el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 13/02/2023

Για την 22η αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό τη Δευτέρα το βράδυ (21:00) με στόχο να επιστρέψει στις νίκες.

Η κρίση αγγιξε το κόκκινο στους Πειραιώτες μετά την ήττα από την ΑΕΚ και πλέον καλούνται να αντιδράσουν για να μείνουν στο κόλπο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδια θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τηλεοπτική κάλυψη στην Ελλάδα από την πλατφόρμα της Cosmote.

Με 800+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακός και στον Παναιτωλικό  γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Ανάλυση, Παρουσίαση 13/02/2023

Ο Ολυμπιακός στα δύο διαδοχικά ντέρμπι την περασμένη Κυριακή με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το πρωτάθλημα και την Πέμπτη με την ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet δεν κατάφεραν να «χαμογελάσει».

Στην Τούμπα έμειναν στο 0-0 (Video) χωρίς να ικανοποιήσουν και να απειλήσουν επιθετικά τον «Δικέφαλο του Βορρά» με αποτέλεσμα να βρεθούν στο -5 από τον Παναθηναϊκό και στο -4 από την ΑΕΚ που έχει και ένα ματς λιγότερο (εκκρεμεί το παιχνίδι με τον Ατρόμητο).

Την Πέμπτη οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν 3-0 από την «Ένωση» στην Αγιά Σοφιά και πλέον οι πιθανότητες για πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Novibet μειώθηκαν ενόψει της ρεβανς στο Φάληρο.

Στην ήττα από την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός απογοήτευσε και η 11αδα που χρησιμοποίησε ο Μίτσελ αύξησε την κριτική προς το πρόσωπο του Ισπανού προπονητή.

Μάλιστα, μετά τη βαριά ήττα οι οργωμένοι οπαδοί της «Θύρα 7» προέτρεψαν τον Μίτσελ να παραιτηθεί, αφού πλέον ελλοχεύει ο κίνδυνος οι «ερυθρόλευκοι» να μείνουν εκτός στόχων από τα μέσα Φεβρουαρίου. Είναι ξεκάθαρο ότι η καρέκλα του Μίτσελ τρίζει για τα καλά.

«Ήταν καταστροφικό από πλευράς μας το πρώτο. Δεν υπάρχει εξήγηση ή δικαιολογία για τα γκολ που δεχτήκαμε. Έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά τα λάθη μας. Η ΑΕΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα που εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας. Με την απόδοση του β’ μέρους ήμασταν μέσα στην πρόκριση αλλά πληρώσαμε πολύ ακριβά τα λάθη του α’ μέρους. Έχουμε συζητήσει χίλιες φορές τις αδυναμίες και το γεγονός ότι μπαίνουμε χωρίς πάθος στα παιχνίδια. Χαρίσαμε το 2ο γκολ στην ΑΕΚ», υποστήριξε ο Μίτσελ μετά την ήττα από την ΑΕΚ.

ionikos olympiacos3 novibet

Πλέον, ο Ολυμπιακός καλείται να αντιδράσει κόντρα στον Παναιτωλικό και να εκμεταλλευτεί την έδρα του (7-2-1) με νίκη που θα τον διατηρήσει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αναμφισβήτητα το πλάνο τους πρώτου ημιχρόνου απέναντι στην ΑΕΚ θα γίνει «delete» και υποψήφιοι για το αρχικό σχήμα είναι οι Ροντινέι, Χάμες, Μασούρας, Φορτούνης και Μπακαμπού. Ο Πεπ Μπιελ «λαβώθηκε» απέναντι στην ΑΕΚ και όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα από το Αγρίνιο.

Ο Παναιτωλικό με 24 βαθμούς στο ενεργητικό του έχει βελτιώσει την εικόνα του και συμπλήρωσε τρία σερί ματς αήττητος στο πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται στην 8η θέση της βαθμολογίας και την περασμένη αγωνιστική έμειναν στο 0-0 με τον Αστέρα στο Αγρίνιο κι ενώ είχε προηγηθεί το μεγάλο «διπλό» (2-3) στον Βόλο.

Ο Αναστασίου βλέπει ότι η αμυντική λειτουργία της ομάδας του έχει βελτιωθεί και ευελπιστεί μέσα στο Φάληρο οι παίκτες του να παλέψουν για την έκπληξη.

«Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο. Ο Αστέρα δημιούργησε δύο φάσεις από στατικές φάσεις που ξέραμε ότι είναι η δύναμή του. Με κάποιες αναγκαστικές αλλαγές όπως αυτή του Μαλή χάσαμε ύψος.

Όμως δεν μπορώ να έχω παράπονο από τα παιδιά. Προσπάθησαν μέχρι τα τελευταία λεπτά. Το ίδιο θα κάνουμε και στο επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε ότι το έργο μας είναι δύσκολο», υποστήριξε ο προπονητής του Παναιτωλικού.


Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Στατιστικά & Προϊστορία 13/02/2023

  • Ο Παναιτωλικός μέσα στο Φάληρο βλέπει εφιάλτες και από το 2011 μετράει 10 σερί ήττες στη Super League.
  • Στο ματς του πρώτου γύρου στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 0-2 και δίχτυα βρήκαν οι Βαλμπουενά, Μπιελ.
  •  8 Over και 13 Under μετράει ο Ολυμπιακός σε 21 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ενώ το ίδιο στατιστικό έχει και ο Παναιτωλικός στα ματς πρωταθλήματος.
  • 5 Over και 5 Under μετράει ο Παναιτωλικός στα εκτός έδρας παιχνίδια.
  • Ο Ολυμπιακός μέσα στην έδρα του έχει 4 Over και 6 Under.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Προγνωστικά 13/02/2023

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από αρνητικό αποτέλεσμα και μέσα στην έδρα του τη Δευτέρα το βράδυ θα παίξει για να διώξει την γκρίνια και να προσθέσει τρεις βαθμούς στο σακούλι του. Ο Παναιτωλικός μέσα στον Πειραιά λυγίζει με χαρακτηριστική ευκολία. Για το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες επιλέξαμε προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Περιμένουμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πιέσουν από το πρώτο μέρος με στόχο ένα γρήγορο γκολ. Το ζητούμενο δεν είναι μόνο η νίκη αλλά και μια καλή εμφάνιση για να επανέλθουν τα χαμόγελα και να σταματήσει η κριτική σε παίκτες και προπονητή. Αυτήαυξήθηκε κατακόρυφα μετά την ήττα από την ΑΕΚ.

OVER 1.5 ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.45 ΣΤΗ NOVIBET 

Στα Combo Bets οι επιλογές είναι αμέτρητες και οι αποδόσεις μαγνητίζουν.

ΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ & OVER 2.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.75 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Μπακαμπού είναι το βασικό όπλο του Ολυμπιακού στην επίθεση και με δεδομένο οτι στο ματς με την ΑΕΚ μπήκε αλλαγή τωρα θα αναλάβει από την αρχή πρωτοβουλίες.

ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.95 ΣΤΗ NOVIBET 


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ