el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Περιστέρι – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 14/10/2023

Το Περιστέρι υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (20:15) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League. Για το σπουδαίο παιχνίδι στο «Ανδρέας Παπανδρέου» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Νωρίς-νωρίς στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος το πρώτο σημαντικό παιχνίδι, με τον Παναθηναϊκό να δοκιμάζεται στο Περιστέρι πριν τη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη η οποία πέρυσι ανάγκασε τους «πράσινους» σε 5 ματς στα ημιτελικά των Playoffs και τους νίκησε 3 φορές στα δυτικά προάστια, θέλει να δυσκολέψει εκ νέου την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο ματς στο Περιστέρι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στην Basket League!


Περιστέρι – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 14/10/2023

Ο Παναθηναϊκός επισκέπτεται το Περιστέρι, μία έδρα όπου πέρυσι… δεινοπάθησε. Τρεις φορές επισκέφθηκαν οι «πράσινοι» το κλειστό της οδού Κένεντι και η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη επικράτησε σε όλες, δείχνοντας τη δυναμική του.

Μία ήταν στην κανονική περίοδο και δύο στα Playoffs, στην… μακρά ημιτελική σειρά που χρειάστηκε πέντε αγώνες για να προκριθεί το «τριφύλλι» στους τελικούς με 3-2 νίκες, επικρατώντας μόνο στο ΟΑΚΑ.

Φέτος οι «πράσινοι» είναι εντελώς διαφορετικοί υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν, ωστόσο ακόμα δεν βρίσκονται στο απαιτούμενο επίπεδο χημείας και ετοιμότητας και ενώ το πρόγραμμα είναι βαρύ λόγω Euroleague, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θέλει να το εκμεταλλευτεί.

Ο Παναθηναϊκός αφού έκανε πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με νίκη επί του Αμαρουσίου (82-71), δύο 24ωρα νωρίτερα αντιμετώπισε την Μπάγερν στο ΟΑΚΑ παίρνοντας τη νίκη (78-71), ενώ ακολουθεί η πρώτη διαβολοβδομάδα της σεζόν, με Φενέρ στην Πόλη (17/10) και Μακάμπι στο ΟΑΚΑ (20/10), με την δοκιμασία στο Περιστέρι να έρχεται… εμβόλιμα.

Οι «πράσινοι» δε θα έχουν διαθέσιμο τον τραυματία Κώστα Σλούκα, τον Ντίνο Μήτογλου, ενώ εκτός θα μείνει κι ένας εκ των ξένων, καθώς δικαίωμα συμμετοχής έχουν έξι εκ των επτά που έχει στο ρόστερ η ομάδα του Αταμάν, ο οποίος τόνισε μετά τη νίκη επί των Βαυαρών πως «δεν παίζουμε ακόμα το μπάσκετ που θέλω να παίξω. Πήραμε τη νίκη, αλλά αυτό δεν είναι το μπάσκετ που έχω ονειρευτεί. Αυτή είναι η ζωή, έχω μία δύσκολη δουλειά, όπως και εσείς που είστε εδώ σχεδόν τα μεσάνυχτα. Η ζωή δεν είναι ήρεμη. Κερδίσαμε, κάναμε τη βρώμικη δουλειά, αλλά κάναμε 14 λάθη για 12 ασίστ.

Ένας από τους λόγους είναι ότι μας έλειπε ο Σλούκας που είναι σημαντικός στη χημεία. Στην άλλη πλευρά, κάναμε τη βρώμικη, παίξαμε άμυνα, πετύχαμε να σταματήσουμε τον Έντουαρντς, μόνο ο Μπολμάρο και τα επιθετικά ριμπάουντ ήταν πρόβλημα. Η Μπάγερν πήρε 20 πόντους απ’ αυτά. Η βρώμικη δουλειά ήταν εξαιρετική, ο Παπαπέτρου μετά από μεγάλη απουσία έδειξε πόσο σημαντικός είναι, ο Μαντζούκας έκανε καλή δουλειά από τον πάγκο, έβαλε τα σουτ με σωστό τάιμινγκ, Χάσαμε πολλά ανοικτά σουτ με Γκριγκόνις και Βιλντόζα. Βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε».

Από την πλευρά του το Περιστέρι μπήκε με το… αριστερό στο πρωτάθλημα, χάνοντας έπειτα από δύο παρατάσεις στη Ρόδο από τον Κολοσσό (104-93) και ψάχνει να κάνει την έκπληξη έχοντας μπροστά τη δική του ευρωπαϊκή πρεμιέρα στο BCL εκτός έδρας με τη Λε Μαν (17/10).


Περιστέρι – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 14/10/2023

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Περιστέρι απέναντι στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, σε μία έδρα όπου πέρυσι ηττήθηκε τρεις φορές και θέλει φέτος να σπάσει το κακό σερί.

Παρά το γεγονός ότι δύο ημέρες νωρίτερα έγινε το παιχνίδι με την Μπάγερν και ακολουθεί η διαβολοβδομάδα, οι «πράσινοι» δε θέλουν να έχουν απώλειες και εφόσον είναι συγκεντρωμένοι θα επικρατήσουν.

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ -8.5 ΠΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90 ΣΤΗ NOVIBET

Ακόμα το «τριφύλλι» απέχει από αυτά που θέλει να δει ο Αταμάν και επιθετικά ελλείψει Σλούκα θα στηριχθεί περισσότερο στο ατομικό ταλέντο, επιδιώκοντας γρήγορο ρυθμό. Έτσι μπορούμε να δούμε ένα παιχνίδι με υψηλή παραγωγικότητα.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ 75 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.45 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Περιστέρι – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ