el
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ – Χαρτς: Προγνωστικά, Ανάλυση 31/08/2023

Ώρα πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ! Ο «Δικέφαλος» υποδέχεται την Χαρτς (20:30) στην Τούμπα θέλοντας να υπερασπιστεί τη νίκη του με 2-1 στο πρώτο ματς των πλέι-οφ του Europa Conference League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης και καλείται να αποκλείσει τρίτη ομάδα στη σειρά, αφού νωρίτερα ξεπέρασε τα εμπόδια των Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και Χάιντουκ στα προκριματικά.

Αν τα καταφέρει, ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στους ομίλους μετά τη σεζόν 2021/2022, στην οποία μάλιστα πραγματοποίησε μία εξαιρετική πορεία μέχρι τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Για το ματς στην Τούμπα επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι των πλέι-οφ του Europa Conference League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στο Europa Conference League!


ΠΑΟΚ – Χαρτς: Παρουσίαση, Ανάλυση 31/08/2023

Έτοιμος για μία ακόμα μεγάλη βραδιά στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» υποδέχεται την Χαρτς (20:30) και ετοιμάζεται να «κλειδώσει» την πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League.

Μετά την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και την Χάιντουκ, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά στο να αποκλείσει ακόμα μία ομάδα, που αποτελεί και το τελευταίο εμπόδιο πριν την είσοδο στους ομίλους του Europa Conference League. Μετά τη νίκη στο Εδιμβούργο με 2-1, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου υποδέχεται την Χαρτς στην Τούμπα (20:30) με σκοπό να υπερασπιστεί το προβάδισμά της και να «τσεκάρει» τον πρώτο μεγάλο στόχο της σεζόν.

«Ανταποκριθήκαμε με ένα σχεδόν τέλειο τρόπο. Καταφέραμε να φύγουμε από το γήπεδο με τη νίκη, αλλά πρέπει να είμαστε πολύ προετοιμασμένοι για το δεύτερο παιχνίδι. Να έχουμε ταπεινότητα και το ίδιο πνεύμα», είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Σκωτία ο Λουτσέσκου, ο οποίος είδε τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να καταγράφει ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση με γκολ και κερδισμένο πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε άψογα ο Στέφαν Σβαμπ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ρουμάνος μπορεί να υπολογίζει στον Αλί Σαμάτα, που επιστρέφει μετά από τραυματισμό. Επίσης, διαθέσιμοι θα είναι και οι Ραχμάν Μπάμπα και Μαγκόμεντ Οζντόεφ, οι οποίοι απουσίασαν από το ματς του Εδιμβούργου, λόγω τραυματισμού και προβλήματος με την βίζα, αντίστοιχα. Εκτός παραμένει ο τραυματίας Φελίπε Σοάρες.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, ο ΠΑΟΚ ενισχύθηκε σημαντικά στο κέντρο με την απόκτηση του Μάρκος Αντόνιο, ενώ έχει βγει στην αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του Καλέντ Νάρεϊ, ο οποίος αποχώρησε για την Αλ Καλίτζ.

Με βάση τα δεδομένα και με «όπλο» το rotation στο 2-1 επί της Κηφισιάς, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί με τους Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκη, Μπάμπα, Οζντόεφ, Σβαμπ, Τάισον, Κωνσταντέλια, Ζίβκοβιτς και Τόμας, αφού ο Σαμάτα δεν είναι έτοιμος για να ανταποκριθεί σε 90λεπτο.

paok hearts prognostika novibet

Στην αντίπερα όχθη, η Χαρτς καλείται να κυνηγήσει μία μεγάλη ανατροπή στο αφιλόξενο περιβάλλον της «καυτής» Τούμπας. «Η πρόκριση δεν έχει χαθεί, πρέπει να κερδίσουμε στη Θεσσαλονίκη», τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της ομάδας, Φράνκι ΜακΑβόι, ο οποίος υπολογίζει στον Μπένι Μπάνιντζιμ, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στον τετρακέφαλο. Παραμένουν εκτός οι Γκρεγκ Γκόρντον, Πίτερ Χάρινγκ, Γκρεγκ Χάλκετ και Μπάρι ΜακΚέι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Χαρτς θα παραταχθεί με επιθετικό σχήμα, το οποίο θα φέρει στα εξτρέμ τους Όντα και Βάργκας και τον Μπόις πίσω από τον αρχηγό Σάνκλαντ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Σκωτσέζοι έλαβαν μέρος στους ομίλους του περσινού Europa Conference League, τερματίζοντας τρίτοι πίσω από την Μπασάκσεχιρ και την Φιορεντίνα. Ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός τη σεζόν 2021/2022, όταν έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, όπου έχασε από τη Μαρσέιγ και στα δύο ματς (2-1, 1-0).


ΠΑΟΚ – Χαρτς: Προγνωστικά 31/08/2023

Ματς με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ. Η Χαρτς είναι σίγουρα μία καλή ομάδα, αλλά η ήττα του πρώτου αγώνα και η ποιοτική ανωτερότητα του ΠΑΟΚ γέρνουν την πλάστιγγα προς τη μεριά των γηπεδούχων.

Ο «Δικεφάλος» έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και για την πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League, όμως είναι δεδομένο πως πρέπει να προσέξει τους Σκωτσέζους.

Για το ματς στην Τούμπα επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

1 & OVER 1.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83 ΣΤΗ NOVIBET

Το «παζλ» της εμπειρίας, της ποιότητας και της έδρας δείχνουν ξεκάθαρα νίκη ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» μπορεί να επιβάλλει τον ρυθμό του και να κυριαρχήσει στον δρόμο για τους ομίλους του Europa Conference League.

ΓΚΟΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 28’ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80 ΣΤΗ NOVIBET

Η Χαρτς είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει ο γκολ που θα φέρει ισορροπία στο σκορ και ο ΠΑΟΚ μπορεί να «χτυπήσει» στην αργή άμυνα των Σκωτσέζων για να τελειώσει από νωρίς το ματς.

hearts-paok-prognostika-novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Χαρτς έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΠΑΟΚ – Χαρτς: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 31/08/2023

Το rotation στο ματς με την Κηφισιά (2-1) επιτρέπει στον Ραζβάν Λουτσέσκου να επιλέξει τους καλύτερους και πιο «φρέσκους» παίκτες για το ματς με την Χαρτς. Όλα δείχνουν πως η μοναδική αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι του Εδιμβούργου θα  γίνει στα χαφ, όπου ο Οζντόεφ θα πάρει τη θέση του Τσιγγάρα. Ο Τόμας έχει ισχυρό προβάδισμα για την επίθεση, αφού ο Σαμάτα δεν μπορεί να βγάλει 90λεπτο.

Για την Χαρτς, όλα δείχνουν πως θα ξεκινήσει βασικός ο Όντα, που θα βοηθήσει μαζί με τους Βάργκας – Μπόις τον Σάνκλαντ στην επιθετική γραμμή.

ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Οζντόεφ, Σβαμπ – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Τόμας

Χαρτς (4-2-3-1): Κλαρκ – Άτκινσον, Κεντ, Ρόουλς, Κίνγκσλι – Ντέβλιν, Ντέχνολμ – Βάργκας, Μπόις, Όντα – Σάνκλαντ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ