el
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Game 3 Τελικών: Προγνωστικά, Ανάλυση 11/06/2023

Παρά τις προβλέψεις για μία… αδιάφορη σειρά, με ξεκάθαρο φαβορί και «σκούπα», οι τελικοί της Basket League αποδεικνύονται συναρπαστικοί! Η αγωνιστική άνοδος και η τακτική προσέγγιση του Παναθηναϊκού, σε συνδυασμό με τα προβλήματα και το ψυχολογικό «άδειασμα» του Ολυμπιακού, έχουν φέρει τους τελικούς σε συνθήκες απόλυτης ισορροπίας.

Το 1-1 αφήνει κάθε ενδεχόμενο ανοικτό και είναι ξεκάθαρο ότι το Game 3 (21:15) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα παίξει κομβικό ρόλο στην εξέλιξη της σειράς και στη μεγάλη μάχη του τίτλου.

Για το σπουδαίο ντέρμπι στο Φάληρο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στο ΣΕΦ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στην Basket League!


Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Game 3 Τελικών: Ανάλυση, Παρουσίαση 11/06/2023

Το πρώτο ματς και η δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού έδειξε την εικόνα για τη συνέχεια. Ο Παναθηναϊκός ήταν ψυχωμένος στο Game 2 του ΟΑΚΑ, εκμεταλλεύτηκε την απουσία του Σλούκα, την αποβολή του Ουόκαπ και τον τραυματισμό του Βεζένκοφ για να φτάσει στη νίκη (67-65). Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη έδειξε και στα δύο ματς των τελικών πως έχει προσαρμοστεί άψογα στις τακτικές απαιτήσεις και πως είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα του Ολυμπιακού, που παρουσιάζεται «άδειος» ψυχολογικά μετά την ήττα από τη Ρεάλ στον τελικό της Euroleague.

«Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε, φάνηκε από την αρχή ως το τέλος. Ξεκινήσαμε πολύ καλά επιθετικά, βγάλαμε καλές φάσεις και έτσι πήραμε έξτρα ώθηση στην άμυνά μας, πήραμε καλή διαφορά και με ωραίο μπάσκετ», είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Χρήστος Σερέλης, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να προσθέτει από την πλευρά του:

«Χάσαμε ένα δικό μας ματς, το πήγαμε εκεί που θέλαμε. Έβαλε τα κρίσιμα ο Παναθηναϊκός. Είχαμε την ευκαιρία αλλά δεν τα καταφέραμε, κάναμε λάθη στο τέλος, θα διδαχθούμε από αυτό το παιχνίδι. Κάποιοι παίκτες υστέρησαν, ίσως δεν μπήκαν στο πνεύμα του αγώνα, ίσως τους έλειψε το playmaking».

Olympiacos Panathinaikos prognostika novibet

Η μεγάλη ανησυχία του τεχνικού του Ολυμπιακού αφορά φυσικά τον Σάσα Βεζένκοφ. Ο MVP της Euroleague αποχώρησε κουτσαίνοντας και οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν πως υπέστη οστικό οίδημα, κάτι που τον τοποθέτησε ουσιαστικά εκτός πλάνων για το Game 3. Οι Πειραιώτες τόνισαν πως ο Βεζένκοφ είναι αμφίβολος, όμως η λογική λέει πως δεν παίξει και δεν θα ρισκάρει κάποια υποτροπή.

Σε ό,τι αφορά τον Κώστα Σλούκα, ο έμπειρος γκαρντ αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά, έστω και αν δεν βρίσκεται στο 100% της κατάστασής του λόγω της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες.

Για τον Παναθηναϊκό, το απουσιολόγιο είναι λευκό, ενώ πλέον υπάρχει και μεγάλη διαφορά στη ψυχολογία. Το «τριφύλλι» σταμάτησε το σερί των 14 νικών του Ολυμπιακού και συνολικά έχει δείξει εξαιρετική εικόνα στους τελικούς. Η νίκη στο ΟΑΚΑ αναμένεται να του δώσει ακόμα ένα boost και μένει να φανεί αν οι «πράσινοι» μπορούν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός ψάχνει μία μεγάλη απάντηση, ένα ξέσπασμα, μία εμφάνιση που θα ανταποκρίνεται σε όσα έδειξε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων.


Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Game 3 Τελικών: Τι έγινε στα προηγούμενα ματς 11/06/2023

Game 1: Παρά τις προβλέψεις που έκαναν λόγο για εύκολη νίκη του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο στον πρώτο τελικό του ΣΕΦ και έφτασε μία ανάσα από το break, που ενδεχομένως θα άλλαζε τα δεδομένα και τις ισορροπίες στη σειρά. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στα πρώτα λεπτά και «έχτισαν» διαφορά 13 πόντων στο 30’ (61-48), όμως το «τριφύλλι» έβγαλε αντίδραση και δύο λεπτά πριν το τέλος προηγήθηκε με 66-65. Ο Ολυμπιακός ήταν πάντως πιο ψύχραιμος στα κρίσιμα και τελικά έφτασε στη νίκη (73-70), που τον έβαλε από νωρίς σε θέση οδηγού στη σειρά. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ με 20 πόνοτυς και 7 ριμπάουντ, ξεχώρισε από τους «πράσινους» ο Μάριους Γκριγκόνις με 17 πόντους και 5 ριμπάουντ.

GAME 1 STATS

Game 2: Ψυχωμένος και πεισμωμένος ο Παναθηναϊκός, έφτασε σε μία μεγάλη νίκη στο «καυτό» ΟΑΚΑ. Το 67-65 δείχνει το πόσο κλειστό ήταν το παιχνίδι, που ουσιαστικά κρίθηκε από ένα τεράστιο τρίποντο του Πονίτκα και, στη συνέχεια, ένα άστοχο σουτ του ΜακΚίσικ. Για να φτάσουμε μέχρι εκεί, χρειάστηκε μία καλή τακτικά εμφάνιση των γηπεδούχων, καθώς και τα προβλήματα που προέκυψαν στην πορεία με την αποβολή του Τόμας Ουόκαπ και τον τραυματισμό του Σάσα Βεζένκοφ. Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Πονίτκα (12 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ) και Λι (12 πόντοι, 5 ασίστ), ενώ από τους φιλοξενούμενους πάλεψαν οι Κώστας Παπανικολάου (15 πόντοι, 7 ασίστ, 4 ριμπάουντ, 40’) και Τόμας Ουόκαπ (14 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 6/8 σουτ).

GAME 2 STATS


Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Game 3 Τελικών: Προγνωστικά 11/06/2023

Πολύ κρίσιμο ματς  για την έκβαση των τελικών της Basket League. Το προβάδισμα βρίσκεται πάντα στη μεριά του γηπεδούχου, όμως οι φιλοξενούμενοι είναι σίγουρα ικανοί για το break.

Για το Game 3 των τελικών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕ +8,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.85 ΣΤΗ NOVIBET

Οι «πράσινοι» έχουν ισορροπήσει εντελώς τη σειρά και η απουσία του Βεζένκοφ τους βοηθά για να μείνουν ξανά κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος.

UNDER 148.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.92 ΣΤΗ NOVIBET

Ο κόουτς Σερέλης έχει διαβάσει εξαιρετικά τα πρώτα δύο ματς με τον Ολυμπιακό και το τέμπο μένει χαμηλά. Το σκορ δύσκολα θα ξεφύγει στο Game 3.

panathinaikos olympiacos prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ