el
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Premier League τελευταία αγωνιστική: Προγνωστικά 28/05/2023

Ο «μαραθώνιος» της Premier League ολοκληρώνεται με τις αναμετρήσεις της 38ης και τελευταίας αγωνιστικής (18:30).

Για τα σπουδαία παιχνίδια της τελευταίας στροφής του αγγλικού πρωταθλήματος ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η 38η αγωνιστική της Premier League κρύβει πολλές συγκινήσεις, όπως άλλωστε είχαν οι προηγούμενες 37.

Η υπόθεση τίτλος έχει κριθεί, οι θέσεις του Champions League και του Europa League το ίδιο, ωστόσο υπάρχουν εκκρεμότητες που κάνουν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα την 38η αγωνιστική.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει κατακτήσει τον τίτλο, ενώ θέση στο Champions League έχουν εξασφαλίσει επίσης Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιουκάστλ.

Στο Europa League θα αγωνιστούν Λίβερπουλ και Μπράιτον, ενώ έχει ήδη υποβιβαστεί η ουραγός Σαουθάμπτον.

Αυτά που εκκρεμούν αφορούν την 7η θέση που είναι προνομιούχος, καθώς οδηγεί στο Europa Conference League, ανάμεσα σε Άστον Βίλα, Τότεναμ και Μπρέντφορντ και δύο θέσεις που οδηγούν στην Championship, με Έβερτον, Λέστερ και Λιντς να αναζητούν την 17η θέση που οδηγεί στην παραμονή.

Με αμέτρητες αγορές στη Novibet τα μεγάλα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής γίνονται ακόμα πιο συναρπαστικά!

Τα μεγάλα ματς παίζουν εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Premier League τελευταία αγωνιστική: Βαθμολογία

premier league table novibet

Η βαθμολογία της Premier League

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής (18:30)

Άρσεναλ – Γουλβς
Άστον Βίλα – Μπράιτον
Έβερτον – Μπόρνμουθ
Κρίσταλ Πάλας – Νότιγχαμ Φόρεστ
Λέστερ – Γουέστ Χαμ
Λιντς – Τότεναμ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ
Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Σίτι
Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ
Τσέλσι – Νιουκάστλ

 


Άστον Βίλα – Μπράιτον: Προγνωστικά 28/05/2023

Στο «Villa Park» η Άστον Βίλα έχει τη μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει ένα εισιτήριο για το Conference League για πρώτη φορά μετά το 2010, όταν τερμάτισε στην 6η θέση, το καλύτερο πλασάρισμα της ομάδας ως σήμερα.

Οι «χωριάτες» έχουν το πλεονέκτημα πως εξαρτώνται μόνο από το δικό τους αποτέλεσμα, δίχως να τους νοιάζει κάποιο άλλο παιχνίδι. Η Μπράιτον είναι αδιάφορη βαθμολογικά, καθώς είναι 6η και εξασφαλισμένη για την Ευρώπη.

Το κίνητρο είναι αυτό που κάνει τη διαφορά και μας οδηγεί στο «1». Εξάλλου η Βίλα έχει 3 συνεχόμενες απέναντι στην Μπράιτον.

ΝΙΚΗ ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.06 ΣΤΗ NOVIBET

 


Λιντς – Τότεναμ: Προγνωστικά 28/05/2023

Στο «Elland Road» γίνεται το σπουδαιότερο ματς της τελευταίας αγωνιστικής από βαθμολογική άποψη, καθώς και οι δυο το βλέπουν ως «τελικό».

Για τους γηπεδούχους το ζητούμενο είναι η αποφυγή του υποβιβασμού, με τα «παγώνια» να χρειάζονται μόνο το «τρίποντο», το οποίο όμως δε φτάνει, καθώς χρειάζεται διπλός συνδυασμός αποτελεσμάτων.

Με 31 βαθμούς η Λιντς ισοβαθμεί με την Λέστερ, ενώ στους 33 βαθμούς βρίσκεται η Έβερτον που είναι ακριβώς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Έτσι για να σωθούν οι γηπεδούχοι μοναδικός συνδυασμός είναι δική τους νίκη, ήττα της Έβερτον και μη νίκη της Λέστερ.

Η Τότεναμ από την πλευρά της αναζητά «τρίποντο» Ευρώπης, με τα «σπιρούνια» να ανανεώνουν το διαβατήριό τους μόνο με νίκη και γκέλα της Βίλα, της οποίας υπολείπονται έναν βαθμό (58 έναντι 57) κι ενώ η Μπρέντφορντ που επίσης ελπίζει μαθηματικά να ακολουθεί στους 56.

Η παρέα του Χάρι Κέιν που έχει 3/3 στα τελευταία παιχνίδια με τα «παγώνια» καλείται να πάρει μία μεγάλη νίκη στη σεζόν για να πετύχει το μίνιμουμ στόχο και βάσει ποιότητας είναι φαβορί.

ΝΙΚΗ ΤΟΤΕΝΑΜ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

 


Λέστερ – Γουέστ Χαμ: Προγνωστικά 28/05/2023

Στο «King Power Stadium» η Λέστερ αντιμετωπίζει την Γουέστ Χαμ σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον.

Η Λέστερ επτά χρόνια μετά το έπος της κατάκτησης του τίτλου στην Premier League, έχει φτάσει στο χείλος του γκρεμού και του υποβιβασμού, ευρισκόμενη σε δυσχερή θέση.

Με 31 βαθμούς οι πρωταθλητές του 2016 ισοβαθμούν στη 18η θέση με την Λιντς και ο μονόδρομος για τη σωτηρία είναι νίκη και παράλληλα μη νίκη της Έβερτον, καθώς σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τις άλλες διεκδικήτριες υπερτερούν λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων (-18 η Λέστερ, -24 η Έβερτον, -27 η Λιντς).

Το κίνητρο παίζει ρόλο και σε αυτό το παιχνίδι, με τη Λέστερ να μην έχει περιθώρια γνωρίζοντας πως έτσι κι αλλιώς εξαρτάται κι από άλλα αποτελέσματα.

ΝΙΚΗ ΛΕΣΤΕΡ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.95 ΣΤΗ NOVIBET

 


Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά 28/05/2023

Η Μπρέντφορντ υποδέχεται την αδιάφορη Μάντσεστερ Σίτι, με τους γηπεδούχους να έχουν μεγάλη θέληση για νίκη, καθώς έχουν μαθηματικές ελπίδες να βγουν στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία τους, μόλις στη δεύτερη παρουσία τους στα «σαλόνια».

Οι γηπεδούχοι με 56 βαθμούς χρειάζονται συνδυασμό δικής τους νίκης και μη νίκης Άστον Βίλα (58) και Τότεναμ (57), έχοντας το πάνω χέρι σε ενδεχόμενη ισοβαθμία.

Απέναντί τους θα είναι η ήδη πρωταθλήτρια Σίτι, η οποία είναι αδιάφορη βαθμολογικά, ενώ έχοντας μπροστά της τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (31/5) και του Champions League με την Ίντερ (10/6) με φόντο το «treble», πρώτο της μέλημα είναι να μην τραυματιστεί κάποιος εκ των βασικών της.

Έτσι το «1» φαίνεται πιο δελεαστικό από ποτέ.

ΝΙΚΗ ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.75 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στις αναμετρήσεις της τελευταίας αγωνιστικής της Premier League έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ