el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός – Μπάγερν: Προγνωστικά, Ανάλυση 12/10/2023

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπάγερν (21:15) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Euroleague. Για το σπουδαίο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν μετά την ήττα της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ αναζητά την πρώτη νίκη στον «μαραθώνιο» απέναντι στην ομάδα του Πάμπλο Λάσο και παράλληλα να παρουσιάσει βελτιωμένη αγωνιστική εικόνα.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώρια για άλλη μια εντός έδρας ήττα και θέλει να κάνει… σεφτέ στη διοργάνωση απέναντι στους Βαυαρούς.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο ματς στο ΟΑΚΑ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!

 


Παναθηναϊκός – Μπάγερν: Ανάλυση, Παρουσίαση 12/10/2023

Ώρα για νίκη για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος επιδιώκει να κάνει σεφτέ στην Euroleague απέναντι στην Μπάγερν στο ΟΑΚΑ.

Η «πράσινη» πρεμιέρα στη διοργάνωση δεν ήταν ιδανική, καθώς η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ολυμπιακό στην παράταση (78-88), χάνοντας ένα παιχνίδι που είχε στα χέρια του στη μεγαλύτερη διάρκεια.

Ωστόσο τα λάθη σε καίρια σημεία και το γεγονός πως μικρές πλην σημαντικές διαφορές, όπως το +7 στο 30’ εξανεμίστηκαν γρήγορα, κόστισαν μια ήττα που έχει περισσότερο ψυχολογικό «αποτύπωμα» σε μια ομάδα που βρίσκεται στο ξεκίνημα και αναζητά τα καλά αποτελέσματα παράλληλα με την αγωνιστική εξέλιξη και βελτίωση.

Μια βελτίωση που δεν είδε ο Τούρκος τεχνικός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με το Μαρούσι και γι’ αυτό το λόγο έβαλε τις φωνές στους παίκτες του, οι οποίες περιμένει να πιάσουν τόπο στην αναμέτρηση με την ομάδα του Λάσο ώστε να έρθει η πρώτη νίκη και με καλή απόδοση.

ataman panathinaikos novibet

Όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν είμαι ικανοποιημένος από τα επίπεδα συγκέντρωσης και συμπεριφοράς στο τέλος από πολλούς παίκτες της ομάδας. Αυτή η νοοτροπία είναι επικίνδυνη και θα παρθούν αποφάσεις, αρχής γενομένης από αύριο. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και θα ξεκινήσει από την επόμενη ημέρα η σκληρή δουλειά ενόψει του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου.

Είμαστε μια νέα ομάδα και δίνω την ίδια σημασία σε όλα τα παιχνίδια. Δεν πρέπει να υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Αυτά τα παιχνίδια μας δίνουν χρόνο και χώρο προκειμένου να δουλέψουμε για τα επόμενα ματς. Όλοι νόμιζαν ότι θα είναι εύκολο ματς. Δώσαμε χρόνο στον Σαμοντούροβ ο οποίος έπαιξε καλά. Όμως με εξαίρεση 1-2 παίκτες δεν έμεινα ικανοποιημένος από την προσωπική απόδοση κάποιων. Δεν χρειάζεται να πούμε ονόματα, αλλά αυτή η νοοτροπία είναι επικίνδυνη. Πρέπει να μπαίνουν πιο δυνατά πνευματικά στα ματς».

Και συμπλήρωσε αναφορικά με το αν το ματς με την Μπάγερν είναι must win: «Κάθε ματς είναι must win. Χάσαμε το πρώτο εντός έδρας στην παράταση, αλλά έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα. Για όλες τις ομάδες της Euroleague τα παιχνίδια είναι must win».

Η Μπάγερν ήταν αντίπαλος και στην περίοδο της προετοιμασίας, με τους «πράσινους» να επικρατούν στο ΟΑΚΑ για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» (80-73), με την ομάδα του Λάσο να είναι ανανεωμένη και με σημαντικές προσθήκες όπως Ιμπάκα, Έντουαρντς, Μπολμάρο, αλλά και τον πρώην γκαρντ του Περιστερίου, Φρανσίσκο.

panathinaikos bayern novibet

Παραμονή της αναμέτρησης έγινε γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν χωρίς τον Κώστα Σλούκα! Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» έχει ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα και το ιατρικό επιτελείο έκρινε ότι πρέπει να προφυλαχτεί ενόψει της διαβολοβδομάδας. Υπενθυμίζουμε ότι εκτός λόγω τραυματισμού είναι και οι Μήτογλου, ενώ η συμμετοχή του Παπαπέτρου θα κριθεί τελευταία στιγμή.

 


Παναθηναϊκός – Μπάγερν: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με το αριστερό στη διοργάνωση γνωρίζοντας την ήττα από τον Ολυμπιακό στην παράταση (78-88) στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Αταμάν πλήρωσε τα πολλά λάθη (19 έναντι μόλις 15 ασίστ) και παρά τη σπουδαία εμφάνιση του Κώστα Σλούκα (20 πόντοι), του πολύ καλού Γκριγκόνις (17) και τους «διπλούς» Χουάντσο (13 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και Λεσόρ (10 πόντοι, 10 ριμπάουντ) έχασε τη νίκη και την ευκαιρία να αρχίσει ιδανικά τη σεζόν.

Εξάλλου όπως είπε ο Αταμάν για το ντέρμπι «δεν χάσαμε επειδή ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα αλλά χάσαμε επειδή κάναμε χαζά λάθη στο τελευταίο δεκάλεπτο».

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 16/32 δίποντα, 10/24 τρίποντα, 16/19 βολές, 32 ριμπάουντ, 15 ασίστ, 8 κλεψίματα, 2 τάπες, 19 λάθη.

Η Μπάγερν από την πλευρά της μπήκε με το δεξί στον «μαραθώνιο» νικώντας την Άλμπα στο Μόναχο (80-68) χάρη στην εκρηκτική 3η περίοδο (25-7).

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο νεοαποκτηθείς πρώην γκαρντ του Περιστερίου Σιλβέν Φρανσίσκο (17 πόντοι) και του «διπλού» Μπόνγκα (11 πόντοι, 10 ριμπάουντ) που οδήγησαν την ομάδα του Λάσο στην επίθεση.

Τα ομαδικά στατιστικά της Μπάγερν: 23/36 δίποντα, 9/31 τρίποντα, 7/10 βολές, 49 ριμπάουντ, 12 ασίστ, 5 κλεψίματα, 3τάπες, 16 λάθη.

 


Παναθηναϊκός – Μπάγερν: Προγνωστικά 12/10/2023

Ο Παναθηναϊκός έχει μοναδικό στόχο τη νίκη απέναντι στην Μπάγερν. Το ΟΑΚΑ αυτή τη φορά θα «μιλήσει» και θα δρομολογήσει την πρώτη νίκη για την ομάδα του Αταμάν.

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ -7.5 ΠΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90 ΣΤΗ NOVIBET

Οι «πράσινοι» προς το παρόν δεν έχουν ικανοποιητικό επίπεδο ετοιμότητας και βασίζονται στην επίθεση όπου η ατομική ποιότητα που υπάρχει μπορεί να οδηγήσει ψηλά το σκορ, ακόμα και χωρίς καλούς αυτοματισμούς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ OVER 85.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Μπάγερν έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ