el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 03/01/2023

Να συνεχίσει το κυνήγι της κορυφής θέλει η ΑΕΚ. Η «Ένωση» μετά το 2/2 ύστερα από την επιστροφή από το Μουντιάλ θέλει να μπει με νέα νίκη στο 2023 και να πάρει τους τρεις βαθμούς στους «Ζωσιμάδες» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (Τρίτη, 20.00).

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» συνεχίζει να παραμένει «μπλεγμένος» στα χαμηλά της βαθμολογίας της Super League ύστερα από το 1-1 στην έδρα της Λαμίας την περασμένη εβδομάδα. Κόντρα στην ΑΕΚ το έργο του θα είναι ακόμη πιο δύσκολο, αφού δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του λόγω της τιμωρίας των δύο αγωνιστικών που του επιβλήθηκε για τα επεισόδια με τον Ολυμπιακό. Οι «κιτρινόμαυροι» από την πλευρά τους θέλουν να συνεχίσουν με την ίδια φόρα από το 4-0 στην έδρα του Βόλου, να πάρουν ακόμη ένα «τρίποντο» και να πάνε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στο ντέρμπι κορυφής την επόμενη εβδομάδα απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η αναμέτρηση της ΑΕΚ στην έδρα του ΠΑΣ για τη 16η αγωνιστική της Super League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 03/01/2023

Συνεχίζει να ζει με το άγχος των τελευταίων θέσεων ο ΠΑΣ. Βέβαια βάσει της εξέλιξης των δύο πρώτων παιχνιδιών του μετά την επιστροφή από το Μουντιάλ μπορεί να νιώθει μια ικανοποίηση τουλάχιστον για το κομμάτι της αντίδρασης. Πρώτα απέναντι στον Ολυμπιακό, όπου η ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα και στη συνέχεια στην έδρα της Λαμίας όπου και πάλι δέχτηκε πρώτη γκολ, η ομάδα του Θανάση Στάικου βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει, να αποφύγει την ήττα (2-2 και 1-1) και να βάλει δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς στο σακούλι.

Οι 11 βαθμοί που έχει συγκεντρώσει ύστερα από 15 ματς, φυσικά δεν την κάνουν να αισθάνεται άνετα. Το +3 από την τελευταία θέση στη βαθμολογία της Super League είναι λογικό να δημιουργεί άγχος. Το μεγάλο ζήτημα ωστόσο είναι να μην την επηρεάσει η πίεση ενόψει της συνέχειας όπου την περιμένουν κρίσιμες αναμετρήσεις. Αμέσως μετά την ΑΕΚ πηγαίνει στη Βοιωτία για «τελικό» με τον Λεβαδειακό και στη συνέχεια ακολουθούν παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο στους «Ζωσιμάδες» αλλά και με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

pas aek4 novibet

Η ΑΕΚ συνεχίζει να κυνηγάει τον Παναθηναϊκό με το ηθικό στα ύψη. Το πέρασμα της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα από το Βόλο, υπό το βλέμμα περίπου 7.500 οπαδών της, ήταν σαρωτικό. Το 4-0 συνοδεύτηκε από ανεβασμένη ένταση στο παιχνίδι της και συνδυάστηκε με τη νέα «γκέλα» του Παναθηναϊκού, που ύστερα από το 1-1 κόντρα στον ΟΦΗ, έφερε την «Ένωση» ακόμη πιο κοντά στην κορυφή. Μαζί με το 3-0 κόντρα στη Λαμία οι κιτρινόμαυροι πλησίασαν στους 4 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική έχουν ντέρμπι κορυφής κόντρα στους «πράσινους» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Ματίας Αλμέιδα φροντίζει να κρατάει την ομάδα του ενωμένη κάτι που φάνηκε και την προπαραμονή Πρωτοχρονιάς όπου η ομάδα την πέρασε στα Σπάτα με τον Αργεντινό τεχνικό να διοργανώνει μπάρμπεκιου για τους ποδοσφαιριστές του. To άψογο κλίμα είναι οδηγός στο μυαλό του προπονητή της ομάδας και ενόψει της συνέχειας. Ο Αλμέιδα ποντάρει πολλά στη συγκέντρωση των παικτών του με φόντο το ματς στους «Ζωσιμάδες» καθώς δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δει τους «κιτρινόμαυρους» να σκέφτονται… πριν την ώρα του το ντέρμπι που ακολουθεί.

pas aek3 novibet

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 03/01/2023

  • Σε 53 αναμετρήσεις η ΑΕΚ έχει πάρει 31 νίκες, έναντι 9 του ΠΑΣ, ενώ 13 μεταξύ τους παιχνίδια έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.
  • Με τη νίκη με σκορ 2-0 στον πρώτο γύρο η «Ένωση» συμπλήρωσε έξι σερί νίκες απέναντι στον «Άγιαξ της Ηπείρου».
  • Πέντε ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα συμπλήρωσε ο ΠΑΣ (0-2-3).
  • 5/5 Over 2.5 γκολ στα τελευταία ματς στους «Ζωσιμάδες».
  • Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κρατήσει το «μηδέν» στα τέσσερα τελευταία τους ματς στη Super League (4/4 Νο Goal).
  • Η ΑΕΚ έχει πετύχει Over 2.5 Γκολ στις δύο νίκες της μετά την επανέναρξη στο πρωτάθλημα.

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ: Προγνωστικά 03/01/2023

Η ΑΕΚ επέστρεψε με «σπασμένα φρένα» και δεν θέλει να σταματήσει στα Γιάννενα. Ο ΠΑΣ είναι φουλ μαχητικός και ειδικά στα ματς κόντρα στους «μεγάλους» δεν το βάζει κάτω, όπως έδειξε και κόντρα στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα μπει υποψιασμένη και είναι σε θέση να «καθαρίσει» το ματς.

ΤΟ 2 & OVER 1.5 ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 1.57 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Λιβάι Γκαρσία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση για την «Ένωση». Συνεχίζει να σκοράρει και να δικαιώνει τον προπονητή του για την αξιοποίησή του σε θέση φορ.

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ & ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο Λ.ΓΚΑΡΣΙΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ 3.00 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στo ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

pas aek6 novibet

ΠΑΣ Γιάννινα: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 03/01/2023

Προβληματίζεται ο Θανάσης Στάικος με το πρόβλημα που προέκυψε με τον Κέβιν Ροσέρο, που υπέστη βαριά θλάση κόντρα στη Λαμία και θα μείνει νοκ-άουτ για 4-6 εβδομάδες. Έτσι τη θέση του δεν αποκλείεται να πάρει ο Τσίνο, που θα κάνει το ντεμπούτο του με την ομάδα. Για την πρώτη του συμμετοχή ετοιμάζεται και ο Παναγιώτης Τσιντώτας κάτω από τα δοκάρια, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο και ο Σωτήρης Νίνης. Στο όριο καρτών βρίσκονται οι Σόρια και Εραμούσπε, ενώ ο Μορέιρα, που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες θα εκτίσει την ποινή του κόντρα στον Παναιτωλικό.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-3-3): Τσιντώτας – Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος – Καραχάλιος, Λιάσος, Ριέντρα – Μορέιρα, Τσίρο, Παμλίδης

pas aek7 novibet

ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 03/01/2023

Συνηθισμένος στα προβλήματα το τελευταίο διάστημα ο Ματίας Αλμέιδα. Στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει δύο νέα πρόσωπα αλλά και δύο «φρέσκιες» απουσίες. Αρχικά, ο Ρότα λόγω αδιαθεσίας έμεινε εκτός στην τελευταία προπόνηση, ενώ ο Σιμάνσκι θα εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών. Ο Αργεντινός μπορεί να υπολογίζει και πάλι στον Βίντα που είχε έξτρα άδεια ύστερα από τις υποχρεώσεις του με την Κροατία στο Μουντιάλ. Στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά και ο Πάολο Φερνάντες, που πλέον υπολογίζεται κανονικά και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ακόμη και στο αρχικό σχήμα. Από εκεί και πέρα ο Μάνταλος θα προφυλαχθεί ενόψει ντέρμπι και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Παναθηναϊκό. Νοκ-άουτ παραμένουν οι Γκατσίνοβιτς, Ελίασον και Μοχαμάντι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-2-2): Αθανασιάδης – Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Γιόνσον, Πινέδα – Φερνάντες, Λ.Γκαρσία – Αραούχο, Φαν Βέερτ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ