el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ρεάλ – Λειψία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 14/09/2022

Να συνεχίσει το… σκούπισμα στον όμιλό της και να μη δώσει το παραμικρό δικαίωμα θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» υποδέχεται για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League τη Λειψία, που θα αναζητήσει την έκπληξη στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Επιβλητικό το ξεκίνημα της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι στον 6ο όμιλο του Champions League, αφού ξεκίνησε με «τρίποντο» στην έδρα της Σέλτικ (0-3). Από ήττα-σοκ πηγαίνει στην ισπανική πρωτεύουσα η γερμανική ομάδα, που ηττήθηκε στη δική της πρεμιέρα 1-4 από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Στο άλλο ματς του ομίλου οι Ουκρανοί υποδέχονται στην Πολωνία τους Σκωτσέζους, ενώ την επόμενη αγωνιστική οι «μερένχες» φιλοξενούν τη Σαχτάρ και η ομάδα του Γιώργου Γιακουμάκη αγωνίζεται στη «Red Bull Arena».

Με 600+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Λειψία για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!

 


Ρεάλ – Λειψία: Ανάλυση, Παρουσίαση 14/09/2022

Τρίβει τα χέρια του ο Κάρλο Αντσελότι για το ξεκίνημα της Ρεάλ μέχρι στιγμής στη σεζόν. Με την Μπαρτσελόνα του Τσάβι να δείχνει εντελώς διαφορετική εικόνα, ο Ιταλός τεχνικός δεν θέλει στιγμή να δει τους παίκτες του να χαλαρώνουν και να δίνουν δικαιώματα και για αυτό ακριβώς έχει ένα λόγο παραπάνω να είναι ικανοποιημένος με το 5/5 στη La Liga.

Η νίκη βέβαια στο τελευταίο ματς για το πρωτάθλημα δεν ήρθε τόσο εύκολα, όσο δείχνει το τελικό 4-1 κόντρα στη Μαγιόρκα. Oι «μερένχες» χρειάστηκε να κάνουν ανατροπή, η οποία μάλιστα ήρθε λίγο πριν αρχίσει να γίνεται εμφανές το άγχος στην κερκίδα, γιατί η αλήθεια είναι πως στην ομάδα του Αντσελότι δεν φάνηκε να υπάρχει πίεση.

realmadrid leipzig2 novibet

Ο Μουρίκι στο 35’ έβαλε μπροστά στο σκορ του νησιώτες, με τον Βαλβέρδε να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (45+3’). Η Ρεάλ «γύρισε» την κατάσταση στο 72’ με τον Βινίσιους, ενώ «καθάρισε» το ματς στο 89’ με τον Ροντρίγκο, ενώ ο Ρούντιγκερ στην… εκπνοή (90+3’) έγραψε το τελικό σκορ στη Μαδρίτη.

Τώρα το μεγαλύτερο κομμάτι πέφτει στη διαχείριση, αφού την επόμενη Κυριακή ακολουθεί το ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Wanda Metropolitano», ενώ παράλληλα εννοείται πως η «βασίλισσα» θέλει όσο τον δυνατόν νωρίτερα να «καθαρίσει» με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League και παράλληλα και με την πρώτη θέση στον όμιλο.

realmadrid leipzig3 novibet

Νέα εποχή στη Λειψία και επιστροφή στην κανονικότητα με εμφατικό τρόπο! Ο Μάρκο Ρόζε με συνοπτικές διαδικασίες ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας αντικαθιστώντας τον Ντομένικο Τεντέσκο και οδήγησε τη Λειψία, την οποία ανέλαβε για δεύτερη φορά στην καριέρα του, σε τεράστια νίκη με σκορ 3-0 απέναντι στην πρώην του ομάδα, Ντόρτμουντ!

Οι δύο απανωτές «τεσσάρες» από Άιντραχτ (4-0) και Σαχτάρ (1-4) για τη Bundesliga και το Champions League θα έλεγε κανείς πως θα δημιουργούσε και πρόβλημα ψυχολογίας στους «ταύρους», που όμως ξέσπασαν κόντρα στους Βεστφαλούς.

realmadrid leipzig4 novibet

Με το γκολ του Ορμπάν μόλις στο 6ο λεπτό ο… διακόπτης γύρισε και η συνέχεια ήταν ανάλογη σε ένα ματς όπου οι άνθρωποι της ομάδας ήθελαν πολύ να κάνουν restart. Με το δεύτερο «χτύπημα» να έρχεται στο φινάλε του ημιχρόνου από τον Σομποσλάι (45’) τα πράγματα απλοποιήθηκαν σε μεγάλο βαθμό με τη χαριστική βολή να έρχεται στο 84ο λεπτό από τον Χαϊνταρά.

«Κάναμε ένα βήμα μπροστά με τη νίκη απέναντι στη Ντόρτμουντ. Είμαι σίγουρος όμως πως μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα και να τα πάμε ακόμη καλύτερα. Τώρα μας περιμένει η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά ακολουθεί το παιχνίδι με τη Γκλάντμπαχ και έχουμε ένα αρκετά περιορισμένο αριθμό παικτών, τον οποίο θα πρέπει να διαχειριστούμε», είπε μεταξύ άλλων ο Ρόζε, ο οποίος αποθέωσε τον προκάτοχό του για τη δουλειά που έκανε.

realmadrid leipzig5 novibet

Ρεάλ – Λειψία: Στατιστικά & Προϊστορία 14/09/2022

  • Για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα τεθούν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες.
  • Σε 73 παιχνίδια κόντρα σε γερμανικούς συλλόγους η Ρεάλ έχει 35 νίκες, 24 ήττες, ενώ 14 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.
  • Η Λειψία έχει αντιμετωπίσεις τρει φορές Ισπανούς, μετρώντας 2 νίκες και 1 ισοπαλία.
  • To Οver 2.5 Γκολ έχει επιβεβαιωθεί στα τελευταία έξι παιχνίδια των «μερένχες», που έχουν μόλις ένα Under 2.5 τη φετινή σεζόν.
  • Over 2.5 και τα τελευταία τρία σερί ματς των «ταύρων», που αν εξαιρέσει κανείς το 0-8 στην έδρα της ερασιτεχνικής Ότενσεν για το κύπελλο δεν έχουν «διπλό» φέτος (0-1-2).

Ρεάλ – Λειψία: Προγνωστικά 14/09/2022

Η Ρεάλ είναι λογικό να σκέφτεται το ντέρμπι απέναντι στην Ατλέτικο, όμως στο Champions League δεν αστειεύεται και ο Αντσελότι φυσικά και θέλει να πάρει το ματς για να καθαρίσει πιο νωρίς την πρόκριση. Βέβαια και λόγω του μίνι-ροτέισον που θα προκύψει ακόμη και κατά τη διάρκεια του ματς, οι «μερένχες» τα δικαιώματά τους στην άμυνα τα δίνουν σταθερά φέτος.

Για την Λειψία το ματς έχει μεγάλο συντελεστή δυσκολίας, όμως σε πρώτη φάση η ομάδα έβγαλε αντίδραση μετά την αλλαγή προπονητή. Συνεχίζοντας με λίγη φόρα από το ντέρμπι με την Ντόρτμουντ, μπορεί να ταλαιπωρήσει ανασταλτικά τη «βασίλισσα».

ΤΟ GG & Over 2.5 ΠΛΗΡΩΝΕΙ 1.80 ΣΤΗ NOVIBET

Το δεύτερο ημίχρονο θα αναγκάσει είτε τη μία είτε την άλλη πλευρά να ρισκάρει περισσότερο, έτσι δεν αποκλείεται να υπάρξουν ακόμη περισσότεροι χώροι.

ΤΟ OVER 1.5 ΓΚΟΛ ΣΤΟ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 1.72 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Ρεάλ – Λειψία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

realmadrid leipzig6 novibet


Ρεάλ Μαδρίτης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 14/09/2022

Έχει ζητήματα να διαχειριστεί ο Αντσελότι καθώς μπροστά του είναι και το ντέρμπι της Μαδρίτης απέναντι στην Ατλέτικο και σκέφτεται σίγουρα και το ροτέισον. Αμφίβολος είναι πλέον και ο Λούκας Βάσκεθ, ο οποίος την Κυριακή ξεκίνησε για να ξεκουράσει τον Καρβαχάλ, όμως αποχώρησε στο τελευταίο 20λεπτο.

Εκτός παραμένουν οι Μπενζεμά και Μιλιτάο, με τον Γάλλο να υπολογίζεται πως θα επιστρέψει μετά τη διακοπή για το Nations League και τον Βραζιλιάνο πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Αλάμπα, Μεντί – Καμαβινγκά, Κρόος, Βαλβέρδε – Βινίσιους, Ροντρίγκο, Αζάρ

realmadrid-leipzig7-novibet

Λειψία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 14/09/2022

Και ο Μάρκο Ρόζε καλείται να διαχειριστεί το ρόστερ του ενόψει του παιχνιδιού με την Γκλάντμπαχ στην Bundesliga. Βέβαια, ο βαθμός δυσκολίας που υπάρχει στο «Μπερναμπέου» αλλά και η ανάγκη της Λειψίας της για βαθμούς στον όμιλο δεν θα τον οδηγήσει σε μεγάλες εκπλήξεις. Δεν προλαβαίνουν ακόμη ένα ματς οι Ντάνι Όλμο και Κλόστερμαν, ενώ χωρίς συμμετοχή στη σεζόν παραμένει ο Πόουλσεν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Γκουλάσι – Χένρικς, Ορμπάν, Γκβάρντιολ, Ράουμ – Λάιμερ, Σλάγκερ – Σολμποσλάι, Φόρσμπεργκ, Ενκουκού – Βέρνερ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ