el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης – Φενέρμπαχτσε: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 29/03/2023

Ρεάλ Μαδρίτης και Φενέρμπαχτσε τίθενται αντιμέτωπες στο «WiZink Center’” της Μαδρίτης (21:45), στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Euroleague. Για το σπουδαίο παιχνίδι ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η τελευταία «διαβολοβδομάδα» της κανονικής περιόδου περιλαμβάνει μεγάλο παιχνίδι στη Μαδρίτη, με ένα ζευγάρι που θα μπορούσε κάλλιστα να συναντηθεί στο Final-4 του Κάουνας.

Στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου θα κρίνει πολλά όσον αφορά τη θέση που θα καταλάβουν οι δύο ομάδες στην κατάταξη και άρα τις διασταυρώσεις τους στα Playoffs.

Η Ρεάλ θέλει να διατηρηθεί σε τροχιά πρωτιάς, έχοντας «κλειδώσει» το πλεονέκτημα έδρας, ενώ η Φενέρ να αποφύγει τις περιπέτειες, κυνηγώντας με όσες πιθανότητες έχει την πρώτη τετράδα και το πλεονέκτημα αντίστοιχα.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στη Μαδρίτη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Euroleague!

 


Ρεάλ Μαδρίτης – Φενέρμπαχτσε: Ανάλυση, Παρουσίαση 29/03/2023

Στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου διεξάγεται στη Μαδρίτη ένα σπουδαίο παιχνίδι επιπέδου Final Four.

Η Ρεάλ (21-9) κυνηγώντας τον Ολυμπιακό και την πρωτιά, ψάχνει ακόμα μία νίκη υποδεχόμενη τη Φενέρ (18-12) του Δημήτρη Ιτούδη, η οποία ψάχνει το δικό της βήμα για το «κλείδωμα» των Playoffs και το κυνήγι του πλεονεκτήματος έδρας.

Οι Μαδριλένοι που έχουν 11 νίκες σε 15 εντός έδρας αγώνες, τίθενται αντιμέτωποι της τουρκικής ομάδας του 50% εκτός έδρας (7-7), με το αποτέλεσμα να είναι ικανό να δείξει την τελική τους θέση.

Για την ομάδα του Τσους Ματέο η νίκη θα την διατηρήσει ζωντανή στο κυνήγι της πρωτιάς, ενώ θα διατηρήσει ακέραιη τη θέση στην πρώτη δυάδα, ενώ για την Φενέρ το «διπλό» είναι ζωτικής σημασίας.

Η τέταρτη Μονακό είναι δύο νίκες μακριά, όσο δηλαδή απέχει το πλεονέκτημα έδρας από την ομάδα του Ιτούδη, η οποία δε θέλει να ηττηθεί για να μη χρειαστεί να κοιτάξει τι συμβαίνει πίσω της, καθώς οι διαφορές με τις ομάδες που ακολουθούν είναι στην ελάχιστη τιμή τους.

Η παράδοση των αγώνων τους είναι πλούσια και η πλάστιγγα είναι υπέρ της Ρεάλ (22-10). Ανάμεσα στις αναμετρήσεις τους, ένας τελικός (2018 – νίκη Ρεάλ), δύο ημιτελικοί (2015 – Ρεάλ, 2017 Φενέρ) και μια σειρά Playoffs (2016 – Φενέρ).

Στον πρώτο γύρο η επικράτηση της Ρεάλ στην Πόλη ήταν καθολική (71-85).

 

itoudis fener novibet


Ρεάλ Μαδρίτης – Φενέρμπαχτσε: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική

Η αποστολή στην Μπολόνια αποδείχθηκε… ταξίδι αναψυχής για τη Ρεάλ, που πήρε τη νίκη με άνεση (79-96), έχοντας τον έλεγχο από την πρώτη περίοδο (12-26), για να συμπληρώσει 21 νίκες, πιάνοντας τον Ολυμπιακό στην κορυφή της κατάταξης.

Το δίδυμο Χεζόνια και Γιαμπουσέλε έδωσε… ρέστα στη «Virtus Segafredo Arena», σκοράροντας 26 και 24 πόντους αντίστοιχα για τη «βασίλισσα», που είχε 50% στα τρίποντα (15/30).

Τα ομαδικά στατιστικά της Ρεάλ: 18/32 δίποντα, 15/30 τρίποντα, 15/26 βολές, 40 ριμπάουντ, 18 ασίστ, 7 κλεψίματα, 5 κοψίματα, 10 λάθη.

Η επιστροφή της Φενέρ στις νίκες έγινε με το 87-79 επί της Ζαλγκίρις στην Πόλη, με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να παίρνει βαθμολογική ανάσα, παραμένοντας μόνη 5η στην κατάταξη.

Η τουρκική ομάδα είχε μια πεντάδα παικτών που ξεχώρισαν, με πρώτο σκόρερ τον Χέιζ-Ντέιβις (19 πόντοι), ενώ ακολούθησαν Ντόρσεϊ (15), Γκούντουριτς (14), Γεκιρί (13) και Μότλεϊ (13).

Τα ομαδικά στατιστικά της Φενέρμπαχτσε: 21/36 δίποντα, 9/18 τρίποντα, 24 ριμπάουντ, 19 ασίστ, 5 κλεψίματα, 7 λάθη.

 


Ρεάλ Μαδρίτης – Φενέρμπαχτσε: Προγνωστικά 29/03/2023

Πολύ μεγάλο ντέρμπι στο «WiZink Center», με τη Ρεάλ να περιμένει τη Φενέρ στη Μαδρίτη. Οι γηπεδούχοι με νίκη παραμένουν σε τροχιά πρωτιάς και στην έδρα τους έχουν τον πρώτο λόγο, απέναντι στην ομάδα του Ιτούδη που είναι ασταθής μεν, με μεγάλο κίνητρο δε αφού δε θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες.

Οι 6.5 πόντοι του χάντικαπ υπέρ των γηπεδούχων μπορεί να μας οδηγήσει με αυτή την κάλυψη στο «διπλό».

ΔΙΠΛΟ ΦΕΝΕΡ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ (+6.5) ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

Αυτό πάντως που μοιάζει πιο στέρεο είναι το υψηλό σκορ, με τη 2η επίθεση της λίγκας (85.2) να αντιμετωπίζει την 5η (84.2) και αμφότερες φυσικά μπορούν να ακολουθήσουν υψηλό τέμπο.

OVER 167.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.93 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Φενέρμπαχτσε έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ