el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός – Μπάγερν: Προγνωστικά, Ανάλυση 23/09/2023

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Μπάγερν στο ΟΑΚΑ (20:00) στο πλαίσιο του 5ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Για την πρόβα τζενεράλε των «πράσινων» ενόψει του επίσημου τζάμπολ της σεζόν ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Οι πλήρως ανανεωμένοι «πράσινοι» μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για τη νέα σεζόν και κλείνουν τα φιλικά τους στο ΟΑΚΑ, διοργανώνοντας για άλλη μία χρονιά το σπουδαίο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και αντιμετωπίζουν την Μπάγερν, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να αποκαλύπτεται ενώπιον του κοινού της.

Το επίσημο τζάμπολ της σεζόν πλησιάζει και ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τους Βαυαρούς, όπως και τις Εφές, Παρτιζάν για να τιμήσουν τον αείμνηστο ηγέτη της ομάδας, ε ένα τουρνουά-θεσμό με ομάδες υψηλού επιπέδου της Euroleague.

Με εκατοντάδες αγορές στη Novibet το μεγάλο φιλικό στο πλαίσιο του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο φιλικό ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!


Παναθηναϊκός – Μπάγερν: Ανάλυση, Παρουσίαση 23/09/2023

Έπειτα από έναν κύκλο φιλικών αναμετρήσεων σε Σλοβενία, Περιστέρι και Ρόδο, ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του και η νέα ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε η ώρα να αποκαλυφθεί στο «σπίτι» της, ενώπιον του κοινού της.

Το 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» ανοίγει τις πύλες του, έχοντας για άλλη μια σεζόν σημαντικές συμμετοχές, με την παρουσία Μπάγερν, Εφές και Παρτιζάν να σχηματίζει ένα καρέ ομάδων υψηλού επιπέδου της Euroleague, με το σύνολό τους να πραγματοποιεί ουσιαστικά την πρόβα τζενεράλε για τις επίσημες υποχρεώσεις και την εκκίνηση του «μαραθωνίου» στη διοργάνωση.

Για τον Παναθηναϊκό που άλλαξε εξ ολοκλήρου πρόσωπα σε παρκέ και πάγκο, το ζητούμενο είναι να κερδίσει το στοίχημα της «χημείας», καθώς όλα αυτά τα νέα πρόσωπα να αποκτήσουν ομοιογένεια και να γίνουν ένα σύνολο που θα φέρει εκ νέου τους «πράσινους» σε υψηλό επίπεδο έπειτα από μια τριετία που σημαδεύτηκε από… πισωγύρισμα εντός κι εκτός συνόρων.

Πρώτος αντίπαλος στο τουρνουά οι Βαυαροί του Πάμπλο Λάσο, με τον Παναθηναϊκό να δίνει άλλο ένα τεστ επιπέδου Euroleague.

Όπως είπε ο Αταμάν ενόψει του τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου «τα συναισθήματα μου είναι πολύ διαφορετικά γιατί τα προηγούμενα χρόνια ως φιλοξενούμενος. Εχω μεγάλο σεβασμό για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, όσα έκανε όχι μόνο για το ελληνικό μπάσκετ, αλλά και το ευρωπαϊκό. Έκανε ομάδες πλούσιες με αστέρια και σπουδαίους παίκτες και προπονητές. Τώρα ως προπονητής αυτού του μεγάλου συλλόγου, ελπίζω να έχουμε ένα καλό τουρνουά. Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά την ομάδα που χτίζουμε, όπως και αστέρια της Euroleague».

Για την προετοιμασία και τα φιλικά πρόσθεσε: «Πριν μια εβδομάδα ήμασταν στη Ρόδο. Παίξαμε πολύ άσχημα επιθετικά στο πρώτο μας φιλικό παιχνίδι, στο δεύτερο είδαμε βελτίωση. Τώρα είναι ευκαιρία να δούμε όλη την ομάδα μαζί. Ο Βιλντόζα δε νομίζω να παίξει, είναι ακόμα τραυματίας. Είναι σημαντικό τουρνουά γιατί τώρα βάζουμε περισσότερα πράγματα στην τακτική μας. Θα δούμε που βρισκόμαστε, όμως η πραγματικότητα είναι πως η Ευρωλίγκα ξεκινάει σε δύο εβδομάδες και είναι ευκαιρία να δούμε την κατάστασή μας».

Από την πλευρά του ένα εκ των σπουδαίων αποκτημάτων, ο Κώστας Σλούκας επισήμανε: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά που είμαστε εδώ. Είναι ένα πολύ μεγάλο τουρνουά για μια πολύ μεγάλη προσωπικότητα για την Ελλάδα και όλη την Ευρώπη. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έχει προσφέρει πολλά στο μπάσκετ.

Αγωνιστικά είναι τα τελευταία μεγάλα τεστ της προετοιμασίας μας. Θέλω να προσκαλέσω τον κόσμο, είναι πολύ σημαντική η παρουσία του σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς».

Από την πλευρά του ο Πάμπλο Λάσο που ανέλαβε αυτό το καλοκαίρι την Μπάγερν και φιλοδοξεί να την ανεβάσει επίπεδο, τόνισε: «Ένιωσα περήφανος που προσκληθήκαμε σε αυτό το τουρνουά. Υπήρχαν αντίστοιχες συζητήσεις και τα προηγούμενα χρόνια όσο ήμουν στη Ρεάλ. Οι πρώτες μου σκέψεις ήταν ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες τιμές για όλους μας εδώ στην Μπάγερν. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Όσα έκανε ο κ. Παύλος Γιαννακόπουλος στο μπάσκετ ξεπερνούν τις λέξεις. Ελπίζω να έχουμε σπουδαία παιχνίδια».


Παναθηναϊκός – Μπάγερν: Προγνωστικά 23/09/2023

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ την Μπάγερν για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» θέλοντας να δείξει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο ενώπιον του κοινού του που θα δει για πρώτη φορά… εν δράσει τα νέα αποκτήματα της ομάδας (πλην του τραυματία Βιλντόζα) και τον Εργκίν Αταμάν στην άκρη του πάγκου.

Οι «πράσινοι» είναι φαβορί, έστω κι αν πρόκειται για φιλικό και αναμένεται να το επιβεβαιώσουν.

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ -8.5 ΠΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

O νέος Παναθηναϊκός που χτίζεται αυτή την περίοδο στηρίζεται πολύ στην παραγωγικότητά του, καθώς διαθέτει τα σχετικά όπλα για να απειλήσουν από την περιφέρεια το αντίπαλο καλάθι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ OVER 86.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Μπάγερν έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ