el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός – Πετρολούλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 04/07/2023

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τα κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Ντνίπρο. Το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει την Πετρολούλ την Τρίτη (19:00, Cosmote Sport1) επί αυστριακού εδάφους στο τρίτο κατά σειρά φιλικό.

Για το τεστ στην Αυστρία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με αμέτρητες αγορές στη Novibet η φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τους Ρουμάνους γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλη η δράση στο Στοίχημα Ποδόσφαιρο!


Παναθηναϊκός – Πετρολούλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 04/07/2023

Ο Παναθηναϊκός ανεβάζει καθημερινά στροφές και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο τρίτο τεστ θα βρει απέναντί του την Πετρούλουλ από τη Ρουμανία, η οποίος είναι σε ανώτερο επίπεδο σε σχέση με τις Βίνερ Βικτόρια και Ρογκάσκα.

Η επικράτηση με 3-1 απέναντι στην Ρογκάσκα ήρθε με τους «πράσινους» να καθαρίζουν τη νίκη με ευκολία (σκόραραν οι Ιωαννίδης, Μπερνάρ, Μάγκνουσον) και τον Σέρβο προπονητή να ανακατεύει την τράπουλα για να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων με τους Ουκρανούς στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι δοκιμές και το αγωνιστικό πλάνο που θέλει τους «πράσινους» να ασκούν πρέσινγκ ψηλά και να έχουν την κατοχή της μπάλας θα συνεχιστούν απέναντι σ’ ένα σαφώς πιο ανταγωνιστικό αντίπαλο.

Η Πετρολούλ αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Ρουμανίας και πέρυσι ως νεοφώτιστη τερμάτισε στην 8η θέση συγκεντρώνοντας 36 βαθμούς (11 νίκες, 3 ισοπαλίες, 16 ήττες).

Στον πάγκο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο ο 48χρονος Ρουμάνος, Φλοριν Πίρβου, ενώ τη δεδομένη χρονική στιγμή γίνονται μεταγραφές, αλλά και ξεκαθάρισμα στο υπάρχον ρόστερ.

Η Πετρολούλ στα φιλικά της καλοκαιρινής προετοιμασίας δεν έχει σημειώσει νίκη και το μεγάλο μειονέκτημα είναι η αμυντική λειτουργία. Συγκεκριμένα σε τρία φιλικά έχει δεχθεί 8 γκολ! Στο πρώτο φιλικό έχασε 3-2 από την Σκεντίγια, στο δεύτερο ήττήθηκε 5-0 από τη Σαράγεβο, ενώ την περασμένη Παρασκευή έμεινε στο 0-0 με την Αλουμίνι.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο παιχνίδι με την Πετρολούλ θα έχει στη διάθεσή του και τον Φίλιπ Τζούρισιτς. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και απέναντι στους Ρουμάνους θα κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα.

Ο Σέρβος μέσος μπορεί να καλύψει αρκετές θέσει στη μεσαία γραμμή και να προσθέσει ποιότητα και στον δημιουργικό τομέα. Ένα από τα πλεονεκτήματά του είναι ότι διαθέτει κάθετη πάσα, κάτι που έχει φανεί και στις τελευταίες προπονήσεις.

Επίσης, με ενδιαφέρον αναμένεται το μοίρασμα του χρόνου ανάμεσα σε Μλαντένοβιτς και Χουάνκαρ. Με την έλευση του πρώτου έχει εκτοξευθεί ο ανταγωνισμός για την θέση του αριστερού μπακ.

Το ίδιο ισχύει και στην κορυφή της επίθεσης, καθώς ο Ιωαννίδης βρίσκεται σε καλή κατάσταση και διεκδικεί στα ίσια τη θέση του βασικού φορ από τον Σπόραρ.

Στα αποδυτήρια «η Ντνίπρο» ακούγεται όλο και περισσότερο όσο πλησιάζουμε στις 25 Ιουλίου. Ο Μπερνάρ χαρακτήρισε τα ματς με τους Ουκρανούς «τελικούς» και τόνισε ότι «θα είμαστε πανέτοιμοι», ενώ ο Μάγκνουσον συμπλήρωσε ότι «θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα περισσότερο σε σχέση με πέρυσι».

Μεταγραφικά οι «πράσινοι» θέλουν να κλείσουν το συντομότερο δυνατό δύο μεταγραφές. Στόχος είναι να αποκτηθεί άμεσα ένας κεντρικός αμυντικός και ένας αμυντικός μέσουν που θα δίνει ανάσες στον Ρούμπεν Πέρεθ.

Να υπενθυμίσουμε ότι, μετά το φιλικό με την Πετρολούλ, την Τετάρτη θα ακολουθήσει νέο τεστ με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.


Παναθηναϊκός – Πετρολούλ: Προγνωστικά 04/07/2023

Το τρίτο φιλικό επί αυστριακού εδάφους είναι πιο δυνατό σε σχέση με τα προηγούμενα και ο Γιοβάνοβιτς όπως έκανε στα παιχνίδια με Βίνερ και Ρογκάσκα θα συνεχίσει τις δοκιμές. Ο Σέρβος χρησιμοποίησε διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο και το ίδιο θα κάνει και απέναντι στους Ρουμάνους. Η άμυνα της Πετρολούλ ακόμη φτιάχνεται και αποτελεί δέλεαρ…

ΑΣΟΣ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.95 ΣΤΗ NOVIBET 

Επιθετικά ο Παναθηναϊκός λειτουργεί εξαιρετικά μαι βγάζει ωραίους συνδυασμούς. Αξίζει να κοιτάξουμε τις επιλογές στα Combo Bets.

νικη παναθηναϊκού & Over 2.5 σε απόδοση 2.00 

Σε όλα τα φιλικά οι «πράσινοι» μπαίνουν με άγριες διαθέσεις στο χορτάρι και σβήνουν τις μηχανές τους στο φινάλε…

2-0 ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.35 


Διαβάστε ακόμα…

metagrafes superleague novibet

Μεταγραφές Ποδοσφαίρου – Super League 2023/24


Η πιο ακριβή ενδεκάδα στον κόσμο


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ