el
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Παρτιζάν – Ρεάλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 31/03/2023

Μεγάλο ντέρμπι στο Βελιγράδι με φόντο τα πλέι-οφ της Euroleague. Η Παρτιζάν υποδέχεται τη Ρεάλ (21:30) σε μία σπουδαία και κλασική μάχη του ευρωπαϊκού μπάσκετ, που περιλαμβάνει φυσικά και ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο.

Οι γηπεδούχοι ψάχνουν άμεσα νίκες για να «κλειδώσουν» την παρουσία τους στην post season της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ οι Μαδριλένοι, έχοντας εξασφαλίσει ήδη το πλεονέκτημα της έδρας στην οκτάδα της Euroleague, βρίσκονται στο κυνήγι της πρωτιάς.

Για το μεγάλο ματς στη «Stark Arena» του Βελιγραδίου ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στη Μαδρίτη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Euroleague!

 


Παρτιζάν: Ανάλυση, Παρουσίαση 31/03/2023

Mετά από δύο μεγάλες νίκες κόντρα σε Εφές (97-84) και Ολυμπιακό (90-75), ήρθε η απότομη προσγείωση για την Παρτιζάν. Η «καυτή» Stark Arena των 20.041 θεατών (ρεκόρ για φέτος στην Euroleague) δεν ήταν αρκετή και η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα (80-89), αποτέλεσμα που την έριξε στην 7η θέση της κατάταξης.

«Η Μπαρτσελόνα ήταν εξαιρετική, θέλω να τους συγχαρώ. Θα ήθελα όμως να δώσω συγχαρητήρια και στους παίκτες μου γιατί έκαναν ό,τι μπορούσαν. Γυρνάμε σελίδα και προχωράμε», ήταν το λακωνικό σχόλιο του Ζοτς, που είδε την Μπαρτσελόνα να κυριαρχεί απόλυτα σε ασίστ (25-5) σε ριμπάουντ (34-24) και τρίποντο (61,1% – 31,6%).

Οι Σέρβοι εξακολουθούν να έχουν προβάδισμα για την είσοδο στα πλέι-οφ, έχοντας ρεκόρ 17-14, όμως πλέον νιώθουν την ανάσα της Μπασκόνια (16-15), ενώ γνωρίζουν φυσικά πως λίγο πιο πίσω βρίσκονται οι Ζαλγκίρις (16-15) και Εφές (15-16). Το θετικό για τον Ιωάννη Παπαπέτρου (4,9 πόντοι, 2,4 ασίστ μέσο όρο) και τους συμπαίκτες του είναι πως θα παίξουν δύο από τα τρία καθοριστικά παιχνίδια στην έδρα τους και ένα από αυτά είναι με τον αδιάφορο βαθμολογικά Παναθηναϊκό.

Έτσι, η Παρτιζάν μπορεί να κυνηγήσει τις δύο νίκες που χρειάζεται για να «κλειδώσει» την παρουσία της στα πλέι-οφ της Euroleague και μετά θα ασχοληθεί με τον αντίπαλό της στην post season. Ήδη πάντως στην Ευρώπη ακούγεται ότι οι ομάδες που θα τερματίσουν σίγουρα στην πρώτη τριάδα (Ολυμπιακός, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα) θα ήθελαν να αποφύγουν σίγουρα την σειρά με την ομάδα που διαθέτει τον καλύτερο προπονητή, την καλύτερη έδρα και ένα γεμάτο ρόστερ σε όλες τις θέσεις.


Ρεάλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 31/03/2023

Σοβαρή και επιβλητική, η Ρεάλ έδειξε ακόμα μία φορά τα… δόντια της στην Ευρωλίγκα, κερδίζοντας εύκολα τη Φενέρμπαχτσε με 90-75. Οι Μαδριλένοι εξασφάλισαν το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέιοφ και παράλληλα παρέμειναν στο κυνήγι της κορυφής, αφού έχουν ίδιο ρεκόρ με τον Ολυμπιακό (22-9).

Στατιστικά Ρεάλ – Φενέρμπαχτσε

«Είχαμε 27 ασίστ και 11 λάθη. Καλή ισορροπία. Πετύχαμε τον πρώτο σκοπό μας και θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες για την προσπάθειά τους. Δεν τελειώνουμε εδώ, αλλά το πλεονέκτημα της έδρας δείχνει πολλά για τη δουλειά όλης της χρονιάς. Παίξαμε πολύ καλά», είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Ρεάλ, Τσους Ματέο, που είδε τον Ντζανάν Μούσα να κυριαρχεί με 16 πόντους σε ισάριθμα λεπτά συμμετοχής. Πολύ καλή εμφάνιση και από τους Άνταμ Χάνγκα (11 πόντοι, 7 ασίστ), Βενσάν Πουαριέ (11 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και Μάριο Χεζόνια (10 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ).

Μέχρι το τέλος της Regular Season, η Ρεάλ θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα και ιδανικά θα ήθελε να φτάσει στη πρωτιά, όμως, όπως έχει κάνει άλλωστε και στο πρόσφατο παρελθόν, θα κοιτάξει να δει και το… μέλλον, βλέποντας διακριτικά τη μάχη στις θέσεις 6, 7 και 8. Άλλωστε, ο στόχος της παρουσίας στο Final Four της Euroleague εξαρτάται στο 100% από τη διασταύρωση στην οκτάδα.


Παρτιζάν – Ρεάλ: Στατιστικά, Προϊστορία 31/03/2023

  • Οι δύο ομάδες μοίρασαν θέαμα στο ματς του πρώτου γύρου, αφού η Ρεάλ κέρδισε με το εντυπωσιακό 105-97. Πρώτοι σκόρερ ήταν οι Σέρχιο Γιουλ και Ζακ ΛεΝτέι με 20 πόντους ο καθένας.
  • Η Ρεάλ είναι 1η στην Euroleague σε τάπες (4,3 ανά ματς), ριμπάουντ (37,2 μέσο όρο) και αμυντικά ριμπάουντ (26,7 μέσο όρο), κάτι που φυσικά ξεκινά από την επιβλητική παρουσία του Έντι Ταβάρες (10,9 πόντοι, 6,8 ριμπάουντ, 2,3 τάπες, 1,5 ασίστ, 1 κλέψιμο ανά παιχνίδι).
  • H Παρτιζάν σκοράρει 80+ πόντους σε τρία σερί παιχνίδια στην Euroleague.
  • Η Ρεάλ σκοράρει 89+ πόντους σε πέντε συνεχόμενα ματς. Έχασε μόνο σε ένα από αυτά.
  • Ο Ματίας Λεζόρ έχει 7,1 ριμπάουντ ανά ματς και είναι 1ος στη σχετική λίστα της Euroleague. Τρίτος ο Ταβάρες με 6,6 μέσο όρο.
  • Ο Ταβάρες είναι πρώτος στα μπλοκ με 2,3 ανά ματς.
  • Βαθμολογία Ευρωλίγκα
  • Πρόγραμμα Ευρωλίγκα
  • Στατιστικά Παρτιζάν
  • Στατιστικά Ρεάλ Μαδρίτης

Παρτιζάν – Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά 31/03/2023

Σπουδαίο ντέρμπι, μεγάλες ομάδες, ισχυρό κίνητρο: Το παιχνίδι στο Βελιγράδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

ΝΙΚΗ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.04 ΣΤΗ NOVIBET

H Παρτιζάν «καίγεται» για τη νίκη και η έδρα της θα είναι ξανά το μεγάλο της «όπλο». Η Ρεάλ εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και σίγουρα δεν έχει το ίδιο κίνητρο.

OVER 167,5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

Φύσει επιθετικές και οι δύο ομάδες, μπορούν να ανταποκριθούν σε υψηλό τέμπο.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παρτιζάν – Ρεάλ Μαδρίτης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ