el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Game 4 Tελικών: Προγνωστικά, Ανάλυση 15/06/2023

Game 4 στη σειρά των τελικών της Basket League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και αυτή τη φορά (15/06, 21:15) το σκηνικό μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση στο Game 3 που διεξήχθη στο ΣΕΦ και μπήκε ξανά στη θέση του οδηγού στη σειρά των τελικών της Basket League απέναντι στον Παναθηναϊκό!

Προφανώς τεράστιας σημασίας το Game 4 στο ΟΑΚΑ, αφού στην περίπτωση που οι Πειραιώτες φτάσουν στο ροζ φύλλο, θα πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου!

Οι «ερυθρόλευκοι» το βράδυ της περασμένης Κυριακής έδειξαν με έναν ιδιαίτερα πειστικό τρόπο ότι αφήνουν σιγά-σιγά πίσω τους το ψυχολογικό άδειασμα από την απώλεια του τίτλου στην Ευρωλίγκα, την ίδια ώρα που ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει να διαχειριστεί και τα αγωνιστικά «αγκάθια» που προκύπτουν το τελευταίο διάστημα.

Από την άλλη πλευρά, οι «πράσινοι» έχουν την ευκαιρία μπροστά στους φιλάθλους τους στο «καυτό» ΟΑΚΑ να ισοφαρίσουν σε 2-2 και να στείλουν τη σειρά των τελικών σε 5ο και τελευταίο ματς, το οποίο με τα δεδομένα που ισχύουν μέχρι σήμερα, θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ την ερχόμενη Κυριακή κεκλεισμένων των θυρών, λόγω όσων συνέβησαν στο Game 1 στην έδρα των νταμπλούχων Ελλάδας.

 


Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Game 4 Τελικών: Τι έγινε στα προηγούμενα ματς

Game 3: Ο Ολυμπιακός μπήκε αποφασισμένος να δείξει ποιος είναι το… αφεντικό, φτάνοντας σε μία νίκη-μήνυμα εν όψει της συνέχειας της σειράς με το επιβλητικό 75-52.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα με όχημα την άμυνά της, βρήκε «απάντηση» σε ότι κι αν σκαρφίστηκε ο Χρήστος Σερέλης, με τους «πράσινους» να στρέφουν το βλέμμα τους από την 3η περίοδο και μετά στον 4ο τελικό…

Κορυφαίος των «ερυθρόλευκων» ο Κώστας Σλούκας (δεν είχε παίξει στο Game 4 λόγω γαστρεντερίτιδας), ο οποίος απέδειξε ότι στην καλή του μέρα (14 π., 7 ασίστ, 2 κλεψίματα) δεν έχει αντίπαλο.

Εξαιρετικός και ο Γάλλος σέντερ Μουστάφα Φαλ (11 π., 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ), αλλά και ο Σακίλ ΜακΚίσικ (11 π., 3 ριμπ., 2 ασ.).

Στους 7 πόντους έμεινε ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος όμως έσφιξε τα δόντια και πάτησε κανονικά παρκέ (20 λεπτά ο χρόνος συμμετοχής του).

bartzokas serelis novibet

Για τον Παναθηναϊκό πάλεψε ο Πάρις Λι με 11 π., 6 ασίστ, 3 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 6 ασίστ αλλά και 6 λάθη, σε ρηχά νερά ο Μάριους Γκριγκόνις (13 π. αλλά πολύ άστοχος, έκανε και 3 λάθη).

Με δύο προβλήματα για τον κόουτς Μπαρτζώκα κύλησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το Game 4 με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Από την προπόνηση των Πειραιωτών την Τρίτη έμειναν εκτός οι Κώστας Παπανικολάου και Σάσα Βεζένκοφ που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Ο πρώτος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού κατά τη διάρκεια του Game 3 (δεν έπαιξε στο β’ ημίχρονο) και η συμμετοχή του στο ματς της Πέμπτη είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ταυτόχρονα, ο Βεζένκοφ ταλαιπωρείται ακόμα από οστικό οίδημα και έμεινε εκτός περισσότερο για προληπτικούς λόγους, αν κρίνουμε και από το γεγονός πως στο ματς του ΣΕΦ βρέθηκε στην πεντάδα.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού κύλησε με τον Ματέους Πονίτκα (χτύπησε στη μύτη στο Game 3 στο ΣΕΦ.) να παίρνει ανάσες από τον κόουτς Σερέλη, περισσότερο για λόγους προφύλαξης.


Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Game 4 τελικών: Προγνωστικά 15/06/2023

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να παίζει τα ρέστα του μπροστά στο κοινό του, όμως δεν γίνετε να κλείσουμε τα μάτια στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού. Για το Game 4 την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Από τη στιγμή που ο Σάσα Βεζένκοφ αναμένεται να είναι ξανά «πενταδάτος» (ουσιαστικά μόνο ο κάπτεν Κώστας Παπανικολάου είναι ερωτηματικό για τον κόουτς Μπαρτζώκα) οι Πειραιώτες μπορούν να τελειώσουν τη… δουλειά.

αποδοση 1.94 στη novibet η νικη του ολυμπιακου με -5,5 ποντουσ 

Το τρίποντο είναι από τα «όπλα» των «ερυθρολεύκων» τη φετινή σεζόν, που συνήθως «εκτελούν» μετά από τις καλά σχεδιασμένες επιθέσεις του προπονητή τους.

ΑΠΟΔΟΣΗ 1.93 OVER 8.5 ευστοχα τριποντα ολυμπιακου

pao gudaitis novibet

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις κάνει την τίμια προσπάθειά του στη σειρά των τελικών της Basket League, με τον Λιθουανό σέντερ να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και… έξτρα χρόνο από τον Σερέλη.

αποδοση 1.82 ο γκουνταιτισ να σκοραρει over 7.5 ποντους

 


Διαβάστε ακόμα…

diamantidis spanoulis pao olympiacos finals novibet

Basket League: Top-5 τελικών (videos)


Βεζένκοφ: O κορυφαίος παίκτης της σεζόν στη Euroleague!


Παπαγιάννης: Η εκτόξευση στη Euroleague, η στασιμότητα και το μέλλον

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ