el
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 25/02/2023

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στους «Ζωσιμάδες» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (19:00), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League. Για τη σημαντική αναμέτρηση των Ιωαννίνων ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η μάχη για τον τίτλο στη Super League έχει «ανάψει» για τα καλά και κάθε παιχνίδι των διεκδικητών έχει βαρύνουσα σημασία, με τον «δικέφαλο» να έχει επικίνδυνη έξοδο στην Ήπειρο, κόντρα στον σκληροτράχηλο ΠΑΣ.

Με 800+ αγορές στη Novibet η σπουδαία αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!


ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 25/02/2023

Τα Γιάννινα είναι ο νέος σταθμός για τον ΠΑΟΚ (47 βαθμοί), στη μάχη που δίνει να διατηρηθεί όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κορυφή. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου με τη νίκη επί της ΑΕΚ στην Τούμπα (2-0) έμεινε στην κούρσα, μειώνοντας τη διαφορά από την κορυφή και πλέον καλείται να είναι πιο αποτελεσματικός και εκτός έδρας.

Στην προηγούμενη εκτός έδρας αποστολή, στην Τρίπολη, το 0-2 που είχε βάλει τις βάσεις για ένα σημαντικό «διπλό», έγινε 2-2 στις καθυστερήσεις και στέρησε δύο πολύτιμους βαθμούς.

Αυτούς καλείται να κερδίσει στη λίμνη των Ιωαννίνων, όπου περιμένει ο πάντα δυσκολοκατάβλητος ΠΑΣ (22 βαθμοί), ο οποίος έχει δείξει και στους υπόλοιπους διεκδικητές ότι δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση εύκολη λεία.

Νίκησε την ΑΕΚ (2-1), έκοψε βαθμούς από τον Ολυμπιακό (2-2), με ανατροπή από το 0-2, ενώ ο Παναθηναϊκός πέρασε από τους «Ζωσιμάδες» με το πέναλτι του Σπόραρ στην εκπνοή των καθυστερήσεων (0-1).

Η ομάδα του Θανάση Στάικου δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στα τελευταία 6 παιχνίδια, με τελευταίο «τρίποντο» το 3-1 επί του Λεβαδειακού, αλλά δε χάνει κιόλας, καθώς έχει 5 ισοπαλίες μετά την ήττα από τους «πράσινους», με τελευταίο το 1-1 στην Τρίπολη.

Για τους Ηπειρώτες στόχος είναι το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει των Playout, έχοντας διαφορά ασφαλείας από τις ομάδες που θα παλέψουν για τη σωτηρία.


ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 25/02/2023

  • Στον πρώτο γύρο ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 (8’ Ίνγκασον, 10’ Σβαμπ).
  • Ο ΠΑΟΚ έχει τη μερίδα του λέοντος στην προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων. Σε 53 αγώνες έχει 30 νίκες, 12 νίκες έχει ο ΠΑΣ, ενώ 11 αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι.
  • Σε 26 αγώνες με γηπεδούχο τον ΠΑΣ, ο ΠΑΟΚ έχει 11 νίκες, 8 νίκες έχουν οι Ηπειρώτες, ενώ 7 αγώνες έχουν λήξει χωρίς νικητή.
  • Στους τελευταίους 10 αγώνες ανεξαρτήτως έδρας, ο ΠΑΟΚ έχει 9 νίκες. Η μοναδική νίκη του ΠΑΣ ήταν στην πρεμιέρα του περσινού πρωταθλήματος (0-1) στην Τούμπα.
  • Πέντε συνεχόμενα «διπλά» μετρά στα Γιάννινα ο «δικέφαλος». Τελευταία νίκη του ΠΑΣ στις 30/8/2015 (3-1).
  • Έξι αγώνες χωρίς νίκη έχουν οι Ηπειρώτες, που έχουν 5 συνεχόμενες ισοπαλίες μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό (0-1). Τελευταία τους νίκη το 1-3 στη Λιβαδειά (7/1).
  • Με 37 γκολ παθητικό ο ΠΑΣ διαθέτει τη 2η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος (πάνω μόνο από τη Λαμία που έχει δεχθεί 42 τέρματα).
  • Μόλις σε 2 αγώνες δεν έχουν δεχθεί γκολ οι Γιαννιώτες (0-0 με ΟΦΗ και Ιωνικό).
  • Ο ΠΑΟΚ διαθέτει την 3η καλύτερη επίθεση (36 γκολ), έχοντας σκοράρει σε 19/23 παιχνίδια του.
  • Η βαθμολογία της Super League


ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 25/02/2023

Δύσκολη έξοδος για τον ΠΑΟΚ στη λίμνη των Ιωαννίνων, με την ομάδα του Λουτσέσκου να γνωρίζει πολύ καλά πως δεν έχει περιθώριο για άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης.

Σε τέτοια παιχνίδια το ζητούμενο για το φαβορί είναι να προηγηθεί νωρίς ώστε να αποβάλλει το άγχος και να αναγκάσει τον αντίπαλο να ανοιχτεί.

Υπό αυτό το πρίσμα, το «διπλό» στο ημίχρονο είναι μια ικανή επιλογή.

ΠΑΟΚ ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.09 ΣΤΗ NOVIBET

Ο «δικέφαλος» του Βορρά αναμένεται να ασκήσει πίεση και να προσπαθήσει να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων από τα άκρα.

ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΚΟΡΝΕΡ ΠΑΟΚ -2 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.03 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


ΠΑΣ Γιάννινα: Απουσίες & Ενδεκάδα 25/02/2023

Ο ΠΑΣ θα επιδιώξει να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ, με τον Θανάση Στάικο να έχει γεμάτο απουσιολόγιο.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Νίνης λόγω ίωσης, ενώ επίσης νοκ άουτ έχουν τεθεί Παντελάκης, Παμλίδης και ο τιμωρημένος Τζίμας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τσιντώτας, Σόρια, Πήλιος, Λώλης, Καραχάλιος, Μέντες, Εραμούστε, Ροσέρο, Ριένστρα, Τζίνο, Μπάλαν.

ΠΑΟΚ: Απουσίες & Ενδεκάδα 25/02/2023

O ΠΑΟΚ έχει μάθει να ζει και να αγωνίζεται με απουσίες, που δεν τον εγκαταλείπουν ούτε στα Γιάννινα. Ωστόσο ο Ράζβαν Λουτσέσκου ευελπιστεί να συνεχίσει να τις ξεπερνά με επιτυχία. Εκτός αποστολής έμεινε λόγω τραυματισμού ο Ολιβέιρα και ο τιμωρημένος Κοτάρσκι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Σοάρες, Ντάντας, Αουγκούστο, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς, Μπράντον.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ