el
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 22/12/2022

Ώρα επιστροφής στη Super League για τον ΠΑΟΚ, που έχει δύσκολο έργο στην έδρα του Παναιτωλικού (Πέμπτη, 19.30).

Η ομάδα του Αγρινίου γύρισε μετά από χρόνια σελίδα στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και θέλει να συνεχίσει τη δύσκολη προσπάθειά της για να προλάβει το τρένο των play-offs στη βαθμολογία. Από την άλλη πλευρά, ο «δικέφαλος του Βορρά» θέλει να επιβεβαιώσει πως βρίσκεται στον σωστό δρόμο και να επιστρέψει με νίκες και στο πρωτάθλημα.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναιτωλικό για τη 14η αγωνιστική της Super League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Ανάλυση, Παρουσίαση 22/12/2022

Νέα εποχή για τον Παναιτωλικό που πλέον θα συνεχίσει με νέο ιδιοκτήτη. Ο Φώτης Κωστούλας αποχωρεί ύστερα από πολλά χρόνια παρουσίας παραχωρώντας τις μετοχές της ομάδας στον Μάτσιελ Καμίνσκι. Ο Αμερικανός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται κυρίως στο κομμάτι των real estate «τρέχει» ήδη την ομάδα ενώ στην πρώτη φάση της μετάβασης θα έχει δίπλα του και τον πρώην ιδιοκτήτη της.

Στα μεταγραφικά ήδη έχει γίνει συζήτηση με τους στόχους σε ότι έχει να κάνει με τον αριθμό ποδοσφαιριστών να μην αλλάζει. Στο κομμάτι των αποχωρήσεων ήδη παρελθόν αποτελεί ο Ντέρεκ Κορνέλιους, που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μάλμε ύστερα από τη λήξη του δανεισμού του από το Βανκούβερ.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Γιάννης Αναστασίου προσπαθεί να κρατήσει την ομάδα του απόλυτα συγκεντρωμένη. Στη βαθμολογία της Super League δείχνει να έχει απόσταση ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις και εξακολουθεί να διατηρεί κάποιες ελπίδες για τη μάχη της 6ης θέσης που οδηγεί στα play offs.

paok panetolikos3 novibet

Ο ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο «ξεμούδιασμα» από τη μίνι προετοιμασία της ομάδας που προηγήθηκε στην Κύπρο. Χάρη στο πέναλτι του Νέλσον Ολιβέιρα στο 26ο λεπτό και το τέρμα του Μπράντον Τόμας πέρασε 2-0 από την έδρα της Καλαμάτας στο πρώτο ματς της φάσης των «16» και ουσιαστικά σφράγισε από τώρα το εισιτήριο για την επόμενη φάση στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας.

«Περιμέναμε να παίξει έτσι η Καλαμάτα να αμυνθεί και να ψάξει τις ευκαιρίες της. Αλλά οι ευκαιρίες της Καλαμάτα δημιουργήθηκαν κυρίως από δικά μας λάθη. Αλλά αυτά του είδους τα παιχνίδια, επειδή έχω μεγάλη εμπειρία από τέτοια παιχνίδια και σε τέτοιες φάσεις, το σημαντικό είναι να τα κερδίζεις. Νομίζω πως δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα μετά την διακοπή, είχαμε σαν στόχο να έρθουμε να κερδίσουμε το παιχνίδια, και από εδώ και πέρα να καταλάβουμε ότι έρχονται πολλές τέτοιες μάχες», είπε μεταξύ άλλων ο Λουτσέσκου.

Τώρα το βάρος πέφτει ξανά αποκλειστικά στο πρωτάθλημα. Ο «δικέφαλος του Βορρά» πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ είχε κερδίσει βαθμούς και ηρεμία κάνοντας το 3/3 κόντρα σε ΠΑΣ, Ιωνικό και Βόλο χωρίς να δεχτεί γκολ (8-0). Ο Ρουμάνος τεχνικός της ομάδας θέλει να δει ανάλογη συνέχεια που θα επιτρέψει στην ομάδα του να διατηρηθεί ζωντανή ακόμη και για την 1η θέση στη βαθμολογία της Super League.

Στα μεταγραφικά οι άνθρωποι της ομάδας αναζητούν έναν μεσοεπιθετικό, ενώ τα φώτα πέφτει και σε παίκτες που δεν υπολογίζονται. Ένας από αυτούς είναι ο Μουργκ, που φαίνεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ.

paok panetolikos2 novibet

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 22/12/2022

  • Απόλυτο αφεντικό στην προϊστορία ο ΠΑΟΚ. Σε 27 αναμετρήσεις κόντρα στον Παναιτωλικό έχει επικρατήσει στις 23, έχει ηττηθεί μόλις 2, ενώ 2 ματς έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.
  • 16 σερί νίκες κόντρα στον Παναιτωλικό μετράει ο ΠΑΟΚ.
  • O Ραζβάν Λουτσέσκου μετράει 5 νίκες απέναντι στον Γιάννη Αναστασίου, που τον έχει νικήσει 2 φορές, ενώ μόλις ένα μεταξύ τους παιχνίδι δεν ανέδειξε νικητή.
  • Χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε εντός έδρας στο πρωτάθλημα είναι ο Παναιτωλικός.
  • Νο Goal τα τελευταία 4/5 εντός έδρας του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα, που έχει σκοράρει μόνο σε ένα από αυτά.
  • Τρεις σερί νίκες μετράει στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ χωρίς να δεχτεί γκολ (8-0).
  • Στα 3/5 τελευταία ματς του ΠΑΟΚ μακριά από την Τούμπα επιβεβαιώθηκε το Over 2.5 Γκολ.
  • Τέσσερις εκτός έδρας νίκες στα τελευταία εκτός έδρας μετράει η ομάδα του Λουτσέσκου.

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 22/12/2022

Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει πως έχει αρχίσει να «δένει» και να αφομοιώνει τη νοοτροπία που θέλει να βλέπει ο Λουτσκέσκου. Ο Παναιτωλικός σίγουρα θα πάρει έξτρα ενέργεια από την καλή ψυχολογία με τις αλλαγές στο ιδιοκτησιακό, ωστόσο, το έργο του παραμένει δύσκολο κόντρα στον «δικέφαλο του Βορρά», που το τελευταίο διάστημα παίρνει αυτό που θέλει από τα παιχνίδια του.

ΣΤΟ 1.80 ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στo Παναιτωλικός – ΑΕΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

paok panetolikos4 novibet


Παναιτωλικός: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 22/12/2022

Το κακό νέο της διακοπής αφορά τον Μιχάλη Μπακάκη, ο οποίος πάνω που ανέβαζε ρυθμούς στάθηκε για ακόμη μια φορά άτυχος στην καριέρα του, αφού υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει τη σεζόν. Στα θετικά η επιστροφή του Ντίας σε φουλ ρυθμούς, ενώ και ο Μαλής ανεβάζει σταθερά στροφές αλλά η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη. Εκτός παραμένει ο Ντουάρτε, ενώ ο Μόρσεϊ προπονήθηκε ατομικά και κάνει αγώνα δρόμου για να μπει στην ενδεκάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ανέστης – Αποστολάκης, Λάρσον, Μλάντεν, Χουχούμης – Μάρτενσον, Ντίας, Φλόρες – Μόρσι, Νταγκό, Καρέλης

paok panetolikos5 novibet

ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 22/12/2022

Επιστρέφουν στη διάθεση του Λουτσέσκου οι Ίνγκασον και Καντουρί, που δεν ήταν έτοιμοι κόντρα στην Καλαμάτα. Με την ομάδα ενσωματώθηκε και ο Ζίβκοβιτς, ύστερα από την άδεια που έλαβε για την παρουσία του στο Μουντιάλ με τη Σερβία. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Φιλίπε Σοάρες κι έτσι ο Βιεϊρίνια θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα. Εκτός είναι και ο Κούρτιτς για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια – Αουγκούστο, Ντάντας – Νάρεϊ, Κωσταντέλιας, Καντουρί – Ολιβέιρα

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ