el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός – Μονακό: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 21/10/2022

Ένα βήμα μπρος και δύο πίσω έκανε ο Παναθηναϊκό στα δύο τελευταία παιχνίδι στην Euroleague και στο παιχνίδι με τη Μονακό φιλοδοξεί να επανεμφανίσει το καλό του πρόσωπο.

Τη νίκη και την καλή εμφάνιση με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι διαδέχθηκε η «σφαλιάρα» και η βαριά ήττα με 94-65 την Τετάρτη το βράδυ με την Άλμπα στο Βερολίνο.

Πλέον το ζητούμε για τους «πράσινους» (1-2) είναι την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ (21:00) κόντρα στους Μονεγάσκους (2-1) να επιστρέψουν στις νίκες για να μην χάσουν την επαφή με την οκτάδα.


Παναθηναϊκός – Μονακό: Τι έκαναν στο περασμένο παιχνίδι

Το «τριφύλλι» στο Βερολίνο κατέρρευσε σε άμυνα και επίθεση και ο μοναδικός που διασώθηκε από το «ναυάγιο» ήταν ο Άντριους που πέτυχε 13 πόντους. Πλέον οι «πράσινοι» αναζητούν αντίδραση και «αγκάθι» παραμένει η απουσία του Γουόλτερς.

Ο Ράντονιτς παραδέχθηκε ότι η ομάδα του έπαιξε άσχημα. «Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ κακό για εμάς και στις δύο πλευρές του παρκέ. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αναλύσουμε. Έχουμε μπροστά μας λίγες ώρες για να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς. Πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα μέσα στο παρκέ», υποστήριξε ο Μαυροβούνιος προπονητής του Παναθηναϊκού.

Λίγες ώρες μετά το παιχνίδι ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκου, Αργύρης Πεδουλάκης, έσπευσε να ζητήσει συγνώμη από τους φίλους του Παναθηναϊκού για την εικόνα που έδειξε η ομάδα στην «Mercedes Benz Arena» του Βερολίνου.

«Σας έχω πει ότι δεν θέλω να τοποθετούμαι. Θέλω να μιλάνε οι πρωταγωνιστές. Για το παιχνίδι δεν θέλω να σχολιάσω κάτι παρά μόνο να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την έλλειψη προσπάθειας, για την εικόνα, αλλά και για την εμφάνιση της ομάδας αυτό το παιχνίδι. Ελπίζω όλοι να καταλάβουμε που βρισκόμαστε», τόνισε ο Αργύρης Πεδουλάκης στο Gazzetta.

Η Μονακό φέτος δαπάνησε αρκετά χρήματα και φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στη διοργάνωση. Διακαής της πόθος είναι το Final4, κάτι που άγγιξε πέρυσι, αφού αποκλείστηκε σε 5ο ματς από τον Ολυμπιακό. Οι Μονεγάσκοι στηρίζουν τα πάντα στην περιφέρεια στους Τζέιμς, Λόιντ, Οκόμπο, οι οποίοι διαθέτουν φαρμακερό σουτ και είναι ικανοί να διαλύσουν οποιοδήποτε αμυντικό σύστημα.

Αυτό συνέβη μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, όμως στη συνέχεια οι παίκτες του Σάσα Ομπράντοβιτς έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους στην άμυνα και ήταν εκνευριστικά άστοχοι στην περιφέρεια με αποτέλεσμα να ηττηθούν με 78-70.

Συγκεκριμένα ο Μάικ Τζέιμς είχε 0/8 τρίποντα και συνολικά η Μονακό 7/27 από τη γραμμή των 6.75.

Οι δυο ομάδες πέρυσι συναντήθηκαν για πρώτη φορά και η Μονακό πανηγύρισε δύο νίκες (83-91, 75-63).

AΦΙΕΡΩΜΑ EUROLEAGUE 2022/23


Παναθηναϊκός – Μονακό: Προγνωστικά 21/10/2022

Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα για το μεγάλο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής στην Euroleague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μονακό.

Αναζητεί αντίδραση ο Παναθηναϊκός στην 4η αγωνιστική της Euroleague με τη Μονακό στο ΟΑΚΑ. Οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς μπροστά στο κοινό τους φιλοδοξούν να… διαγράψουν τη βαριά ήττα από την Αλμπα στο Βερολίνο και να επιστρέψουν στις νίκες.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» αναμένεται με τροφοδοτήσουν με ενέργεια τους «πράσινους» και η αντίδραση είναι πιθανό να εμφανιστεί από το πρώτο δεκάλεπτο. Σε απόδοση 2.25 να προηγηθεί στην πρώτη περίοδο ο Παναθηναϊκός.

Το «τριφυλλι» επιθετικά στηρίζει πολλά στις επιλογές του Γκριγκόνις. Ο Λιθουανός στην εκτός έδρας νίκη με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι πέτυχε 17 πόντους με 3/4 τρίποντα, ενώ στο Βερολίνο σκόραρε 14 πόντους με 3/6 έξω από τη γραμμή των 6.75! Κόντρα στην Μονακό ο Γκριγκόνις θα αναλάβει εκ νέου δράση και η απόδοση 1.84 να σκοράρει Over 13.5 πόντους είναι ελκυστική.

Στη Μονακό τα πάντα περνούν από τα χέρια του Μάικ Τζέιμς. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι κεντρικό πρόσωπο στην αναμέτρηση και θα κάνει τα πάντα προκειμένου η ομάδα του να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τη Μακάμπι. Πάντως, στο Τελ Αβίβ ο Τζέιμς τα έσπασε με 0/8 τρίποντα και αποτελεί δέλεαρ (απόδοση 1.93) να μείνει και στο ΟΑΚΑ στους Under 17.5 πόντους.  


Διαβάστε ακόμα…

Οι 10 καλύτεροι παίκτες μπάσκετ του Παναθηναϊκού όλων των εποχών


Προγνωστικά Euroleague 2022-2023 – Αφιέρωμα Ευρωλίγκα


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ