el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 25/01/2024

Ο βαθιά πληγωμένος από τους τραυματισμούς, Ολυμπιακός, καλείται το βράδυ της Πέμπτης (25/01, 21:45) να σταθεί με αξιοπρέπεια στο φρούριο της Ρεάλ Μαδρίτης, σε αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Και… έτσι ξαφνικά η ρακέτα των «ερυθρολεύκων» άδειασε, καθώς μετά τον Μουσταφά Φαλ χτύπησε και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ (από την απροσεξία του Παπανικολάου στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την Basket League), με αποτέλεσμα ο Γιώργος Μπαρτζώκας να ψάχνει στην αγορά έναν αθλητικό ψηλό για να μακιγιάρει – σε έναν βαθμό – το (πολύ μεγάλο) πρόβλημα των Πειραιωτών στη γραμμή των ψηλών.

Επιστρέφοντας, τώρα, στη μονομαχία της Πέμπτης στη Μαδρίτη, αξίζει να αναφέρουμε ότι οι δύο ομάδες έχουν διασταυρώσει τα ξίφη τους άλλες 38 φορές στο παρελθόν (σε επίπεδο Euroleague), με τους Ισπανούς να προηγούνται στις νίκες με 21-17.

Στον πρώτο γύρο της φετινής διοργάνωσης, η Ρεάλ είχε αποδράσει από το ΣΕΦ με το ροζ φύλλο (71-77) – στις 5 του περασμένου Δεκέμβρη. Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε ότι Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακός συναντήθηκαν την περασμένη σεζόν στον τελικό της Euroleague στο Κάουνας με τους Μαδριλένους να επικρατούν στο φινάλε (79-78).

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο παιχνίδι στο Wizink Center γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ σε Live Streaming με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Απουσίες 25/01/2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης (19-3/10-0 εντός έδρας) από το ξεκίνημα της σεζόν δεν το έχει… κουνήσει από την κορυφή τόσο στην Ευρωλίγκα, όσο και στο ισπανικό πρωτάθλημα και αυτό προφανώς (όσον αφορά την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση) δεν άλλαξε ούτε μετά την πιο βαριά φετινή ήττα της, στο Πριγκηπάτο από το Μονακό (98-74) την προηγούμενη εβδομάδα.

Η ομάδα του Τσους Ματέο «έπεσε» πάνω σε έναν απίθανο Μάικ Τζέιμς, τον οποίο δεν μπόρεσε να σταματήσει και κάπως έτσι έφυγε από το παρκέ με σκυμμένο κεφάλι.

Βέβαια, η Ρεάλ έπαιξε χωρίς τον κορυφαίο σέντερ της διοργάνωσης, Ταβάρες, αλλά και δίχως τον πολύτιμο πόιντ γκαρντ/αρχηγό Γιουλ, με τους δύο παίκτες να χάνουν και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, λόγω τραυματισμού.

Οι μόνοι που διασώθηκαν στο Πριγκηπάτο κόντρα στη Μονακό ήταν οι Μούσα (12 π.) και Ρούντι (11 π.), σε ρηχά νερά όλα τα υπόλοιπα βαριά χαρτιά των Ισπανών.

Τα ομαδικά στατιστικά της Ρεάλ: 18/33 δίποντα, 9/31 τρίποντα, 13/18 βολές, 36 ριμπάουντ (24 αμυντικά/12 επιθετικά), 10 ασίστ, 8 κλεψίματα, 1 μπλοκ, 19 λάθη.

Ο Ολυμπιακός (12-10/4-6 μακριά από το ΣΕΦ) κουβαλούσε ένα μεγάλο «πρέπει» πριν το παιχνίδι με τη Μακάμπι στο Φάληρο, όμως δεν έδειξε καθόλου αγχωμένος και με πολύ πειστικό τρόπο έφτασε στη νίκη (89-72), που τον ανέβασε στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Η… δουλειά για τους «ερυθρόλευκους» έγινε εύκολα, έχοντας σε βραδιά-όνειρο το δίδυμο Μιλουτίνοφ/Κάνααν (20 π. με 4 τρίποντα), με τον Σέρβο σέντερ να σπάει τα κοντέρ με ένα μυθικό double-double (20 πόντους, 20 ριμπάουντ).

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 19/39 δίποντα, 13/29 τρίποντα, 12/19 βολές, 40 ριμπάουντ (25 αμυντικά/15 επιθετικά), 22 ασίστ, 9 κλεψίματα, 2 μπλοκ, 9 λάθη.

Την Δευτέρα, οι Πειραιώτες γνώρισαν την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 85-80, σε αγώνα για την Basket League.

Κορυφαίοι παίκτες των Πειραιωτών ήταν οι Γουίλιαμς-Γκος (16 π., 7 ασίστ, 4 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) και Πετρούσεφ (18 π., 6 ριμπ., 3 ασίστ). Ο Ολυμπιακός είχε αρκετά νεκρά διαστήματα στο ΟΑΚΑ, όμως κατάφερε να επιστρέψει δύο φορές από το -14. Μάλιστα, στο φινάλε λίγο έλειψε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα βελτιώνοντας αισθητά την άμυνά του και το ποσοστά του από την περιφέρεια.

Από ‘κει και πέρα, ο Ολυμπιακός μπήκε στο αεροπλάνο για Μαδρίτη, χωρίς τους δύο «πύργους» του, Μουσταφά Φαλ (τουλάχιστον άλλες 2 εβδομάδες εκτός δράσης) και Νικόλα Μιλουτίνοφ (θα μείνει στα πιτς για περίπου 2 μήνες).

bartzokas novibet

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας λίγο πριν αναχωρήσουν οι Πειραιώτες για την Μαδρίτη, τόνισε:

«Μετά τους τραυματισμούς των Φαλ και Μιλουτίνοφ ερευνούμε την αγορά, αλλά πάντα αυτήν την περίοδο είναι αρκετά δύσκολο γιατί αν έρθει κάποιος πρέπει να είναι άμεσα σε καλή κατάσταση. Έχουμε μείον δύο ψηλούς και είναι αμφίβολος ο Γκος.

Πρέπει να δούμε πώς θα είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στη Ρεάλ και τι plays πρέπει να παίξουμε αμυντικά και επιθετικά. Κάποιοι παίκτες θα παίξουν περισσότερο χρόνο, λίγο παίκτες που θα αλλάξουν θέσεις. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε σκληροί και ανταγωνιστικοί όπως πάντα».

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Απουσίες 25/01/2024

Repeat του περυσινού τελικού της Euroleague και για την σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα σε Ρεάλ και Ολυμπιακό επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Σημαντικές απουσίες στα δύο «στρατόπεδα» και θεωρούμε ότι τόσο ο Τσους Ματέο όσο και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα προσεγγίσουν με ιδιαίτερη προσοχή το ματς της Πέμπτης.

Δεν βλέπουμε να… ανοίγει πολύ ο ρυθμός, με τα δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας μοιάζει ως η πιο λογική επιλογή το Under 161,5 πόντοι σε απόδοση 1,92 στη Novibet.

Παράλληλα, με το σκεπτικό ότι ο Ολυμπιακός θα μπει στο παρκέ υποψιασμένος – λόγω του μεγάλου βαθμού δυσκολίας που έχει το ματς με τη Ρεάλ – πιστεύουμε πως η… κατάσταση στο σκορ δεν θα ξεφύγει για καμία από τις δύο ομάδες στο α’ ημίχρονο: κρατάμε το +7,5 των «ερυθρόλευκων» στο πρώτο 20λεπτο, σε απόδοση 1,80.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ