el
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Προγνωστικά, Ανάλυση 20/10/2023

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μακάμπι (21:15) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Euroleague. Για το σημαντικό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Σπουδαίο ματς στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει επιστροφή στις νίκες κόντρα στη Μακάμπι μετά την κάκιστη εμφάνιση με τη Φενέρ.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν αναζητώντας ακόμα τα πατήματά της θέλει να πάρει τη δεύτερη νίκη σε τέσσερις αγώνες για να ισορροπήσει το ρεκόρ της και να κερδίσει ηρεμία σε μια περίοδο όπου δεν έχει φτάσει ακόμα σε ικανοποιητικό επίπεδο ετοιμότητας ώστε να παίξει το μπάσκετ ανάλογο των δυνατοτήτων του ρόστερ.

Απέναντί της η Μακάμπι, η οποία όπως είναι φυσικό επηρεάζεται άμεσα από όσα συμβαίνουν στο Ισραήλ και τη Γάζα, προσπαθώντας από την πλευρά της να τα αφήσει όλα αυτά εκτός παρκέ.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο ματς στο ΟΑΚΑ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Ανάλυση, Παρουσίαση 20/10/2023

Επιστροφή στο ΟΑΚΑ και επιστροφή στις νίκες θέλει ο Παναθηναϊκός που περιμένει τη Μακάμπι στο κλείσιμο της πρώτης διαβολοβδομάδας της σεζόν.

Οι «πράσινοι» του Εργκίν Αταμάν δεν είχαν καλή εικόνα στην δοκιμασία με τη Φενέρ, όπου ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια καθώς δεν είχαν συγκέντρωση, αρχή, μέση και τέλος στο παρκέ.

Η εμφάνιση ασφαλώς προβλημάτισε ακόμα περισσότερο σε σχέση με την ήττα, καθώς το «τριφύλλι» απέχει ακόμα πολύ από αυτό που θέλει να δει ο Αταμάν στο παρκέ, με το ζητούμενο τώρα να είναι η νίκη, καθώς στο ΟΑΚΑ έχει υπάρξει ήδη η απώλεια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και δεν υπάρχει περιθώριο για νέα, ώστε να μη χαθεί έδαφος στην κατάταξη.

Όσον αφορά το απουσιολόγιο, ο Παπαπέτρου θα απουσιάσει όπως και τον επόμενο 1.5 μήνα τουλάχιστον, καθώς θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, ενώ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο επιστροφής του Ντίνου Μήτογλου στη 12άδα, που επέστρεψε στις προπονήσεις, ακολουθώντας μέρος του προγράμματος.

ataman panathinaikos novibet

Βάσει της εικόνας στην αναμέτρηση της Πόλης ο Αταμάν ήταν αναμενόμενο να είναι απογοητευμένος κάτι που εξέφρασε μέσω των δηλώσεών του, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για την αναμέτρηση με την ομάδα του Τελ Αβίβ: «Απέναντι στη Φενέρμπαχτσε δεν παίξαμε καλά, αλλά αυτή είναι η Euroleague. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις εκτός έδρας. Η Φενέρ είναι μια πολύ καλή ομάδα και ξεκίνησε εξαιρετικά το παιχνίδι. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο δεν είχαμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στο ματς. Αλλά κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό.

Στους δύο πρώτους μας αγώνες στο ΟΑΚΑ στη Euroleague παίξαμε καλό μπάσκετ, παρότι χάσαμε από τον Ολυμπιακό στην παράταση. Αύριο θα είναι ένα διαφορετικό ματς, η Euroleague είναι πολύ σκληρή. Κάθε ματς είναι διαφορετικό γι’ αυτό και θα πρέπει να ξεχάσουμε άμεσα την ήττα μας από την Φενέρ. Σίγουρα αναλύσαμε άμεσα, μετά την επιστροφή μας από την Κωνσταντινούπολη τα λάθη μας αλλά τώρα όλη μας η προσοχή είναι στον αγώνα με τη Μακάμπι».

Στην αντίπερα όχθη η Μακάμπι είναι σαφώς επηρεασμένη από τα γεγονότα στη Μέση Ανατολή και επέστρεψε στο παρκέ με ήττα, καθώς δεν τα κατάφερε στην έδρα της Βαλένθια (75-66) έχοντας να διαχειριστεί πνευματικά όσα λαμβάνουν χώρα στην πατρίδα της και στο παρκέ την απουσία του Μπόλντγουιν.

Η ομάδα του Όντεντ Κάτας στην πρεμιέρα είχε νικήσει την Παρτιζάν στο Τελ Αβίβ και έρχεται στο ΟΑΚΑ με ρεκόρ 1-1 με στόχο να πάρει το πρώτο «διπλό» της σεζόν.


Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική

Ο Παναθηναϊκός έκανε κακή εμφάνιση στην Πόλη απέναντι στη Φενέρ, από την οποία ηττήθηκε δίχως μάχη (83-69) στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της σεζόν.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχασε από την αρχή την επαφή με το σκορ (27-9, 10’) έχοντας μηδέν ασίστ και 6 λάθη στην πρώτη περίοδο με αποτέλεσμα να χάσει το παιχνίδι χωρίς καν να το διεκδικήσει, έχοντας πρώτο σκόρερ τον Λεσόρ (19) και μοναδικό θετικό στοιχείο την εμφάνιση του Γκάι που έσπασε το ρόδι με 13 πόντους.

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 19/32 δίποντα, 7/23 τρίποντα, 10/19 βολές, 128 ριμπάουντ, 11 ασίστ, 5 κλεψίματα, 1 κόψιμο, 13 λάθη.

Η Μακάμπι ηττήθηκε στην έδρα της Βαλένθια (75-66) επιστρέφοντας στη δράση μετά την αναβολή της προηγούμενης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Όντεντ Κάτας ήταν από την αρχή του αγώνα πίσω στο σκορ και παρότι δεν άφησε τους γηπεδούχους να ξεφύγουν δεν κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την πρώτη ήττα της σεζόν παρά τους 20 πόντους του Κόλσον και τους 13 του Μπράουν μαζί με 11 ασίστ.

Τα ομαδικά στατιστικά της Μακάμπι: 15/30 δίποντα, 8/26 τρίποντα, 12/17 βολές, 27 ριμπάουντ, 18 ασίστ, 2 κλεψίματα, 3 κοψίματα, 15 λάθη.


Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Προγνωστικά 20/10/2023

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μακάμπι χωρίς περιθώρια για νέα ήττα. Οι «πράσινοι» θα είναι αποφασισμένοι καθώς μετά την ήττα και κυρίως την εμφάνιση στην Πόλη χρειάζονται μια πειστική εμφάνιση.

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ -5.5 ΠΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.94 ΣΤΗ NOVIBET

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ακόμα δεν έχει καλό επίπεδο αυτοματισμών που της κοστίζει στην επίθεση, ενώ και οι αγώνες της Μακάμπι δεν συνδυάζονται με υψηλό σκορ, κάτι που μας οδηγεί στην επιλογή του Under.

UNDER 161.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Μακάμπι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ