el
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ – Μίντιλαντ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 24/02/2022

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα (24/2, 10 μ.μ.) τη Μίντιλαντ στο πλαίσιο της νοκ άουτ φάσης του UEFA Europa Conference League με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος του (0-1) και να πάρει την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Το έργο των ποδοσφαιριστών του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είναι καθόλου εύκολο, όμως οι Θεσσαλονικείς με τη βοήθεια και των φιλάθλων του (επιτρέπονται μέχρι 14.000 φίλαθλοι) και λόγω της ποιότητας που διαθέτουν στο ρόστερ τους είναι ικανοί να φέρουν να πάνω-κάτω και να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό του ταξίδι.

Να υπενθυμίσουμε ότι δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, κάτι που σημαίνει ότι αναμένουμε ένα σαφώς πιο ανοιχτό ματς σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το μεγάλο ματς του Conference League ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μίντιλαντ γίνεται πιο συναρπαστικό.

Το ματς αρχίζει και τελειώνει στη Νovibet! Είσαι έτοιμος να γράψεις τη δική σου ιστορία στο Conference League;

 


ΠΑΟΚ – Μίντιλαντ: Ανάλυση, Παρουσίαση 24/02/2022

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει τα ρέστα του στο συγκεκριμένο ματς με στόχο την ανατροπή του σκορ (0-1) για να παραμείνει στο UEFA Europa Conference League. Ο Λουτσέσκου είναι προβληματισμένος από τα διαδοχικά ματς, καθώς υπάρχει κούραση και το ζητούμενο είναι να παρουσιάσει όσο πιο φρέσκια μπορεί την ομάδα του.

Ο Δικέφαλος του Βορρά στο πρώτο ματς κόντρα στη Μίντιλαντ θα μπορούσε να αποφύγει την ήττα και ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος πίεσε για να ισοφαρίσει. Ωστόσο, στην τελική προσπάθεια υπήρξε αστοχία, ενώ και στον δημιουργικό τομέα ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα απέναντι στους Δανούς.

 

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή έδωσε ένα ακόμα απαιτητικό παιχνίδι με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης κι έμεινε στο 0-0. Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές Λουτσέσκου έχασαν έδαφος στο ελληνικό πρωτάθλημα και πλέον βρίσκονται στο -11 από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Ολυμπιακό.

Με δεδομένο ότι πλέον ο ΠΑΟΚ βλέπει τις ελπίδες του για το πρωτάθλημα να μειώνονται αισθητά αποτελεί κοινό μυστικό ότι όλοι ψάχνουν εξιλέωση μέσω της Ευρώπης και δεν θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο αποκλεισμού από τη Μίντιλαντ.

«Το ματς στη Δανία ήταν ισορροπημένο παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε μια ποιοτική ομάδα με την μπάλα, με καλή φυσική κατάσταση και οργανωμένη, όμως θεωρώ ότι δείξαμε περισσότερο σεβασμό απ’ ότι έπρεπε. Κάναμε κάποια λάθη που τα πληρώσαμε και πλέον πρέπει να αποφύγουμε μέσα στην έδρα μας.

Μας μένει μια απογοήτευση από το αποτέλεσμα, όμως ξέρουμε καλύτερα τον αντίπαλο και φυσικά η κατάσταση είναι αναστρέψιμη. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και λόγω της παρουσίας του κόσμου μας στην Τούμπα η Μίντιλαντ θα έχει δύσκολη αποστολή», τόνισε ο Λουτσέσκου ενόψει της ρεβάνς.

Η Μίντιλαντ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ επέστρεψε στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις μετά την καθιερωμένη διακοπή του πρωταθλήματός της. Μέσα στο γήπεδο είχε εξαιρετική τακτική και κατάφερε να βρει δίχτυα με το γκολ του Ζοέλ Άντερσον, το οποίος προήρθε από ωραίο συνδυασμό στο φινάλε του πρώτου μέρους.

«Παρότι αντιμετωπίσαμε αρκετές δυσκολίες, κάναμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στη ρεβάνς, διότι ο ΠΑΟΚ είναι πανίσχυρος μέσα στην έδρα του. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και μόνο αν πραγματοποιήσουμε ανάλογη εμφάνιση θα πάρουμε την πρόκριση», υποστήριξε ο προπονητής της Μίντιλαντ, Μπο Χένρικσεν

Οι Δανοί, μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, έπαιξαν επίσης ένα απαιτητικό ματς στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Φιλοξένησαν την Ααλμποργκ και ηττήθηκαν 0-2 παρουσιάζοντας έλλειψη φρεσκάδας και ενέργειας στην επίθεση, ενώ το παράδοξο είναι ότι δέχθηκαν μέσα στην έδρα τους δύο γκολ.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Μίντιλαντ στη φετινή της ευρωπαϊκή πορεία στο Europa League έφερε εξαιρετικά αποτελέσματα και αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες με μόλις μια ήττα στον όμιλο (εκτός έδρας από Μπράγκα), 3 ισοπαλίες (Ερυθρό Αστέρα, Λουντογκόρετς) και δύο νίκες (εκτός με Ερ. Αστέρα και εντός με Μπράγκα).


ΠΑΟΚ – Μίντιλαντ: Στατιστικά & Προϊστορία 24/02/2022

  • 4 κίτρινες κάρτες βγήκαν από το τσεπάκι του διαιτητή στην πρώτη αναμέτρηση στη Δανία. Μια είδε η Μίντιλαντ και τρεις οι παίκτες του ΠΑΟΚ.
  • 10 κόρνερ καταλογίστηκαν στην πρώτη αναμέτρηση στη Δανία. Οι παίκτες της Μίντιλαντ εκτέλεσαν 3 κόρνερ, ενώ οι του ΠΑΟΚ 7.
  • Τρεις ήττες σε 11 ματς μετράει ο ΠΑΟΚ στο φετινό του ευρωπαϊκό ταξίδι στο Conference League. Η πρώτη ήταν εκτός έδρας (2-1) από την Μποέμιαν, η δεύτερη από την Κοπεγχάγη στην Τούμπα (1-2) και η τρίτη από τη Μιντιλαντ (1-0).
  • Ο ΠΑΟΚ έχει σκοράρει σε 9 από τα 11 φετινά ευρωπαϊκά ματς. Σε δύο ματς δεν βρήκε δίχτυα, το πρώτο ήταν εκτός έδρας με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας (0-0) και το δεύτερο με τη Μίντιλαντ (1-0).
  • 8 Under και 3 Over μετράει ο ΠΑΟΚ στην φετινή του πορεία στο Conference League. Στα αντίστοιχα ματς έχει 5 Goal και ισάριθμα No Goal.
  • Τα δύο από τα τελευταία τρία ματς του ΠΑΟΚ – ανεξαρτήτως διοργάνωσης- ήταν Χ (0-0) στο ημίχρονο.
  • Η Μίντιλαντ στο πρωτάθλημα της Δανίας βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς και ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής (-1) την Κοπεγχάγη. Μακριά από την έδρα της η ομάδα του Μπό Χένρικσεν μετράει 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

ΠΑΟΚ – Μίντιλαντ: Προγνωστικά 24/02/2022

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει τα ρέστα του στο συγκεκριμένο ματς με στόχο να πετύχει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση. Αναμένουμε εκκίνηση με το πόδι πατημένο στο γκάζι από τους ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου, οι οποίοι θα πιέσουν για ένα γρήγορο γκολ από το πρώτο μέρος.

ΝΙΚΗ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.55

Το ρόστερ του ΠΑΟΚ έχει σαφώς πιο ποιοτικές λύσεις σε σχέση με το αντίστοιχο της Μίντιλαντ και οι Θεσσαλονικείς αν πιάσουν τα γνωστά τους στάνταρ θα πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.60 ΣΤΗ NOVIBET

H Μίντιλαντ δεν είναι ομάδα που παραδίδει εύκολα τα όπλα και θα κυνηγήσει το γκολ μέσα στην Τούμπα για να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τον ΠΑΟΚ.

GOAL KAI OVER 2.5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET


ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 24/02/2022

Ο Ραζβάν Λουτσέκου περιμένει από τους παίκτες του να νικήσουν και την κούραση από τα διαδοχικά ματς προκειμένου να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Άκπομ, που ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξιό τετρακέφαλο κι έμεινε εκτός αποστολής.

Άρα τη θέση του στο αρχικό σχήμα, αναμένεται να πάρει ο Τσόλακ, ο οποίος παραμένει ο μοναδικός διαθέσιμος επιθετικός της ομάδας. Δεν υπολογίζονται οι Μουργκ, Ολιβέιρα (τραυματίες) και Βαρέλα (εκτός λίστας), ενώ ο Κούρτιτς αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή 11αδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Τσιγγάρας, Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ, Τσόλακ.

Μίντιλαντ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 24/02/2022

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει για τον Μπο Χένρικσεν, ο οποίος αναμένεται να στηριχθεί στο πλάνο που του χάρισε τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι. Η Μίντιλαντ θα παίξει αμυντικά με στόχο να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις και να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Οι Δανοί γνωρίζουν ότι ο ΠΑΟΚ αντλεί ενέργεια από το κοινό του και βασικός τους στόχος είναι να περάσουν το πρώτο ημίχρονο χωρίς να δεχτούν γκολ.

 Πιθανή 11αδα (3-4-2-1): Όλαφσον, Ντάλσγκαρντ, Σβιατσένκο, Ζουνίνιο, Ονιεντίκα, Αντερσον, Ντιρ, Εβάντερ, Σίστο, Ίσακσεν, Μπρουμάντο.


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ