el
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Παρί – Μπενφίκα: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 11/10/2022

Μεγάλο ματς στο Παρίσι με φόντο την πρόκριση κι ενδεχομένως την πρωτιά και στον 8o όμιλο του Champions League. Μετά την ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική στη Λισαβόνα (1-1) η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί (22:00) την Μπενφίκα.

Οι δύο ομάδες συγκατοικούν στην κορυφή του ομίλου έχοντας 7 βαθμούς ύστερα από το τέλος του πρώτου γύρου. Έχουν σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, ωστόσο, με τη Γιουβέντους να παίζει στο άλλο ματς του ομίλου με τη Μακάμπι στη Χάιφα, δεν μπορούν να χαλαρώσουν. Οι Παριζιάνοι την επόμενη αγωνιστική παίζουν νέο εντός έδρας ματς με τη Μακάμπι, ενώ κλείνουν με τους μπιανκονέρι εκτός. Οι «αετοί» την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται σε ματς-φωτιά τους μπιανκονέρι και την τελευταία αγωνιστική ταξιδεύουν στο Ισραήλ.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπενφίκα γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!

 


Παρί – Μπενφίκα: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 11/10/2022

Την πρώτη της γκέλα στο πρωτάθλημα ύστερα από πέντε σερί νίκες έκανε η Παρί, ωστόσο, δεν την… πλήρωσε στη βαθμολογία της Ligue1. Οι Παριζιάνοι κόλλησαν στο 0-0 στην έδρα της Ρεμς, όμως παρέμειναν στην κορυφή με 26 βαθμούς, αφού από τη Μασσαλία ήρθε δώρο από την Αζαξιό που έκανε την έκπληξη και κέρδισε 1-2 τη Μαρσέιγ, η οποία έμεινε στους 23. Έτσι, η μόνη που κατάφερε να μαζέψει ουσιαστικά τη διαφορά ήταν η Λοριάν (25β.), η οποία όμως ως μέγεθος δεν προκαλεί κάποια ανησυχία.

Αυτό που σίγουρα προβληματίζει τον Κριστόφ Γκατιέ είναι πως για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι η ομάδα του δεν είχε καλά ποσοστά αποτελεσματικότητας. Ουσιαστικά το παιχνίδι στην έδρα της Ρεμς αποτέλεσε συνέχεια του ματς στη Λισαβόνα, όπου η Παρί έβγαλε αρκετές φάσεις αλλά έπεσε πάνω στον Βλαχοδήμο.

Το ζήτημα λοιπόν για τον τεχνικό των Παριζιάνων είναι να καταφέρει να ξεμπλοκάρει την μεσοεπιθετική του γραμμή, που μέχρι στιγμής στη χρονιά αποτελούσε σταθερή αξία. Βέβαια στο τελευταίο της ματς είχε και δικαιολογία, αφού από το 41’ κι έπειτα κλήθηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο λόγω της ανόητης αποβολής του Σέρχιο Ράμος που δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση λόγω διαμαρτυρίας.

Το παιχνίδι κόντρα στην Μπενφίκα είναι κομβικό για δύο λόγους για την Παρί. Αρχικά, θέλει τη νίκη για να καθαρίσει ουσιαστικά από τώρα με την πρόκριση. Στη συνέχεια με νίκη θα φτιάξει σημαντικά και την ψυχολογία της ενόψει του εντός έδρας ντέρμπι που ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στην Μαρσέιγ.

Η Μπενφίκα αγχώθηκε σε… δημιουργικά επίπεδα κόντρα στη Ρίο Άβε. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο «Ντα Λουζ» μόλις στο 6ο λεπτό, ωστόσο, γκαζώνοντας στη συνέχεια τούμπαρε το παιχνίδι μέχρι το 20λεπτο με το γκολ του Ράμος (13’) και το αυτογκόλ του Τζόναταν (19’). Από εκεί και πέρα η ομάδα του Σμιντ είχε τον απόλυτο έλεγχο. Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο Ράμος με το δεύτερο τέρμα του (45+1’) ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο οι αετοί, που κατέβασαν αισθητά στροφές πέτυχαν και τέταρτο γκολ με τον Μούσα (62’). Στο 86’ ο Γκούγκα μείωσε για τους φιλοξενούμενους αλλά τα πάντα είχαν κριθεί και το τελικό 4-2 κράτησε τη Μπενφίκα στην κορυφή στη βαθμολογία της Primeira Liga και στο +3 από την Πόρτο.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, μερικές φορές αυτά τα παιχνίδια δεν είναι εύκολα μετά το Champions League. Κάναμε κάποιες αλλαγές στην ομάδα αλλά παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και γενικά είμαστε χαρούμενοι. Ξεκούρασα κάποιους παίκτες, μας έκανε καλό. Ο δρόμος είναι μακρύς και για μένα είναι προφανές ότι όλοι οι παίκτες που είναι εδώ αξίζουν να παίξουν για την Μπενφίκα.Μερικές φορές πρέπει να περιμένεις λίγο περισσότερο, ειδικά στην αρχή της σεζόν, αλλά όλοι είχαν μια θετική προσέγγιση και σήμερα έδειξαν την ποιότητά τους», δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός.

Τώρα όλο το βάρος πέφτει δεδομένα στο Champions League αφού έτσι όπως εξελιχθεί τα πράγματα η ομάδα στοχεύει στην πρόκριση. Όχι μονο λόγω της εικόνας στη βαθμολογία αλλά και βάσει των εμφανίσεών της, η Μπενφίκα έχει μπει δυναμικά στο δρόμο της πρόκρισης σε έναν όμιλο όπου στην αρχή τα προγνωστικά δεν ήταν με το μέρος της.

Παρί – Μπενφίκα: Στατιστικά & Προϊστορία 11/10/2022

  • Αυτή θα είναι η 8η φορά που θα αναμετρηθούν. Τις προηγούμενες επτά η Μπενφίκα πανηγύρισε τρεις νίκες, η Παρί δύο, ενώ δύο αναμετρήσεις, με τελευταία αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής, έληξαν χωρίς νικητή.
  • Αήττητες και οι δύο ομάδες μέχρι στιγμής στη σεζόν.
  • Η Παρί έχει συνολικό απολογισμό 11-3-0.
  • Η Μπενφίκα είναι στο 13-1-0.
  • Δύο σερί ισοπαλίες στις οποίες επιβεβαιώθηκε το Under 2.5 Γκολ μετρούν οι Παριζιάνοι.
  • Εντός έδρας οι Γάλλοι στο Champions League μετρούν πέντε διαδοχικές νίκες.
  • Από τα προκριματικά της διοργάνωσης το καλοκαίρι οι «αετοί» έχουν έξι νίκες και μία ισοπαλία.


Παρί – Μπενφίκα: Προγνωστικά 11/10/2022

Το ματς είναι ζόρικο αφού τίποτα δεν έχει κριθεί στον όμιλο και η Γιουβέντους η λογική λέει πως θα πλησιάσει στη βαθμολογία. Συνεπώς, με τον τρόπο τους, και οι δύο ομάδες θα ψάξουν τη νίκη. Ενδεχομένως η Μπενφίκα να πάει σε μια πιο παθητική προσέγγιση σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, την ώρα που η Παρί θα επιχειρήσει να γίνει το απόλυτο αφεντικό αλλά δεν… ξεχνάει τις κακές συνήθειες στην άμυνα.

ΤΟ GG & OVER 2.5 ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 1.80 ΣΤΗ NOVIBET

Είναι δεδομένο πως λόγω της οριακής κατάστασης στη βαθμολογία θα μπει και η σκοπιμότητα στο μενού των δύο ομάδων, που δεν αποφεύγουν το σκληρό παιχνίδι.

ΤΟ OVER 4.5 ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΟ 1.87 ΣΤΗ NOVIBET

psg benfica3 novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Μπενφίκα – Παρί έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Παρί: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 11/10/2022

Πρόβλημα προέκυψε με τον Λιονέλ Μέσι, που παρότι έμεινε εκτός με τη Ρεμς, εν τέλει δεν ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις στη γάμπα και όλα δείχνουν πως ο Κριστόφ Γκατιέ δεν θα τον έχει στη διάθεσή του. Με εξαίρεση τον Αργεντινό, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο τεχνικός της Παρί δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα με το παιχνίδι στη Λισαβόνα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Ντοναρούμα – Ράμος, Μαρκίνιος, Ντανίλο – Χακίμι, Βιτίνια, Βεράτι, Μέντες – Νεϊμάρ, Σαράμπια – Μπαπέ

psg benfica2 novibet

Μπενφίκα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 11/10/2022

Χωρίς απρόοπτα η αποστολή της Μπενφίκα στο Παρίσι. Ο Σμιντ δεν έχει στη διάθεσή του τους Μοράτο και Βερίσιμο, αλλά δεν επηρεάζουν τα πλάνα του. Η λογική λέει πως ο Γερμανός θα διατηρήσει το 4-2-3-1 που χρησιμοποιεί, ωστόσο, δεν αποκλείεται να δώσει περισσότερα μέτρα στον αντίπαλο πρέσαροντας στον άξονα με φόντο τις αντεπιθέσεις.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Βλαχοδήμος – Ζιλμπέρτο, Οταμέντι, Σίλβα, Γκριμάλντο – Φλορεντίνο, Φερνάντες – Νέρες, Ζοάο Μάριο, Ράφα Σίλβα – Ράμος

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ