el
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Καραμπάχ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 13/10/2022

Πολύ σημαντικό ματς για τον Ολυμπιακό στο Αζερμπαϊτζάν. Οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά με φόντο την πρόκριση απέναντι στην Καραμπάχ (19:45).

Έτσι, όπως έχουν έρθει τα πράγματα για τους Πειραιτώτες η 4η αγωνιστική του Europa League ίσως είναι και η πιο καθοριστική για το ευρωπαϊκό τους μέλλον. Έκλεισαν τον πρώτο γύρο χωρίς να καταφέρουν να πάρουν ούτε βαθμό στον 7ο όμιλο και καλούνται να ξεκινήσουν άμεσα την αντεπίθεσή τους για να ξαναμπούν στη μάχη της 2ης θέσης και για να διατηρήσουν ανοιχτή την πόρτα του Conference League μέσω της 3ης θέσης του ομίλου.

Σε πρώτη φάση οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να δείξουν πως δεν τους επηρεάζει το βαρύ 0-3 της προηγούμενης αγωνιστικής στο Φάληρο, με το οποίο η Καραμπάχ έφτασε τους έξι βαθμούς. Οι Αζέροι καραδωκούσαν στις αντεπιθέσεις από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και από τη στιγμή που οι Πειραιώτες ξέμειναν από δυνάμεις «καθάρισαν» το ματς με τα γκολ του Κβαμπένα (68’), Βέσοβιτς (82’) και Σεϊντάγεφ (86’).

Με 550+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην έδρα της Καραμπάχ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Europa League!

 


Καραμπάχ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 13/10/2022

Μήνυμα αντίδρασης από τον Ολυμπιακό στην Κρήτη. Ο Ντόι άθελά του έβαλε μπροστά τους Κρητικούς σε καθοριστικό σημείο (40’), ωστόσο, η ομάδα του Μίτσελ είχε απάντηση. Παρότι το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με χαμένο πέναλτι του Χάμες (53’) στη συνέχεια ο Γκάρι Ροντρίγκες (58’) ισοφάρισε και στο 81ο λεπτό ο Μπακαμπού ολοκλήρωσε την ανατροπή για τον Ολυμπιακό, που έφτασε τις δύο σερί νίκες για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα και διατηρήθηκε στο -7 από την κορυφή και τον Παναθηναϊκό στη βαθμολογία της Super League.

H επιστροφή στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις είναι κομβική. Πρώτον γιατί ουσιαστικά η ομάδα καλείται να παίξει ίσως το τελευταίο της χαρτί για να κρατηθεί ζωντανή στη μάχη. Δεύτερον γιατί ο Μίτσελ είναι αναγκασμένος και πάλι να διαχειριστεί το ρόστερ του, αφού και απουσίες μη δηλωμένων παικτών θα έχει και ακολουθεί το εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Το βέβαιο είναι πως σε πρώτη φάση στο Αζερμπαϊτζάν θα προσπαθήσει να βρει τη λύση στην αμυντική λειτουργία που ταλαιπωρεί ειδικά στην Ευρώπη την ομάδα του. Ο Ολυμπιακός έχει δεχτεί γκολ σε όλα του τα διεθνή παιχνίδια φέτος, ενώ στον όμιλό του στο Europa League σε τρεις αναμετρήσεις έχει δεχτεί οκτώ τέρματα κι έχει σημειώσει μόλις ένα (1-8).

Η Καραμπάχ εξακολουθεί να… πετάει από νίκη σε νίκη. Στην επιστροφή στις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν μετά τον θρίαμβο στο Φάληρο, πήρε ακόμη μία νίκη. Με τέρμα του Όζομπιτς στο 58ο λεπτό έφυγε με το «διπλό» (0-1) από την έδρα της Καμπάλα και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας το απόλυτο (8/8)!

qarabag olympiacos3 novibet

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα στον όμιλο με τις δύο σερί νίκες κόντρα σε Ναντ (3-0) και Ολυμπιακό (0-3) στην ομάδα του Κουρμπάνοφ παρουσιάζεται μεγάλη ευκαιρία για καθοριστικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League, ενώ πλέον σε περίπτωση «στραβής» έχει και το… μαξιλαράκι του Conference.

«Η ομάδα ήταν κάπως αγχωμένη, οι παίκτες δεν είχαν επανέλθει πλήρως μετά το ματς στην Ελλάδα. Θα αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε . Θέλουμε να αναλύσουμε το παιχνίδι μας και να κάνουμε τα βήματα που χρειάζονται. Υπάρχει δικαιολογημένα ένταση, οι προσδοκίες είναι υψηλές, όπως και η θέλησή μας. Από αύριο θα έχουμε τον χρόνο να επαναφέρουμε τους παίκτες μας σε κατάσταση ετοιμότητας. Πρέπει να βελτιωθούμε», δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας.

qarabag olympiacos4 novibet

Καραμπάχ – Ολυμπιακός: Στατιστικά & Προϊστορία 13/10/2022

  • Θα αναμετρηθούν για δεύτερη φορά ύστερα από το ματς του πρώτου γύρου.
  • Ο Ολυμπιακός έχει βρεθεί ξανά στο Αζερμπαϊτζάν πέρσι, όπου πήρε τη νίκη στην έδρα της Νέφτσι Μπακού (0-1).
  • Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δεχτεί γκολ σε όλα τα φετινά ευρωπαϊκά τους παιχνίδια
  • Τρία σερί GG & Over 2.5 μετράει ο Ολυμπιακός μακριά από το «Γ. Καραϊσκάκης»
  • Έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μετράει η Καραμπάχ
  • Δύο σερί νίκες με Ακριβές σκορ 3-0 μετρούν οι Αζέροι στο Europa League

Καραμπάχ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 13/10/2022

Το ματς είναι κομβικό για το ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού. Το ζήτημα για τον Μίτσελ στο Μπακού έχει να κάνει με τη στιγμή που θα επιλέξει να ρισκάρει για να κυνηγήσει το γκολ.

Με τις δυνάμεις των παικτών του να φαίνεται πως είναι λιγότερες σε σχέση με του αντιπάλου, ο Ισπανός ενδεχομένως να πατήσει γκάζι από το ξεκίνημα. Η Καραμπάχ από τη μεριά της δύσκολα θα κατεβάσει «στροφές» με τον αέρα της νίκης στο προηγούμενο ματς θα επιχειρήσει να φτάσει στη νίκη που θα την φέρει αγκαλιά με την πρόκριση. Όλα δείχνουν λοιπόν πως με τις δύο ομάδες να έχουν αυτές τις προθέσεις το ματς δεν αποκλείεται να ανοίξει επικίνδυνα.

ΤΟ GG & OVER 2.5 ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Καραμπάχ – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

qarabag olympiacos5 novibet


Καραμπάχ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 13/10/2022

Με τον Γιάνκοβιτς να περνάει ως αλλαγή στο ματς με την Καμπάλα και να αγωνίζεται το τελευταίο μισάωρο ουσιαστικά εκμηδενίζονται τα προβλήματα του Κουρμπάνοφ. Κάτω απ’ τα δοκάρια αναμένεται να επιστρέψει ο Μαγκομενταλίεβ, που πήρε… ρεπό στο τελευταίο παιχνίδι. Δύσκολα θα φύγει από το 4-2-3-1 ο προπονητής των γηπεδούχων.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μαγκομενταλίεβ – Βέσοβιτς, Μουσταφαζάντε, Χουσεΐνοβ, Τσαφερκουλίεβ – Γκαράεβ, Γιάνκοβιτς – Ζουμπίρ, Όζομπιτς, Κάντι – Κβαμπένα

qarabag olympiacos6 novibet

Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 13/10/2022

Ο Μίτσελ είναι αναγκασμένος να αλλάξει και πάλι την ενδεκάδα του, αφού εκτός στην Ευρώπη είναι οι Μπακαμπού, Χάμες και Σαμασέσκου, ενώ πρόβλημα τραυματισμού αποκόμισε και ο Άβιλα, που θα χάσει και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί. Στο κομμάτι του ιατρικού δελτίου, όλο το βάρος πέφτει στις περιπτώσεις των Βρσάλικο και Μπα, οι οποίοι αν κριθούν έτοιμοι θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Το ντεμπούτο του κάτω απ’ τα δοκάρια θα κάνει ο Πασχαλάκης, όπως επιβεβαίωσε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Πασχαλάκης – Βρσάλικο, Παπασταθόπουλος, Σισέ – Βρουσάι, Εμβιλά, Ιν Μπεόμ, Μπουχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ – Α.Καμαρά, Ουί Τζο

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ