el
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Πόρτο – Ίντερ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 14/03/2023

Η Πόρτο φιλοξενεί την Ίντερ (22:00) στη ρεβάνς του 1-0 του Μιλάνου, για τη φάση των «16» του Champions League. Για το σπουδαίο παιχνίδι στο Dragao ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η ώρα για τη μεγάλη ρεβάνς έφτασε! Πόρτο και Ίντερ τίθενται για δεύτερη φορά αντιμέτωπες, αυτή τη φορά στην Πορτογαλία, για να λύσουν τις διαφορές τους και να προκύψει η ομάδα που θα προκριθεί στα προημιτελικά του Champions League.

Οι «νερατζούρι» δια ποδός Λουκάκου έχουν ελαφρύ προβάδισμα με το 1-0 του San Siro, ωστόσο η υπόθεση πρόκριση είναι στην κόψη του ξυραφιού.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι του Champions League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!


Πόρτο – Ίντερ: Ανάλυση, Παρουσίαση 14/03/2023

Πόρτο και Ίντερ είναι έτοιμες να λύσουν τις διαφορές τους, σε ένα από τα πλέον αμφίρροπα ζευγάρια της φάσης των «16» του Champions League.

Ο πρώτος αγώνας επί ιταλικού εδάφους επιβεβαίωσε πως όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές και όλα κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά.

Η αποβολή του Οτάβιο στο 78’ και η είσοδος του Λουκάκου έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του Σιμόνε Ιντσάγκι, καθώς ο Βέλγος φορ σκόραρε στο 86’ και διαμόρφωσε το 1-0 και το μικρό προβάδισμα των «νερατζούρι».

Ωστόσο, στο Dragao θα κριθούν όλα, με την Ίντερ να στοχεύει στην πρώτη της πρόκριση σε οκτάδα Champions League μετά το 2011, ενώ οι «δράκοι» φιλοδοξούν να επιστρέψουν εκεί όπου βρέθηκαν πιο πρόσφατα το 2021.

Η υπόθεση πρόκριση είναι στην κόψη του ξυραφιού, με την Ίντερ να μην μπορεί να αισθανθεί σιγουριά με το 1-0, το οποίο καλείται να υπερασπιστεί, την ώρα που η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο θέλει νίκη, ώστε να διασφαλίσει τουλάχιστον την παράταση.

 


Πόρτο – Ίντερ: Στατιστικά & Προϊστορία 14/03/2023

  • Στον πρώτο αγώνα η Ίντερ επικράτησε (1-0) στο Μιλάνο με γκολ του Λουκάκου.
  • Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν ξανά στη φάση των «16» το 2005, με πρόκριση της Ίντερ, χάρη στο 3-1 του Μιλάνου και το 1-1 στο Πόρτο.
  • Τη σεζόν 2005/2006 συναντήθηκαν στους ομίλους, με νίκη της Ίντερ στο Μιλάνο (2-1 και νίκη της Πόρτο στην Πορτογαλία (2-0).
  • Αυτό το παιχνίδι είναι το υπ’ αριθμόν 200 για την Ίντερ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πρόκειται για τη 15η ομάδα που φτάνει σε αυτόν τον αριθμό.
  • Ο Ζοσέ Μουρίνιο συνδέει τις δύο ομάδες, καθώς έχει κατακτήσει το τρόπαιο και με τις δύο (Πόρτο 2004, Ίντερ 2010).
  • Η Ίντερ κόντρα σε ομάδες από την Πορτογαλία έχει 11 νίκες, 4 ήττες, 5 ισοπαλίες.
  • Σε 8 περιπτώσεις νοκ-άουτ με ομάδες της Πορτογαλλίας, η Ίντερ έχει 5 προκρίσεις-3 αποκλεισμούς.
  • Εντυπωσιακό ποσοστό 41/45 προκρίσεων έχουν οι «νερατζούρι» με νίκη στον πρώτο αγώνα, ενώ στις 11 περιπτώσεις νίκης 1-0 εντός έδρας, έχουν πάρει 10 προκρίσεις. Μοναδικός αποκλεισμός τη σεζόν 1994/1995 στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA από την Άστον Βίλα (σ.σ. στη διαδικασία των πέναλτι).
  • Η Πόρτο κόντρα σε ιταλικές ομάδες έχει 10 νίκες, 14 ήττες, 10 ισοπαλίες.
  • Σε 12 περιπτώσεις νοκ-άουτ αναμετρήσεων με ιταλικές ομάδες, η Πόρτο έχει 8 προκρίσεις-4 αποκλεισμούς.
  • Όσον αφορά νοκ άουτ όπου ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα, η Πόρτο έχει προκριθεί μόλις 5 φορές, σε 23 περιπτώσεις.
  • Σε 6 περιπτώσεις όπου ηττήθηκε 1-0 εκτός έδρας, μόνο μία φορά προκρίθηκε (1986/1987 με 3-0 επί της Βιτκοβίτσε στον 2ο γύρο).
  • Πέρυσι η Ίντερ βρέθηκε ξανά στους «16», όπου αποκλείστηκε από τη Λίβερπουλ (0-2 στο Μιλάνο, 0-1 στην Αγγλία).
  • Την προηγούμενη φορά που οι «νερατζούρι» πήγαν παραπέρα από τους «16» ήταν το 2011, όταν έφτασαν στα προημιτελικά και αποκλείστηκαν από τη Σάλκε.
  • Η Ίντερ βρίσκεται σε νοκ-άουτ φάση του Champions League για πρώτη φορά μετά το 2012. Έκτοτε η καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία της ήταν το 2020, όταν ήταν φιναλίστ στο Europa League.
  • Η Πόρτο σε 12 περιπτώσεις στους «16» του Champions League έχει 5 προκρίσεις, 7 αποκλεισμούς, ενώ σε 7 εκ των 10 τελευταίων παρουσιών στη διοργάνωση, έχει δώσει το παρών στα νοκ-άουτ.
  • Από τη σεζόν 2005/2006 όπου η πορεία τερματίστηκε στους ομίλους, η Πόρτο κάθε σεζόν φτάνει στα νοκ-άουτ, είτε στο Champions League, είτε στο Europa League.
  • Η Πόρτο με 57 βαθμούς βρίσκεται στη 2η θέση της Liga Portugal.
  • Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος οι «δράκοι» νίκησαν την Εστορίλ (3-2).
  • Η Ίντερ με 50 βαθμούς βρίσκεται στη 2η θέση της Serie A.
  • Οι «νερατζούρι» προέρχονται από ήττα κόντρα στη Σπέτσια (2-1).
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Champions League
  • Η βαθμολογία της Serie A
  • Η βαθμολογία της Liga Portugal


Πόρτο – Ίντερ: Προγνωστικά 14/03/2023

Αμφίρροπο ζευγάρι, ρευστό σκορ και πολλές επιλογές για τη ρεβάνς στο Dragao. Η Πόρτο θέλει νίκη με ένα γκολ για να οδηγήσει το ζευγάρι στην παράταση και στη συνέχεια πιθανόν και στα πέναλτι.

ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 7.00 ΣΤΗ NOVIBET

Η Πόρτο έχει μία πρόκριση και δύο αποκλεισμούς στα πέναλτι, ενώ η Ίντερ 2-2 αντίστοιχα σε αυτή την ψυχοφθόρο διαδικασία.

ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 6.00 ΣΤΗ NOVIBET

Πρόκειται για δύο ομάδες που θα είναι επιφυλακτικές σε κάθε περίπτωση και το παιχνίδι δεν αναμένεται να ανοίξει εύκολα. Εξάλλου στους φετινούς αγώνες τους στη διοργάνωση, έχουν ελάχιστους με G/G. H Ίντερ μόνο έναν (το 3-3 με την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη) και η Πόρτο δύο (τους αγώνες με την Ατλέτικο με το ίδιο σκορ, 2-1).

NO GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.01 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Πόρτο – Ίντερ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


Πόρτο: Απουσίες & Ενδεκάδα 14/03/2023

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο εξαιτίας της κόκκινης στον πρώτο αγώνα δε θα έχει διαθέσιμο τον Οτάβιο, με τους Φράνκο και Εουστάκιο να ερίζουν για τη θέση στο αρχικό σχήμα, με φαβορί τον πρώτο.

Ο Γκαλένο αποτελεί μία επιπλέον επιλογή για την γραμμή κρούσης, ενώ αντίθετα λείπει ο Εβανίλσον.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κόστα, Μάριο, Πέπε, Καρντόσο, Σανούσι, Γκρούγιτς, Ουρίμπε, Φράνκο, Πέπε, Γκαλένο, Ταρεμί.

Ίντερ: Απουσίες & Ενδεκάδα 14/03/2023

Ο Σιμόνε Ιντσάγκι θα επαναφέρει τον Ονάνα κάτω από τα δοκάρια, καθώς ο Χαντάνοβιτς συγκέντρωσε σκληρή κριτική για την εμφάνισή του στην ήττα από τη Σπέτσια (2-1).

Ο Λουκάκου αυτή τη φορά αναμένεται να είναι βασικός αντί να έρθει ως αλλαγή από τον πάγκο για την επίθεση, με τον Τσαλχάνογλου επίσης έτοιμο για βασικό στο Πόρτο.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ονάνα, Ντε Φράι, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μιχιταριάν, Ντιμάρκο, Λαουτάρο, Λουκάκου.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ