el
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ρόμα – Μπέτις: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 06/10/2022

Πολύ σημαντικό παιχνίδι στο «Ολίμπικο» για την 3η αγωνιστική στον 3ο όμιλο με την οποία ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος των ομίλων του Europa League. Η Ρόμα θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος και να πάρει τη νίκη κόντρα στη Μπέτις (22:00), που πηγαίνει στην ιταλική πρωτεύουσα έχοντας το 2/2.

Το κλίμα στους «τζιαλορόσι» είναι εξαιρετικό ύστερα από την επιστροφή στις νίκες με το μεγάλο «διπλό» επί της Ίντερ (1-2) για τη Serie A. Τώρα είναι η ώρα και για ευρωπαϊκό ντεμαράζ, αφού η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ενδιαφέρεται πολύ για τη διοργάνωση. Restart θέλουν να κάνουν οι «βερδιμπλάνκος» που ηττήθηκαν στο πρωτάθλημα στην έδρα της Θέλτα και έδειξαν πως έχασαν το καλό μομέντουμ που είχαν «χτίσει» πριν τη διακοπή.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Ελσίνκι αντιμετωπίζει τη Λουντογκόρετς (19:45). Την επόμενη αγωνιστική (4η), αλλάζουν οι έδρες. Συνεπώς η Ρόμα ταξιδεύει στην Ανδαλουσία, ενώ το άλλο ζευγάρι θα αγωνιστεί στη Βουλγαρία.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στη Ρόμα και τη Μπέτις γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Europa League!

 


Ρόμα – Μπέτις: Ανάλυση, Παρουσίαση 06/10/2022

Με τον πιο ιδανικό τρόπο επέστρεψε στις υποχρεώσεις της μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων η Ρόμα. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο πανηγύρισε το πρώτο της μεγάλο αποτέλεσμα στη σεζόν κάνοντας σπουδαία ανατροπή επί της Ίντερ (1-2) στο «Τζουζέπε Μεάτσα».

Το ματς μπορεί να έδειχνε να «στραβώνει» σε καθοριστικό σημείο, αφού ο Ντιμάρκο άνοιξε το σκορ για τους «νερατζούρι» με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού. Ωστόσο, ο Ντιμπάλα ισορρόπησε την κατάσταση μέσα σε εννέα λεπτά (39’) και στη συνέχεια όσο περνούσε ο χρόνος οι Ρωμαίοι ήταν αυτοί που σε έπειθαν περισσότερο. Εν τέλει βρήκαν το δεύτερο γκολ σε στημένη φάση με σκόρερ τον Σμόλινγκ (75ο λεπτό) και κατάφεραν να κρατήσουν το μεγάλο «τρίποντο» μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Κάπως έτσι το κλίμα στη Ρόμα αρχίζει και πάλι να γυρνάει προς το καλύτερο αφού η βαριά ήττα από την Ουντινέζε (4-0) αλλά και το «χαστούκι» από την Αταλάντα (0-1) είχαν βαρύνει αρκετά την ατμόσφαιρα.  Μετά την «ανάσα» στο πρωτάθλημα, όπου έφερε την ομάδα στην 6η θέση στη βαθμολογία της Serie A και στο -4 από την κορυφή, η επόμενη αποστολή είναι ευρωπαϊκή.

Η Ρόμα ξεκίνησε με ήττα στη Βουλγαρία από τη Λουντογκόρετς (2-1), την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε άνετα 3-0 στο «Ολίμπικο» την Ελσίνκι και τώρα έχει μπροστά της ένα καθοριστικό παιχνίδι ώστε να αποφύγει τα μπλεξίματα που δημιούργησε στον εαυτό της με την ήττα στην πρεμιέρα.

roma betis3 novibet

Με στόχο την ανασύνταξη ταξιδεύει στην ιταλική πρωτεύουσα η Μπέτις. Ο Εμάνουελ Πελεγκρίνι είδε το σερί της ομάδας του να «σπάει» στο Βίγκο και να χάνεται το μομέντουμ που είχε μέχρι τη διακοπή.

Η ήττα από τη Θέλτα με σκορ 1-0 χάρη στο γκολ του Βέιγκα από το 9ο λεπτό ήρθε ουσιαστικά με «κρύο» τρόπο. Η ομάδα της Ανδαλουσίας έμεινε και με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Λουίζ Φελίπε μόλις στο 20λεπτό και ουσιαστικά δεν μπορούσε να παλέψει στα ίσα για την επιστροφή της στο ματς. Για αυτό το λόγο ο τεχνικός της ομάδας τα έβαλε τόσο με τον διαιτητή, όσο και με το VAR, θεωρώντας πως με τις αποφάσεις τους έκριναν την έκβαση του παιχνιδιού.

roma betis5 novibet Έτσι έγινε και σημαντική «ζημιά» και στη βαθμολογία της La Liga όπου έμεινε στους 15 βαθμούς, την προσπέρασε η Μπιλμπάο, ενώ πέφτοντας στην 4η θέση την πλησίασε και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Πελεγκρίνι δεν θέλει να χαθεί η ψυχραιμία και ρίχνει το βάρος στο Europa League, που σαφώς και απασχολεί την ομάδα του και τη φετινή σεζόν.

roma betis4 novibet

Ρόμα – Μπέτις: Στατιστικά & Προϊστορία 06/10/2022

  • Για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες.
  • Σε 39 ματς κόντρα σε ισπανικές ομάδες η Ρόμα έχει απολογισμό 13-5-21
  • Σε έξι ματς κόντρα σε Ιταλούς η Μπέτις είναι στο 3-1-2
  • Το No Goal έχει επιβεβαιωθεί στα τέσσερα τελευταία ματς της Ρόμα στο «Ολίμπικο».
  • Τα 4/5 τελευταία ματς της Ρόμα είναι Over 2.5 Γκολ.
  • Η Μπέτις έχει δεχτεί 4 γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια της.
  • Μακριά από τη Σεβίλλη οι «βερδιμπλάνκος» έχουν 2 νίκες και 2 ήττες φέτος.

Ρόμα – Μπέτις: Προγνωστικά 06/10/2022

Η Ρόμα πηγαίνει με την ψυχολογία στα ύψη σε ένα ματς που ενδέχεται να είναι καθοριστικό για το ευρωπαϊκό της μέλλον. Σιγά-σιγά οι «τζιαλορόσι» καταλαβαίνουν καλύτερα τα όσα τους ζητάει ο Μουρίνιο και ακόμη κι αν δεν βγάζουν μάτια με την απόδοσή τους είναι αρκετά αποτελεσματικοί. Το εύκολο γκολ βέβαια το έχει και η Μπέτις παρότι στα εκτός έδρας ματς αντιμετωπίζει και αρκετά προβλήματα ανασταλτικά.

ΤΟ GG & OVER 2.5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ 2.07 ΣΤΗ NOVIBET

Από εκεί και πέρα με την ψυχολογία που έχουν πάρει οι «τζιαλορόσι» σε συνδυασμό με την προβληματική εικόνα της Μπέτις μακριά από την Ανδαλουσία ίσως έχουν ένα πλεονέκτημα…

ΤΟ COMBO BET ΡΟΜΑ & GG ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 3.75 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Ρόμα  – Μπέτις έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ρόμα: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 06/10/2022

Δίλημμα για τον Ζοσέ Μουρίνιο η κατάσταση με τους Έιμπραχαμ και Ντιμπάλα. Οι δυο τους μοιράστηκαν το χρόνο στο «Μεάτσα», ωστόσο, είναι σαφές πως ο Πορτογάλος δεν θέλει να τους πιέσει. To ίδιο ισχύει και με τον Πελεγκρίνι, που νιώθει ενοχλήσεις και πιθανότατα θα πάρει ανάσες. Παραμένει εκτός ο Κάρσντροπ όπως και οι Βαϊνάλτνουμ και Νταρμπόε. Τη θέση του Ρουί Πατρίτσιο κάτω από τα γκολπόστ, ενδέχεται να πάρει όπως και στο τελευταίο ευρωπαϊκό ματς, ο 23χρονος Μίλε Σβίλαρ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Σβίλαρ – Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιεθ – Τσελίκ, Κριστάντε, Μάτιτς, Σπινατσόλα – Τζανιόλο, Ντιμπάλα – Έιμπραχαμ

roma betis7 novibet

Μπέτις: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 06/10/2022

Λύνονται τα χέρια του Πελεγκρίνι με την επιστροφή του Φεκίρ, που πήρε ένα ημίχρονο στο Βίγκο και όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στην ενδεκάδα στη Ρώμη. Οριακή και πάλι η συμμετοχή του Σαμπαλί, που παραμένει αμφίβολος, ενώ εκτός μέχρι και το Μουντιάλ θα είναι ο Χουάνμι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ρουί Σίλβα – Ρουιμπάλ, Φελίπε, Γκονζάλες, Μορένο – Ακοούκου, Καρβάλιο – Ρόδρι, Κανάλες, Φεκίρ – Ιγκλέσιας

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ