el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 05/11/2022

Πολύ σημαντικό παιχνίδι το βράδυ του Σαββάτου στην Τούμπα για την 11η αγωνιστική της Super League. Ο ΠΑΟΚ «καίγεται» για τη νίκη και υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα που θέλει να συνεχίσει να απομακρύνεται από τις τελευταίες θέσεις.

Έντονος προβληματισμός στον «δικέφαλο του Βορρά» ύστερα από την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Τόσο η εικόνα της ομάδας, όσο και η βαθμολογική της θέση αυξάνουν την πίεση και για αυτό η επιστροφή στις νίκες είναι μονόδρομος. Από την άλλη πλευρά στον «Άγιαξ της Ηπείρου» η βαθμολογική ανάσα ήταν τεράστια ύστερα από τη νίκη με ανατροπή κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο, δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο χαλάρωσης.

Με 550+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 11η αγωνιστική της Super League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στo Super League!

 


ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Ανάλυση, Παρουσίαση 05/11/2022

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ στη βαθμολογία της Super League. Η ήττα απέναντι στην ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια με σκορ 2-0 αλλά και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε επιβεβαίωσε την κακή κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Με εξαίρεση το πρώτο τέταρτο στο ματς, ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν ενόχλησε καθόλου την «Ένωση» στο ανασταλτικό κομμάτι και στη συνέχεια παραδόθηκε στις διαθέσεις της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα. Η έλλειψη εναλλακτικού σχεδίου και αντίδρασης φάνηκε και στα γκολ των «κιτρινόμαυρων» που ήρθαν ύστερα από έντονο πρέσινγκ και ανακτήσεις της μπάλας με τους Λιβάι Γκαρσία (36’) και Γκατσίνοβιτς (61’).

Πλέον οι «ασπρόμαυροι» δείχνουν πως έχουν τεθεί οριστικά εκτός τίτλου, αφού απέχουν 14 βαθμούς από την κορυφή και τον Παναθηναϊκό, ενώ και η διαφορά τους με τη 2η θέση και την ΑΕΚ «άνοιξε» σε επικίνδυνα επίπεδα φτάνοντας τους 8 πόντους.

Σαφώς, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει δικαιολογία, αφού οι τραυματισμοί δεν σταματούν να χτυπούν την πόρτα, ωστόσο, είναι σαφές πως πλέον η ανάγκη για στροφή σε αναζήτηση άλλων στόχων μέσα στη σεζόν ήταν απαραίτητη.

«Δεν έχω μιλήσει ποτέ για στόχους ή για τίτλους τη συγκεκριμένη σεζόν. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μπορεί λόγω απειρίας να γίνονται λάθη. Όμως το σημαντικό είναι να μαθαίνεις από αυτά τα λάθη. Πρέπει να υποστηρίξουμε όποια λάθη γίνουν. Η ομάδα θα έχει τα πάνω και τα κάτω της. Είμαστε μια νέα ομάδα. Σε κάθε παιχνίδι όμως προετοιμαζόμαστε για να πάρουμε τη νίκη. Υπήρχαν παράγοντες και προβλήματα που καθόρισαν την πορεία μας έως σήμερα. Θα έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας στη φάση στην οποία βρισκόμαστε. Είναι φυσιολογικό. Υπάρχουν πολλές ομάδες και μπορώ να σας δώσω παραδείγματα όπως η Σίτι, η Άρσεναλ, που δεν κέρδισαν πέρσι κάτι, αλλά τώρα έχουν βρει μια ροή. Πρέπει να πιστέψουμε στη δουλειά και να έχουμε αυτοπεποίθηση στο πλάνο που έχουμε. Δεν μπορώ όμως να σας δώσω στάνταρ χρονικό διάστημα για το πότε θα σταθεροποιηθούν τα πάνω και τα κάτω μας», ήταν τα λόγια του Ρουμάνου τεχνικού σχετικά με την επόμενη μέρα.

paok pas2 novibet

Από τεράστια νίκη πηγαίνει στην Τούμπα για τη δύσκολη αποστολή ο ΠΑΣ. Στο φινάλε της προηγούμενης αγωνιστικής ο «Άγιαξ της Ηπείρου» βρέθηκε πίσω στους Ζωσιμάδες από τον Αστέρα, που προηγήθηκε στο 47’ με τον Ρέγκις. Ωστόσο, η ομάδα του Στάικου δείχνοντας μεγάλα ψυχικά αποθέματα κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι. Οι αλλαγές των Μπαλάν και Φοφανά αποδείχτηκαν «χρυσές» για τους γηπεδούχους, καθώς με τα γκολ που σημείωσαν (63’, 76’) η ομάδα των Ιωαννίνων έφτασε στην ανατροπή (2-1).

paok pas3 novibet

Η δεύτερη νίκη του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα δεν κάνει κανένα στην ομάδα να χαλαρώνει. Το κακό ξεκίνημα και οι μόλις 9 βαθμοί στα δέκα πρώτα παιχνίδια κρατούν την ομάδα στα χαμηλά της βαθμολογίας και διατηρούν ζωντανούς τους μπελάδες σχετικά με τη μάχη της παραμονής.

«Ήταν μια μεγάλη νίκη κυρίως με τον τρόπο που ήρθε. Όταν παίζεις με μία ομάδα που έχει ένα από τα πιο ποιοτικά ρόστερ και καταφέρνεις και ανατρέπεις το εις βάρος σου 0-1 σίγουρα είναι πολύ σημαντικό. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι ποδοσφαιριστές που πραγματικά είναι οι ήρωες αυτής της ημέρας. Δεν μπορώ να παραβλέψω ότι οι Ζωσιμάδες, η δύναμη αυτή του γηπέδου και ο κόσμος μας, μάς έσπρωξε στη σημερινή νίκη. Σημαντική γιατί μας ανεβάζει βαθμολογικά, αλλά δεν σημαίνει κάτι, δε τελείωσε κάτι, γιατί το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και έχουμε δύσκολη συνέχεια», ήταν τα λόγια του Θανάση Στάικου σχετικά με τη νίκη του ΠΑΣ κόντρα στον Αστέρα αλλά και την εικόνα που θέλει να δει στα επόμενα παιχνίδια.

paok pas4 novibet

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Στατιστικά & Προϊστορία 05/11/2022

  • Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 59 φορές, τις 32 έχει επικρατήσει ο ΠΑΟΚ, ενώ 15 νίκες έχει ο ΠΑΣ με τα υπόλοιπα 12 ματς να έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.
  • Πέρσι μοιράστηκαν τις νίκες στα μεταξύ τους. Δύο φορές επικράτησε ο ΠΑΟΚ (1-0, 0-4) και δύο ο ΠΑΣ (1-0, 0-1). Σε όλα τα μεταξύ τους παιχνίδια πέρσι επιβεβαιώθηκε το No Goal.
  • Ο ΠΑΟΚ δέχεται γκολ σταθερά στα τελευταία έξι παιχνίδια του.
  • Χωρίς νίκη (0-1-1) στα τελευταία δύο ματς πρωταθλήματος στην Τούμπα είναι η ομάδα του Λουτσέσκου.
  • Το GG & Over 2.5 Γκολ έχει επιβεβαιωθεί στα 3/5 ματς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα στη φετινή Super League.
  • Επτά σερί Over 2.5 Γκολ και πέντε σερί Goal/Goal μετράει ο ΠΑΣ.
  • Χωρίς διπλό στο πρωτάθλημα (0-1-4) ο «Άγιαξ της Ηπείρου».

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Προγνωστικά 05/11/2022

Ο ΠΑΟΚ για ακόμη ένα ματς καλείται να βρει λύσεις στις πολλές απουσίες και πάνω σε αυτές να προσαρμόσει τον τρόπο παιχνιδιού του. Σε αντίθεση με πέρσι, ο ΠΑΣ είναι πιο ζωηρός μεσοεπιθετικά. Όμως στις αναμετρήσεις του στις έδρες των «μεγάλων» δεν έχει καταφέρει να σκοράρει (Ολυμπιακός 2-0, ΑΕΚ 2-0 & 2-0, Παναθηναϊκός 2-0).

Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ & UNDER 3.5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

paok pas5 novibet


ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 05/11/2022

Δεν σταματούν τα προβλήματα για τον Λουτσέσκου που μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ είδε και τον Νάρεϊ να τίθεται νοκ-άουτ με θλάση και δεν υπολογίζεται μαζί με τους Τσαούση, Λύρατζη και Βιεϊρίνια. Όλα δείχνουν πως ο Ζίβκοβιτς θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, ενώ θέσεις διεκδικούν και οι Ελ Καντουρί και Μπίσεσβαρ. Εκτός είναι ο Κούρτιτς που συμπλήρωσε κάρτες στο μας απέναντι στον Λεβαδειακό και είχε δηλωθεί εδώ και καιρό να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον ΠΑΣ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Σοάρες – Κούρτιτς, Ντάντας – Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί – Ολιβέιρα

paok pas6 novibet

ΠΑΣ Γιάννινα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 05/11/2022

Χωρίς τον Κιάκο, που υπέστη θλάση στον λαγονοψοΐτη και θα χάσει το υπόλοιπο μέχρι τη διακοπή, αλλά και χωρίς τον Καραχάλιο, που ταλαιπωρείται από κάκωση στον τετρακέφαλο θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ ο ΠΑΣ. Στα θετικά η επιστροφή του Σταματελόπουλο, που ξεπέρασε το διάστρεμμα που αντιμετώπιζε. Δεδομένα εκτός και οι Ριένστρα, Πριόρ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Αθανασίου – Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος – Τζίμας, Μπαλάν, Μπιλμπάο – Ροσέρο, Παμλίδης, Μορέιρα

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ