el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Παναιτωλικός – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 17/09/2022

Άμεση αντίδραση στο Αγρίνιο ψάχνει η ΑΕΚ προκειμένου να αρχίσει να καλύπτει το χαμένο έδαφος. Η «Ένωση» φιλοξενείται το βράδυ του Σαββάτου από τον Παναιτωλικό (20:00),  που φέτος δείχνει έτοιμος για το βήμα παραπάνω.

Ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του μετά την ήττα στο επεισοδιακό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (2-1) δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο για νέα απώλεια, αφού έμειναν στους 6 βαθμούς και την 7η θέση της βαθμολογίας της Super League απέχοντας επίσης έξι από την κορυφή και τους «πράσινους».

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου είναι αήττητη στα τελευταία τρία παιχνίδια και επιστρέφει στο γήπεδό της μετά το μεγάλο «διπλό» επί του ΟΦΗ (1-2), που την ανέβασε στους 7 βαθμούς και στην 4η θέση.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της ΑΕΚ στην έδρα του Παναιτωλικού για την 5η αγωνιστική της Super League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Παναιτωλικός – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 17/09/2022

Η ψυχολογία στα ύψη στον Παναιτωλικό και αυτό δικαιολογείται απόλυτα για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου! Οι Αγρινιώτες έκαναν «διπλό» στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ με σκορ 2-1 και στα τρία τελευταία τους παιχνίδια έχουν βάλει 7 βαθμούς στο… σακούλι.

Στο «Γεντί Κουλέ» και πάλι ο Νίκος Καρέλης ήταν αυτός που οδήγησε επιθετικά την ομάδα του με το τρίτο του γκολ στο πρωτάθλημα (14’). Στη συνέχεια παρότι οι Κρητικοί απάντησαν με πανέμορφο σουτ του Μπαλογιάννη (42’) ο Κολοβός έκανε το 1-2 στο 76ο λεπτό και τα «καναρίνια» έφτασαν στη νίκη.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας δείχνει εξαιρετικό. Μέχρι στιγμής η εικόνα της μπορεί να μην ενθουσιάζει, αφού είναι εμφανές πως ο Αναστασίου χρειάζεται χρόνο για να «δέσει» και τα νέα κομμάτια του παζλ, ωστόσο, καλύπτει αυτό το χάντικαπ με όπλο την αποτελεσματικότητα που του δίνει βαθμούς. Ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύεται στο φουλ τις ευκαιρίες που δημιουργεί, ενώ σιγά-σιγά ο τεχνικός της ομάδας προσπαθεί να «ψήσει» και τους νέους που μπαίνουν στον κορμό.

Οι δύο νίκες, με Άρη και ΟΦΗ, αλλά και το «Χ» με τον Ατρόμητο, που έδωσαν επτά βαθμούς στην ομάδα δημιουργούν μεγάλη αισιοδοξία και στις τάξεις των οπαδών, που βλέπουν τον Παναιτωλικό να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις για είσοδο στην εξάδα. Έτσι, αναμένεται να «γεμίσουν» το γήπεδο ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στην ΑΕΚ. Μετά το παιχνίδι με την «Ένωση» ακολουθεί η διακοπή για το Nations League και στη συνέχεια, τα «καναρίνια» παίζουν εκτός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

panetolikos aek2 novibet

Η ΑΕΚ μπαίνει σε μια σειρά «τελικών»! Η ήττα από τον Παναθηναϊκό (2-1) στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς σήκωσε… σκόνη για τη διαιτησία με την «Ένωση» να διαμαρτύρεται έντονα για τα δύο πέναλτι που σφυρίχτηκαν εις βάρος της και χάρη σε αυτά οι «πράσινοι» γύρισαν το παιχνίδι ύστερα από το τέρμα που σημείωσε ο Πινέδα.

Παράλληλα, αρκετή συζήτηση σήκωσαν και οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα, που ρίσκαρε αρκετά από νωρίς στην προσπάθειά του να ανατρέψει την κατάσταση βγάζοντας από το 57’ εκτός και τα δύο αμυντικά χαφ της ομάδας, κάτι που η αλήθεια είναι πως δεν του… βγήκε.

Η ουσία πάντως είναι πως η ΑΕΚ είναι ήδη στο -6 από την κορυφή της βαθμολογίας και δεν έχει το παραμικρό περιθώριο για νέα απώλεια. Συν τοις άλλοις την επόμενη αγωνιστική ετοιμάζεται να μπει στο νέο της γήπεδο και οι τρεις βαθμοί στο Αγρίνιο είναι απαραίτητοι και για ψυχολογικούς λόγους. Μετά την διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων στο Nations League, η «Ένωση» έχει ανακοινώσει τα εγκαίνια στις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ ο πρώτος αγώνας θα γίνει κόντρα στον Ιωνικό για την 6η αγωνιστική και πιθανότατα την 1η Οκτωβρίου.

panetolikos aek4 novibet

Στα μεταγραφικά της τελευταίας στιγμής η «Ένωση» προχώρησε στην απόκτηση του Πάολο Φερνάντες, που και την περσινή αλλά και στο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Βόλο. Παρότι βρέθηκε κοντά στον ΠΑΟΚ και σε ομάδες της Ρωσίας, η «Ένωση» βρήκε σημείο επαφής με τους μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα παραχωρηθεί δανεικός στην ομάδα της Μαγνησίας και θα ενσωματωθεί στο ρόστερ τον ερχόμενο Ιανουάριο.

panetolikos aek5 novibet

Παναιτωλικός – ΑΕΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 17/09/2022

  • Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 24 φορές, με την ΑΕΚ να είναι το απόλυτο αφεντικό έχοντας 18 νίκες, έναντι 4 του Παναιτωλικού, ενώ μόλις δύο ματς έχουν λήξει χωρίς νικητή.
  • Την περσινή σεζόν η ΑΕΚ επικράτησε 3-1 στο Αγρίνιο, ενώ ο Παναιτωλικός πήρε «διπλό» στο ΟΑΚΑ 1-2, με το GG & Over 2.5 να επιβεβαιώνεται και στα δύο παιχνίδια.
  • Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου είναι αήττητη στα τελευταία τρία παιχνίδια της (2-1-0), όπου σε όλα επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal.
  • Και τα δύο φετινά εκτός έδρας ματς της «Ένωσης» έχουν έρθει Over 2.5 Γκολ.
  • Τρία γκολ σε τρία σερί ματς έχει ο Νίκος Καρέλης. Τρία γκολ για τους «κιτρινόμαυρους» έχει πετύχει και ο Ομπερλίν Πινέδα.

Παναιτωλικός – ΑΕΚ: Προγνωστικά 17/09/2022

Περιμένουμε ωραίο παιχνίδι σε μια φουλ ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, όπου παραδοσιακά δημιουργούν οι οπαδοί των γηπεδούχων. Είναι crash test το συγκεκριμένο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες για διαφορετικούς λόγους.

Για τον Παναιτωλικό που καλείται να ανταποκριθεί σε ακόμη πιο υψηλό επίπεδο. Για την ΑΕΚ που μπαίνει από νωρίς σε μια σειρά τελικών.

Μέχρι στιγμής και οι δύο ομάδες ποντάρουν στο πρέσινγκ για να δημιουργήσουν προβλήματα στον αντίπαλο. Αυτό, βέβαια, τις στιγμές που δεν λειτουργεί σωστά δημιουργεί προβλήματα και στις δικές τους άμυνες.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ GOAL/GOAL στο 2.09 ΣΤΗ ΝΟVIBET

Από εκεί και πέρα, εδώ ενδεχομένως η επιθυμία της ΑΕΚ να κάνει τη διαφορά σε συνδυασμό με την ποιότητά της από τη μέση και μπροστά…

ΤΟ COMBO BET 2 & GG ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ 4.50 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Παναιτωλικός – ΑΕΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Παναιτωλικός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 17/09/2022

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει ποντάρει πολλά τη φετινή χρονιά στο… βάθος που θέλει να αποκτήσει το ρόστερ του και τουλάχιστον στο ξεκίνημα είναι δύσκολο να γίνουν  εκτιμήσεις σε πρόσωπα, κυρίως από τη μέση και μπροστά. Το βέβαιο είναι πως λογικά δεν θα «σπάσει» η τετράδα της άμυνας στο 4-3-3 που θα χρησιμοποιήσει ποντάροντας στο έντονο πρέσινγκ στη μεσαία γραμμή και στις έξτρα ανασταλτικές βοήθειες από τους εξτρέμ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ανέστης – Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης – Μλάντεν, Φλόρες, Ντίας – Σενγκέλια, Νταγκό, Καρέλης

panetolikos aek6 novibet

ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 17/09/2022

Μεσοβδόμαδα υπήρξε ανησυχία τόσο για τον Σέρχιο Αραούχο, όσο και για τον Γιενς Γιόνσον, ωστόσο, αμφότεροι γλίτωσαν τα χειρότερα. Βέβαια, τόσο για τον Αργεντινό μοιάζει δύσκολο να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, όσο και για τον Δανό μέσο, που πιθανότατα θα προφυλαχθεί.

Έτσι, τις περισσότερες πιθανότητες για την κορυφή της επίθεσης στο ντέρμπι ανάμεσα σε Λιβάι Γκαρσία και Φαν Βέερτ δείχνει να τις έχει ο πρώτος. Για τη μεσαία γραμμή όλα δείχνουν πως ο Σιμάνσκι θα είναι το μοναδικό κλασικό 6άρι σε έναν σχηματισμό πιο ευέλικτο μεσοεπιθετικά σε σχέση με το τελευταίο ματς στη Λεωφόρο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Στάνκοβιτς – Ρότα, Βίντα, Τζαβέλλας, Χατζισαφί – Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς –  Ελίασον, Πινέδα, Άμραμπατ – Λιβάι

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ