el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 10/03/2023

Ο Παναθηναϊκός αναζητά επιστροφή στις ευρωπαϊκές νίκες και υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα (21:00) στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Euroleague. Για την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η «διαβολοβδομάδα» ολοκληρώνεται για τον Παναθηναϊκό με την αναμέτρηση απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» των 6 σερί ηττών στη διοργάνωση έπειτα από την ήττα από τη Μονακό θέλουν να πανηγυρίσουν ξανά για λόγους γοήτρου κόντρα στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου που κυνηγούν την οκτάδα και τα Playoffs.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Euroleague!


Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας: Ανάλυση, Παρουσίαση 10/03/2023

Ο Παναθηναϊκός μετά το Πριγκιπάτο επανέρχεται στο ΟΑΚΑ για να κλείσει τις υποχρεώσεις του σε άλλη μία διπλή εβδομάδα στη Euroleague.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη ηττήθηκε και από τη Μονακό (84-70), έχοντας πλέον 6 συνεχόμενες ήττες (για δεύτερη φορά φέτος) και η επιστροφή στις επιτυχίες είναι επιτακτική ανάγκη, για λόγους γοήτρου.

Τελευταία «πράσινη» νίκη ήταν στις 26 Ιανουαρίου με την Ζαλγκίρις (89-65), με το «τριφύλλι» να θέλει να αφήσει θετική γεύση στο φινάλε της «διαβολοβδομάδας», απέναντι στην… άσπονδη φίλη (λόγω των σχέσεων των Σέρβων οπαδών με αυτούς του Ολυμπιακού) ομάδα του Βελιγραδίου.

Από τη μία ο Παναθηναϊκός θέλει νίκη για λόγους γοήτρου, αλλά και για να «διπλώσει» τις νίκες επί των «ερυθρόλευκων» (σ.σ. νίκη 75-77 στον πρώτο γύρο), αλλά ο Αστέρας έχει και βαθμολογικό κίνητρο.

Η νίκη επί της Εφές κράτησε ζωντανές τις ελπίδες για τα Playoffs και στο ΟΑΚΑ η ομάδα του πρώην «πράσινου» προπονητή Ντούσκο Ιβάνοβιτς και του αγαπημένου της εξέδρας Νεμάνια Νέντοβιτς θέλει «διπλό» για να διατηρηθεί στο «κόλπο».

Ο Σερέλης μιλώντας ενόψει της αναμέτρησης επισήμανε πως «αυτό που περιμένουμε να δούμε στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα είναι μεγαλύτερη προσήλωση στο αμυντικό μας πλάνο για 40 λεπτά, αν είναι δυνατόν. Παίζουμε στην έδρα μας, ο κόσμος θα μας βοηθήσει και πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί, να παίρνουμε καλύτερες αποφάσεις, να είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε τον συμπαίκτη μας και ο ένας να καλύπτει το λάθος του άλλου. Σίγουρα, κάποιοι αυτοματισμοί λείπουν από την ομάδα γι’ αυτό θα πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς αμυντικά και επιθετικά για να μπορούμε να καλύπτουμε τις αδυναμίες μας».

Πρόσθεσε ότι «οι αυτοματισμοί αφορούν και τα δύο κομμάτια. Αμυντικά, όπως προανέφερα, πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί και στην επίθεση προφανώς χρειάζονται καλύτερες συνεργασίες ώστε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να σκοράρουμε».

serelis pao novibet

Για το αν επηρεάζει τους πράσινους η έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου, ο προπονητής του Παναθηναϊκού απάντησε: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε, σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε κατοχή, θα έλεγα, προσπαθούμε να περάσουμε στους παίκτες ότι δεν μπορούμε να είμαστε αδιάφοροι. Δεν μπορούμε να μην έχουμε στόχο τη νίκη σε κάθε παιχνίδι.

Ο Ερυθρός Αστέρας προέρχεται από μια μεγάλη νίκη επί της Εφές και οι δύο ομάδες θα είμαστε κουρασμένες. Έχουν στόχο την πρόκριση στα Playoffs αλλά και εμείς μη νομίζετε ότι θα παρουσιαστούμε αδιάφοροι. Βασικός στόχος όλων μας είναι να παρουσιάσουμε μια σκληράδα και να παλεύουμε πάντα για τη νίκη».

Από μέρους του ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, τόνισε: «Είναι μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Στο Μονακό δώσαμε ένα ιδιαίτερα σκληρό παιχνίδι. Κρατάμε ένα πρώτο ημίχρονο όπου ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί. Σε άμυνα και επίθεση κάναμε όσα μας είχε πει ο κόουτς. Στο τέλος της τρίτης και στην τέταρτη περίοδο είχαμε πάλι ένα μπλακ άουτ. Ελπίζω να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα που θέλει μόνο νίκες και παίζει με το μαχαίρι στα δόντια. Θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί, ελπίζω να είμαστε ξεκούραστοι, να δώσουμε το 100% και να πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας».

Γκουντάιτις, Αγραβάνης και Ουόλτερς δεν ήταν παρόντες με τη Μονακό, με τον Καλαϊτζάκη να σχολιάζει: «Δυστυχώς, αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό. Έχουμε τρεις σημαντικούς παίκτες εκτός λόγω τραυματισμών. Πρέπει να είσαι έτοιμος να ανταποκριθείς σε κάθε συνθήκη. Παίζουμε με small ball  στα τελευταία ματς στην Euroleague. Πρέπει όταν χάνουμε έναν παίκτη οι υπόλοιποι να κάνουν το step up και να δίνουν ό,τι μπορούν. Αλήθεια σας λέω πως ο καθένας προσπαθεί να δώσει το 100%. Στην προπόνηση γίνεται σκληρή δουλειά, υπάρχει ένα ωραίο κλίμα. Θέλουμε αύριο να παρουσιαστούμε έτοιμοι ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί».


 Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε για 6η σερί αγωνιστική, αυτή τη φορά στο «Salle Gaston  Medecin» από τη Μονακό (84-70).

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη μπόρεσε να ανακάμψει από τη διψήφια διαφορά των γηπεδούχων στο δεύτερο δεκάλεπτο, φέρνοντας ισορροπία στο παιχνίδι στην τρίτη περίοδο (51-51), αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Οι γηπεδούχοι με Λόιντ και Ντιαλό (18 πόντοι έκαστος) επέβαλλαν τον ρυθμό τους και επικράτησαν εύκολα στην τελευταία περίοδο, αφήνοντας τους «πράσινους» στο 8-19, παρά τους 11 πόντους του Πονίτκα και τους 10 του Μπέικον που έμεινε εκ νέου στα ρηχά.

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 15/25 δίποντα, 11/23 τρίποντα, 7/12 βολές, 26 ριμπάουντ, 13 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 κόψιμο, 18 λάθη.

Ο Ερυθρός Αστέρας πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Εφές στο Βελιγράδι (94-75), που τον διατήρησε ζωντανό στη μάχη για την οκτάδα και τα Playoffs (12-15).

Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς έκανε εξαιρετικό φίνις στο παιχνίδι, καθώς από το 68-67 του 30’ θριάμβευσε και μάλιστα με διαφορά, δείχνοντας πως θα παλέψει ως το τέλος για μία θέση στην προνομιούχο οκτάδα.

Ο Φακούντο Καμπάτσο έδειξε στο παρκέ τους λόγους για τους οποίους αποκτήθηκε (22 πόντοι, 7 ασίστ), με τον Ντόμπριτς (15π.) να ακολουθεί, ενώ διψήφιοι ήταν και οι Μπέντιλ (10) και Μίτροβιτς (10).

Τα ομαδικά στατιστικά του Ερυθρού Αστέρα: 23/36 δίποντα, 11/21 τρίποντα, 15/22 βολές, 25 ριμπάουντ, 25 ασίστ, 4 κλεψίματα, 1 κόψιμο, 11 λάθη.


Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας: Προγνωστικά 10/03/2023

Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καιρό να γευτεί τη χαρά της νίκης (σ.σ. τελευταία νίκη στις 26/1 με τη Ζαλγκίρις) κι έχει την ευκαιρία να επανέλθει στο ΟΑΚΑ, με ισχυρό κίνητρο να δώσει μια θετική νότα στη διπλή αγωνιστική.

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

Στο ΟΑΚΑ θα αναμετρηθούν δύο ομάδες που δεν σκοράρουν πολύ, με επιθέσεις που δεν υπερβαίνουν τους 80 πόντους ανά αγώνα (79.1 ο Παναθηναϊκός, 76.3 ο Αστέρας).

ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΠΟΝΤΟΙ UNDER 160.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.94 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ