el
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης – Παρτιζάν: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 10/05/2023

Η Ρεάλ υποδέχεται την Παρτιζάν στη Μαδρίτη (22:00) στο Game 5 της σειράς των Playoffs ώστε να προκύψει η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για το Final-4 της Euroleague στο Κάουνας. Για τον «τελικό» του «WiZink Center» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Τώρα ή ποτέ για Ρεάλ και Παρτιζάν, που μας έχουν χαρίσει μια επεισοδιακή και ιστορική σειρά Playoffs, η οποία κορυφώνεται στη Μαδρίτη, με το πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι που θα κρίνει οριστικά και αμετάκλητα την ομάδα που θα προκριθεί στο Final-4.

Οι Μαδριλένοι απάντησαν δυναμικά στο 2-0 των «γκρομπάρι» με το ίδιο νόμισμα και πλέον έχουν τον «τελικό» της σειράς στην έδρα τους, με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να έχει όμως ξανά διαθέσιμο τον Πάντερ.

Ιστορία θα γραφτεί έτσι κι αλλιώς με το Game 5 να κόβει την ανάσα!

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο Βελιγράδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Ρεάλ Μαδρίτης – Παρτιζάν: Ανάλυση, Παρουσίαση 10/05/2023

Μία από τις σπουδαιότερες και πλέον συγκλονιστικές σειρές Playoffs στην ιστορία της Euroleague κορυφώνεται με το Game 5 που θα κρίνει τα πάντα!

Ρεάλ και Παρτιζάν έπειτα από τέσσερα παιχνίδια με ισάριθμα breaks είναι έτοιμες να λύσουν τις διαφορές τους, με το νικητή να τα παίρνει όλα και όταν λέμε όλα, εννοούμε το πολυπόθητο εισιτήριο για το Final-4 του Κάουνας.

Ένα εισιτήριο που… άλλαξε χέρια κατά τη διάρκεια της σειράς, καθώς πριν το τζάμπολ του Game 1 οι Μαδριλένοι ήταν το απόλυτο φαβορί, μετά το Game 2 είχε απόλυτο φαβορί την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά πλέον η πλάστιγγα έχει επιστρέψει σε ισορροπία και ίσως λίγο παραπάνω στην πλευρά της «βασίλισσας», που έφερε ξανά την υπόθεση πρόκριση στα δικά της χέρια και της… έδρας της.

Ο τραυματισμός του Ταβάρες στον πρώτο αγώνα αποδείχθηκε καθοριστικός για την έκβαση των δύο πρώτων αγώνων όπου οι αριστοτεχνικά προετοιμασμένοι «γκρομπάρι» από τον Ζοτς ήταν πραγματικοί «καμικάζι» και κυριάρχησαν.

Όμως η κλωτσοπατινάδα στο φινάλε του Game 2 και η τιμωρία του Πάντερ κατά κύριο λόγο αποδυνάμωσε την ομάδα του Βελιγραδίου και η παράλληλη επιστροφή του «σκιάχτρου» Ταβάρες άλλαξε τα δεδομένα, με τη Ρεάλ να απαντά με δύο «διπλά» στα ισάριθμα «διπλά», ώστε να φτάσουμε στο σημείο μηδέν και τον «τελικό» όπου θα κριθούν όλα.

Το Game 5 θα έχει ξανά στις επάλξεις τον Πάντερ που εξέτισε την ποινή του, ενώ ο Ντεκ θα απουσιάσει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Βελιγράδι.

Ήδη αυτή η σειρά έχει γράψει ιστορία, καθώς ποτέ άλλοτε δεν είχαμε 4/4 breaks, ενώ στο Game 5 θα γραφτεί ακόμα περισσότερη.

Σε περίπτωση επικράτησης των «μερένχες» θα καταγραφεί η πρώτη ιστορική ανατροπή από 0-2 σε 3-2, ενώ σε περίπτωση νέου break, θα γίνει το απίθανο 5/5 με «διπλά» και φυσικά το πρώτο «διπλό» της ιστορίας σε πέμπτο παιχνίδι!


Ρεάλ Μαδρίτης – Παρτιζάν: Τι έγινε στα προηγούμενα ματς της σειράς

Τι να πει κανείς για όσα έχουμε παρακολουθήσει στα τέσσερα παιχνίδια της σειράς που προηγήθηκαν.

Στο Game 1 η Παρτιζάν αιφνιδίασε τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, έφτασε το παιχνίδι στο σουτ, εκμεταλλευόμενη και την απουσία του Ταβάρες που αποχώρησε στην αρχή της τρίτης περιόδου και στο φινάλε πανηγύρισε χάρη στο τρίποντο του κορυφαίου του παρκέ Κέβιν Πάντερ (26 πόντοι), ο οποίος σκόραρε απέναντι στον Γιαμπουσέλε για το 87-89.

Στο Game 2 η Παρτιζάν έχοντας την ψυχολογία στα ύψη από το break και με τον Ταβάρες νοκ άουτ, πήρε πολύ πιο επιβλητικά το «διπλό» (80-95) σε ένα παιχνίδι που δεν ολοκληρώθηκε στο 40’, αλλά στο… 38:20’’.

Αιτία ο άνευ προηγουμένου καυγάς που άρχισε μετά τα σκληρά κι αντιαθλητικά φάουλ Πουαριέ και Γιουλ στον Πάντερ, με τον Αμερικανό να αντιδρά και τους παίκτες των δύο ομάδων να γίνονται ένα κουβάρι… Ο Γιαμπουσέλε με λαβή ελληνορωμαϊκής ξάπλωσε τον Έξουμ που γλίτωσε από σοβαρό τραυματισμό.

Αποτέλεσμα ήταν οι τιμωρίες μεν, χάδι δε της Euroleague (5 αγωνιστικές στον Γιαμπουσέλε, 2 στον Πάντερ, 1 σε Λεσόρ και Ντεκ).

Στο Game 3 η Παρτιζάν περίμενε για… σκούπα και φιέστα τη Ρεάλ στην κατάμεστη «Stark Arena», αλλά η απουσία του Πάντερ και του Λεσόρ σε συνδυασμό με την επιστροφή του Ταβάρες (26 πόντοι, 11 ριμοάουντ) άλλαξαν τα δεδομένα.

Η ομάδα του Τσους Ματέο πήρε τη νίκη (80-82) με το τρίποντο του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος να είναι καθοριστικό, με το σκορ στο 77-77.

Στο Game 4 η Ρεάλ τα κατάφερε και πάλι (78-85) και παρότι επέστρεψε ο Λεσόρ δεν μπόρεσε να ανατρέψει τους συσχετισμούς ώστε η Παρτιζάν να πάρει τη νίκη-πρόκριση.

Ο ΛεΝτέι (25) και ο Παπαπέτρου (18) ήταν συγκλονιστικοί, αλλά οι Μαδριλένοι με πρώτο σκόρερ τον Χάνγκα (15) πήραν νέο «διπλό» στο… καυτό Βελιγράδι για να οδηγήσουν τη σειρά σε πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι.


Ρεάλ Μαδρίτης – Παρτιζάν: Προγνωστικά 10/05/2023

Στη Μαδρίτη θα κριθούν όλα όσον αφορά την πρόκριση στο Final-4, με τη Ρεάλ να θέλει να εκμεταλλευτεί για πρώτη φορά στη σειρά τον παράγοντα έδρα, αλλά και την κυριαρχία του Ταβάρες. Από την άλλη πλευρά επιστρέφει ο Πάντερ και μαζί η ηγετική επιθετική μορφή της ομάδας του Ομπράντοβιτς, ώστε το σκορ να πάει σε υψηλά επίπεδα. Εξάλλου και στα τέσσερα παιχνίδια που προηγήθηκαν η χαμηλότερη επίδοση ήταν οι 162 πόντοι στο Game 3.

OVER 168.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Πάντερ στο Game 1 λίγο πριν… μπουμπουνήσει το νικητήριο τρίποντο, είχε σκοράρει κρίσιμο τρίποντο γκολ-φάουλ. Αξιόλογη η απόδοση να σημειωθεί τετράποντο στο Game 5.

ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΕΤΡΑΠΟΝΤΟ (ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΕΥΣΤΟΧΗ ΒΟΛΗ) ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.00 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Παρτιζάν έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ