el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ: Προγωνστικά, Ανάλυση 09/08/2023

Ο Panathinaikos επέστρεψε και τώρα έχει μπροστά του μία μεγάλη πρόκληση. Λίγες ημέρες μετά την σπουδαία πρόκριση επί της Ντνίπρο, το «τριφύλλι» ξεκινά τις μάχες με τη Μαρσέιγ (21:00) στην κατάμεστη Λεωφόρο.

Έχοντας εξασφαλίσει ήδη μία θέση στους ομίλους του Europa League, ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό με την ταμπέλα του αουτσάιντερ, κόντρα σε μία ομάδα με εμπειρία, ποιότητα και, φυσικά, πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ.

Για την πρώτη αναμέτρηση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το ματςστη Λεωφόρο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλη η δράση στο Champions League!


Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ: Παρουσίαση, Ανάλυση 09/08/2023

Σπουδαίο ματς στη Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μαρσέιγ (21:00) και θα ψάξει ένα αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει την πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League.

Το «τριφύλλι» επέστρεψε στην Ευρώπη με μία μεγάλη πρόκριση. Στα δύο ματς κόντρα στη Ντνίπρο, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε σε γενικές γραμμές εξαιρετικό πρόσωπο και πέτυχε έναν μεγάλο στόχο. Με την πρόκριση επί των Ουκρανών – η οποία συνοδεύτηκε με ένα μεγάλο διπλό – οι «πράσινοι» εξασφάλισαν την παρουσία τους στους ομίλους του Europa League και αυτόματα «έδιωξαν» ένα βάρος από τις πλάτες τους.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα παλέψει για το όνειρο του Champions League: Ίσα – ίσα, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι διψασμένη και έτοιμη για την πρόκληση της Μαρσέιγ.

Το πρώτο ματς θα είναι σίγουρα καθοριστικό και οι «πράσινοι» θα κυνηγήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τη βοήθεια των φιλάθλων τους, οι οποίοι θα γεμίσουν φυσικά το «Απόστολος Νικολαϊδης».

Επίσης, είναι σημαντικό για το «τριφύλλι» πως έχει ήδη «γράψει» δύο επίσημα – και άκρως σημαντικά – παιχνίδια στο κοντέρ του, ενώ, αντίθετα, η Μαρσέιγ μετρά μόνο τέσσερα φιλικά τις τελευταίες είκοσι μέρες. Μάλιστα, σε αυτά δεν παρουσίασε ιδιαίτερα καλό πρόσωπο, ενώ στην πρόβα τζενεράλε έχασε από τη Λεβερκούζεν στο «Βελοντρόμ» με 2-1.

pao marseille prognostika novibet

Οι Γάλλοι διαθέτουν πάντως ποιότητα και παίκτες μεγάλης κλάσης, όπως ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο Ματέο Γκουεντουζί, ο Ζοφρί Κοντογκμπιά, ο Ισμαϊλα Σαρ, ο Ρέναν Λόντι και ο Ζόναταν Κλος. Ο Μαρθελίνο, που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του συλλόγου πριν λίγες εβδομάδες, προσπαθεί να περάσει το δικό του αγωνιστικό στυλ στους Μασσαλούς, όμως για την ώρα αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες σε όλα τα επίπεδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί ξανά χωρίς τον Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος είναι τραυματίας. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει άλλα προβλήματα και το ερωτηματικό αφορά την προσέγγισή του και αν θα επιλέξει ένα πιο «σφιχτό» σχήμα σε σύγκριση με όσα παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στα δύο ματς με τη Ντνίπρο. Ο έμπειρος τεχνικός κρατά κλειστά τα χαρτιά του, όμως η λογική λέει πως θα προτιμηθεί ένα πιο αμυντικογενές χαφ σε σχέση με τον Βιλένα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρσέιγ δεν έχει αποκλειστεί και δεν έχει χάσει ποτέ σε προκριματική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Για την ακρίβεια, οι Γάλλοι – που πέρσι τερμάτισαν στην 3η θέση της Ligue 1-  μετρούν 7/7 προκρίσεις με εφτά νίκες και εφτά ισοπαλίες.


Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ: Προγνωστικά 09/08/2023

Δύσκολο ματς για τον Παναθηναϊκό, επικίνδυνη αποστολή για τη Μαρσέιγ. Κάπως έτσι χαρακτηρίζεται το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι Γάλλοι διαθέτουν μεγαλύτερη ποιότητα και εμπειρία, όμως είναι πιο πίσω σε χημεία και ρυθμό, κάτι που σίγουρα θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι.

Για το μεγάλο ματς στη Λεωφόρο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

UNDER 2.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.77 ΣΤΗ NOVIBET

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Παναθηναϊκός του Γιοβάνοβιτς είναι μία «σφιχτή» ομάδα, που ξέρει πως να πιέσει και πως να αμυνθεί. Στην άλλη μεριά, η έλλειψη ρυθμού και επίσημων παιχνιδιών ίσως σταθεί εμπόδιο στην επιθετική λειτουργία της Μαρσέιγ, η οποία δεν έχει και λόγο να επιτεθεί από το 1ο λεπτό, αφού η καθοριστική ρεβάνς θα παιχτεί στην έδρα της.

pao marseille prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Παναθηναϊκός  – Μαρσέιγ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδες 09/08/2023

Ο Γεντβάι θα καλύψει ξανά τον τραυματία Σένκφελντ και ο Γιοβάνοβιτς δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα. Η λογική λέει πως ο Βιλένα θα μείνει στον πάγκο και πως στη θέση του θα προτιμηθεί ένας πιο «σκληρός» χαφ, ενώ υπάρχει ερωτηματικό και για την παρουσία του Παλάσιος, ο οποίος εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων στα ματς με τη Ντνίπρο.

Στην άλλη μεριά, ο Μαρθελίνιο αναμένεται να αφήσει στον πάγκο τον Γκουεντουζί και θα στηρίξει το αγαπημένο του 4-4-2 με δίδυμο τους Ομπαμεγιάνγκ και Εντιαγέ στη κορυφή της επίθεσης.

Παναθηναϊκός (4-3-3): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ – Πέρεθ, Τσόκαϊ, Τζούρισιτς – Παλάσιος, Σπόραρ, Μπερνάρ

Μαρσέιγ (4-4-2): Λόπεθ -Κλος, Ζιγκό, Εμπεμπά, Λόντι – Σαρ, Βερετού, Κοντογκμπιά, Ουναχί – Εντιαγέ, Ομπαμεγιάνγκ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ