el
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Game 2 Τελικών: Προγνωστικά, Ανάλυση 08/06/2023

Τελικοί Basket League πράξη δεύτερη, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (21:15), με τους «πράσινους» να ψάχνουν το 1-1 και τους Πειραιώτες το 2-0.

Για το καθοριστικό ματς στο ΟΑΚΑ ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η δράση στους Τελικούς του πρωταθλήματος συνεχίζεται, με τη σειρά να μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ σε μία καθοριστική αναμέτρηση που είτε θα φέρει την κατάσταση στα ίσια, είτε θα φέρει τον Ολυμπιακό μια ανάσα από τον τίτλο.

Στο Game 1 του ΣΕΦ έστω και πολύ δύσκολα η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε το 1-0 και πλέον στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός θέλει να ισοφαρίσει, θέτοντας νέα δεδομένα στη μάχη για τον τίτλο, την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν το 2-0 για να… αγγίξουν το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στην Basket League!


Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Game 2 Τελικών: Ανάλυση, Παρουσίαση 08/06/2023

Ο δεύτερος αγώνας των Τελικών είναι ο πλέον κρίσιμος της σειράς μέχρι τον επόμενο. Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στο ΣΕΦ στο Game 1 (73-70) κι έκανε το πρώτο από τα τρία βήματα για τον τίτλο.

Στο ΟΑΚΑ διεξάγεται το Game 2, με την πίεση να είναι στην πλευρά του Παναθηναϊκού, που καλείται να επικρατήσει για να ισοφαρίσει και να δείξει πως μπορεί να χτυπήσει στα ίσια τη σειρά.

Εξάλλου ήδη στον πρώτο τελικό έδειξε πως παρά τα πάμπολλα αγωνιστικά ζητήματα που έχει και τις λιγοστές σε σχέση με τον αντίπαλό του ποιοτικές λύσεις, μπορεί να είναι ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει όσες πιθανότητες του αναλογούν σε αυτή τη μάχη που κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή στην Basket League.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αναμφίβολα παρά τη δυσκολία με την οποία επικράτησε στον πρώτο αγώνα διατηρεί το πάνω χέρι, έχοντας και τον… αέρα του σερί των 14 νικών στα ντέρμπι όλων των διοργανώσεων.

Όμως οι «πράσινοι» του Χρήστου Σερέλη διατήρησαν τον φιναλίστ της Euroleague σε χαμηλότερη παραγωγικότητα, όπως έχουν πράξει σε όλα τα φετινά μεταξύ τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα, τα οποία όλα έχουν κριθεί σε απόσταση ενός σουτ και συνολική διαφορά 7 πόντων.

Πλέον όμως το «τριφύλλι» αν θέλει να διατηρήσει ελπίδες τίτλου θα πρέπει να μη μείνει σε μια ανταγωνιστική εμφάνιση, αλλά να πάρει τη νίκη για να σπάσει το αρνητικό σερί και να δείξει πως μπορεί να κυνηγήσει την κούπα.

Σε σχέση με τον πρώτο αγώνα ο Σερέλη θα έχει πιο έτοιμο τον Γκουντάιτις, ο οποίος πριν το ΣΕΦ προερχόταν από ίωση, ενώ από πλευράς Ολυμπιακού υπάρχει ζήτημα με την κατάσταση του Κώστα Σλούκα που έμεινε εκτός προπόνησης λόγω γαστρεντερίτιδας.


Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Game 2 Τελικών: Τι έγινε στο Game 1

Ο πρώτος τελικός στο ΣΕΦ εξελίχθηκε σε αντίθεση με τα προγνωστικά σε σκληρό ντέρμπι, με τον Ολυμπιακό ωστόσο να παίρνει έστω και δύσκολα τη νίκη (73-70) για να κάνει το 1-0 στη σειρά.

Οι γηπεδούχοι παρότι έχτισαν δις κατά τη διάρκεια του αγώνα διψήφιες διαφορές (26-10, 8’, 61-48, 29’) δεν κατάφεραν να «καθαρίσουν» την υπόθεση νίκη, με τους «πράσινους» να επιστρέφουν χάρη στην αμυντική τους προσήλωση και συγκέντρωση και να φτάνουν ένα σουτ μακριά από τη νίκη.

Μάλιστα η μία και μοναδική φορά που η ομάδα του Χρήστου Σερέλη προηγήθηκε ήταν σε καθοριστικό σημείο, δύο λεπτά πριν το τέλος χάρη στο τρίποντο του Γκριγκόνις (65-66), ενώ στην άμυνα που ακολούθησε ο Αγραβάνης έκανε αχρείαστο φάουλ στον Γουόκαπ στην εκπνοή της επίθεσης κι ενώ ο γκαρντ του Ολυμπιακού δεν είχε δυνατότητα να σουτάρει.

Ο Ολυμπιακός από τη στιγμή που βρέθηκε σε δύσκολη θέση βρήκε τις λύσεις στις κρίσιμες στιγμές και επικράτησε, συνεχίζοντας παράλληλα το σερί του στα ντέρμπι την τελευταία διετία (14-0).

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Βεζένκοφ (20) και ακολούθησαν Γουόκαπ (13 πόντοι, 7 ασίστ), Σλούκας (12), Φαν (11), ενώ ο Παναθηναϊκός είχε πρωταγωνιστή τον Γκριγκόνις (17) και τον Λι (14) στην επίθεση, με Αγραβάνη και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη να αποδεικνύονται πολύτιμοι στην άμυνα.

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 17/32 δίποντα, 8/24 τρίποντα, 15/22 βολές, 35 ριμπάουντ, 22 ασίστ, 5 κλεψίματα, 4 κοψίματα, 11 λάθη.

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 21/37 δίποντα, 6/25 τρίποντα, 10/14 βολές, 34 ριμπάουντ, 15 ασίστ, 6 κλεψίματα, 1 κόψιμο, 10 λάθη.


Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Game 2 Τελικών: Προγνωστικά 08/06/2023

Η σειρά των Τελικών συνεχίζεται στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να θέλει το 1-1 με τη δύναμη της έδρας.

Οι «πράσινοι» ήταν ευθέως ανταγωνιστικοί στο ΣΕΦ και στο γήπεδό τους μπορούν να πάρουν τη νίκη, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται εκ νέου κλειστό, όπως όλα τα φετινά στο πρωτάθλημα, που έχουν κριθεί σε διαφορά ενός σουτ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ +4.5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.95 ΣΤΗ NOVIBET

Η άμυνα του Παναθηναϊκού εξαιτίας της απουσίας του Κάνααν από τη σειρά δίνει το τρίποντο και γενικά παίζει με… απόσταση Γουόκαπ και ΜακΚίσικ ώστε να σουτάρουν από μακριά.

Ο Γουόκαπ θα πάρει σουτ, ενώ αν ο Σλούκας δεν είναι σε καλή κατάσταση θα κληθεί να πάρει παραπάνω πρωτοβουλίες. Στο ΣΕΦ είχε 13 πόντους και μπορεί εκ νέου να κυμανθεί σε αντίστοιχα επίπεδα.

ΓΟΥΟΚΑΠ OVER 8.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

Το ντέρμπι αναμένεται σκληρό με πολλές επαφές και φάουλ, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε αποβολή παίκτη με 5 φάουλ, αγορά που έχει δελεαστική απόδοση.

ΑΠΟΒΟΛΗ ΠΑΙΚΤΗ ΜΕ 5 ΦΑΟΥΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.30 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα…

diamantidis spanoulis pao olympiacos finals novibet

Basket League: Top-5 τελικών (videos)

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ