el
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ – Χάιντουκ: Προγνωστικά, Ανάλυση 17/08/2023

Η Τούμπα ετοιμάζεται για ακόμα ένα σπουδαίο ματς. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Χάιντουκ (20:30) και ψάχνει νίκη με το… μίνιμουμ της διαφοράς για να προκριθεί στα πλέι-οφ του Europa Conference League.

Το 0-0 του πρώτου αγώνα έφερε σε θέση ισχύος την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, όμως είναι δεδομένο πως η Χάιντουκ διαθέτει την ποιότητα για να κυνηγήσει το πολυπόθητο εισιτήριο.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ και η ομάδα του Σπλιτ ετοιμάζονται για έναν «τελικό» ειδικών συνθηκών και μεγάλης έντασης.

Για το μεγάλο ματς στην Τούμπα επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 1000+ αγορές στη Novibet η αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλη η δράση στο Europa Conference League!


ΠΑΟΚ – Χάιντουκ: Παρουσίαση, Ανάλυση 17/08/2023

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην «καυτή» Τούμπα την Χάιντουκ Σπλιτ (20:30) και ψάχνει νίκη – πρόκριση στα πλέι-οφ του Europa Conference League.

Έχοντας φόρα από την εμφατική πρόκριση επί της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Κροατία και ανταποκρίθηκε στον μέγιστο βαθμό. Μπορεί να μην έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, όμως ο «Δικέφαλος» κατάφερε να κρατήσει την Χάιντουκ στο μηδέν και τώρα γνωρίζει ότι του αρκεί μία απλή νίκη με ένα γκολ διαφορά για να ξεπεράσει το εμπόδιο της παρέας του Μάρκο Λιβάγια και να κλείσει θέση στα πλέι-οφ του Europa Conference League.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα μας, κάναμε αυτό που έπρεπε. Στην έδρα μας θα είναι διαφορετικά τα πράγματα και θα έχουμε τον κόσμο μας για να μας δώσει ώθηση και ενέργεια. Δεν ξέρω αν θα επηρεαστεί η Χάιντουκ, αλλά περιμένουμε να έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο και να κάνουμε μια καλή εμφάνιση ώστε να πάρουμε την πρόκριση»: Με αυτά τα λόγια, ο Λουτσέσκου έδειξε τη διάθεση και την ψυχολογία που επικρατεί στον ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ρουμάνος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς προβλήματα, αφού δεν υπάρχουν τραυματισμοί ή θέματα με τιμωρημένους. Έτσι, όλα δείχνουν πως ο ΠΑΟΚ θα παίξει με… συνταγή Κροατίας, όμως υπάρχουν ερωτηματικά. Για παράδειγμα, ο Μαγκομέντ Οζντόεφ είχε χρόνο για να μάθει τους συμπαίκτες του και ίσως πάρει φανέλα βασικού, ενώ ο Μπράντον Τόμας ίσως μείνει στον πάγκο για να δώσει τη θέση του στον Αλί Σαμάτα, που είναι ένα πιο κλασικό «εννιάρι».

Χωρίς προβλήματα προετοιμάζεται και η Χάιντουκ. Οι Κροάτες έβγαλαν αντίδραση στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας με το εμφατικό 3-0 την Σλάβεν Μπελούπο και είναι έτοιμοι να κυνηγήσουν τη νίκη στην Τούμπα.

«Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, σκληρή και οργανωμένη, ότι θα γνωρίζει και από την ατμόσφαιρα που έχουμε εδώ, όπως και εμείς γνωρίζουμε για την ατμόσφαιρα στο γήπεδό τους. Τώρα η πρόκριση είναι 50-50 αλλά πιστεύω ότι έχουμε πιθανότητες εμείς για να περάσουμε στην Τούμπα», ανέφερε ο ηγέτης της Χάιντουκ και πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια, που θα είναι ξανά το σημείο αναφοράς της ομάδας του στο δρόμο για την πρόκριση στα πλέι-οφ του Europa Conference League.


ΠΑΟΚ – Χάιντουκ: Προγνωστικά 17/08/2023

Κάθε ματς στην Τούμπα φέρνει σε θέση φαβορί τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» κερδίζει μεγάλη ώθηση και ενέργεια από τους φιλάθλους του, ενώ, στην προκειμένη περίπτωση, πήρε και αγωνιστικό πλεονέκτημα από το 0-0 της Κροατίας.

Παρόλα αυτά, η Χάιντουκ διαθέτει ποιότητα και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη επιθετικά.

Το παιχνίδι συνοδεύεται με την ταμπέλα του τελικού και η πλάστιγγα μένει σε καθεστώς ισορροπίας.

Για την αναμέτρηση στην Τούμπα επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΠΑΟΚ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.97 ΣΤΗ NOVIBET

Μετά τη μεγάλη νίκη στο Ισραήλ και την ισοπαλία στην Κροατία, ο ΠΑΟΚ βρήκε αυτό που του έλειπε πολύ: Ψυχολογία και πίστη στις δυνατότητές του. Ο «Δικέφαλος» διαθέτει παίκτες με ποιότητα, η Τούμπα θα… βράζει και η πρόκριση βρίσκεται μόλις ένα γκολ μακριά.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΑΛΙ ΣΑΜΑΤΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.25 ΣΤΗ NOVIBET

Ο παίκτης που ήρθε για να λύσει το επιθετικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ πρέπει να βγει μπροστά στο πιο κρίσιμο παιχνίδι (μέχρι το επόμενο). Ο Σαμάτα αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού και μπορεί να απειλήσει την εστία της Χάιντουκ με την δυναμική παρουσία του.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Χάιντουκ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΠΑΟΚ – Χάιντουκ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 17/08/2023

Η Χάιντουκ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στην Τούμπα. Χωρίς απουσίες και ο ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ετοιμάζεται να δώσει φανέλα βασικού στους Οζντόεφ και Σαματά, που ήρθαν για να εξελιχθούν σε σημεία αναφοράς σε κέντρο και επίθεση.

ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπαμπά – Τσιγγάρας, Οζντόεφ – Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς – Σαμάτα

Χάιντουκ (4-2-3-1): Λούσιτς – Μουφί, Σάρλια, Φέρο, Μέλνιακ – Σιγκούρ, Κροβίνοβιτς – Σαχίτι, Οντζίτζα Οφόε, Μλάκαρ – Λιβάγια

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ