εστία αλλά χωρίς να καταφέρουν – εν τέλει – να την παραβιάσουν.

Η εβδομάδα είχε και σημαντικές μεταγραφικές εξελίξεις. Η ΑΕΚ αποφάσισε να κινηθεί τελικά για την απόκτηση του Τομ Φαν Βέερτ, που αποχώρησε από την ομάδα έχοντας αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο περσινό πρωτάθλημα σημειώνοντας 17 γκολ σε 34 εμφανίσεις.

 

«Μια πολύ ξεχωριστή σεζόν που θα θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή. Ένιωσα την αγάπη και την υποστήριξη σας από την πρώτη μου μέρα στο Βόλο και έδωσα τα πάντα στο γήπεδο, για να ανταποδώσω λίγη από αυτήν την αγάπη! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπάικτες μου, τους προπονητές, τους φιλάθλους, τον πρόεδρο και όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στον σύλλογο», ανέφερε στο αντίο του ο 32χρονος Ολλανδός επιθετικός, ο οποίος θα αντικατασταθεί στο ρόστερ από τον 28χρονο Σέρβο, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, που αποκτήθηκε από την τουρκική Μανίσασπορ.

Τώρα όλο το βάρος πέφτει γύρω από την υπόθεση του Πάολο Φερνάντες. Οι άνθρωποι της ομάδας είδαν ομάδες από τη Ρωσία να χτυπούν την πόρτα για την απόκτησή του, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή για να προχωρήσει κάποιο deal, ενώ υπενθυμίζεται πως την υπόθεση έστω και διακριτικά εξακολουθεί να παρακολουθεί και ο ΠΑΟΚ. Το βέβαιο είναι πως στον Βόλο καλούνται να δείξουν αντίστοιχα αντανακλαστικά και όπως στην περίπτωση του Φαν Βέερτ να έχουν… έτοιμο τον αντικαταστάτη του.

 

Ολυμπιακός – Βόλος: Στατιστικά & Προϊστορία 11/09/2022

  • Μόλις έξι φορές έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες με τον Ολυμπιακό να είναι αήττητος με 5 νίκες και μία ισοπαλία.
  • Την περσινή σεζόν οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν και στα δύο παιχνίδια (2-1 και 0-1).
  • Δύο σερί GG & Over 2.5 μετρούν οι Πειραιώτες στα τελευταία τους ματς.
  • Ένα Over 2.5 Γκολ και δύο διαδοχικά Under 2.5 μετράει ο Βόλος φέτος.
  • Ο Βόλος έκανε διπλό στην έδρα της ΑΕΚ στο μοναδικό φετινό του εκτός έδρας ματς, ενώ τρέχει από πέρσι αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων (1-3-0).

Ολυμπιακός – Βόλος: Προγνωστικά 11/09/2022

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, ύστερα από την ήττα στη Γαλλία και να χτίσουν σερί στο πρωτάθλημα. Έχουν καλή ευκαιρία να βγάλουν αντίδραση αφού και ο Βόλος λόγω και την αποχώρησης του Φαν Βεέρτ θα έχει ζητήματα μεσοεπιθετικά.

Οι ερυθρόλευκοι συνηθίζουν να μπαίνουν πιο δυνατά στα εντός έδρας παιχνίδια τους και το ίδιο θα επιχειρήσουν να κάνουν και τώρα.

ΤΟ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Ουί Τζο Χουάνγκ έχει δείξει αρκετά δραστήριος στο ξεκίνημά του με τους Πειραιώτες, ενώ και στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό έδειξε να… βρίσκεται καλά με τον Πεπ Μπιέλ, ο οποίος και τον τροφοδοτεί και του ανοίγει διαδρόμους.

ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΟΥΙ ΤΖΟ ΧΟΥΑΝΓΚ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 2.50 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Βόλος έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 11/09/2022

Ερωτηματικό αποτελούν οι επιλογές του Κορμπεράν, που είναι δεδομένο ότι θα κάνει αλλαγές ύστερα από την ήττα στη Γαλλία. Το σίγουρο είναι πως ο τεχνικός των ερυθρόλευκων θα επιστρέψει σε τετράδα στην άμυνα και μεσοεπιθετικά θα ποντάρει και πάλι στην ένταση, προκειμένου να βρει ένα γρήγορο γκολ, που θα του ανοίξει τον δρόμο.

Πιθανή (4-2-3-1): Βατσλίκ – Ρέτσος, Μπα, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ – Μπουχαλάκης, Ιν Μπεόμ – Ντε λα Φουέντε, Μασούρας, Μπιέλ – Ουί Τζο


Βόλος: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 12/09/2022

Ο Κώστας Μπράτσος ενδεχομένως να επιστρέψει σε μια πιο συντηρητική τακτική, όπως και στη Ριζούπολη, λόγω της δυσκολίας του παιχνιδιού. Πάντως, δύσκολα θα αλλάξει τη διάταξη, συνεπώς θα διατηρήσει το 4-2-3-1 αλλά σαφώς έχοντας πιο κοντά τις γραμμές του στον αγωνιστικό χώρο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κλέιμαν – Άχο, Λούνα, Εσκοβάλ, Σιέλης – Ματίγια, Τσοκάνης – Π.Φερνάντες, Μπαριέντος, Ντέλετιτς – Οζέγκοβιτς

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ