el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ρόμα – Λουντογκόρετς: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 03/11/2022

Τελικός πρόκρισης στο «Ολίμπικο». Η Ρόμα υποδέχεται τη Λουντογκόρετς για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, στο ματς όπου θα «σφραγιστεί» το δεύτερο εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα στη βαθμολογία του 3ου ομίλου του Europa League. Το Μπέτις – Ελσίνκι στην Ανδαλουσία είναι βαθμολογικά αδιάφορο. Οι Ισπανοί έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση και την πρώτη θέση του ομίλου, ενώ οι Φινλανδοί θα τερματίσουν οριστικά στην τελευταία θέση του γκρουπ.

Όλα τα λεφτά λοιπόν είναι το ματς στη Ρώμη. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη 2η θέση έχοντας από επτά βαθμούς. Οι «τζιαλορόσι» θέλουν αποκλειστικά τη νίκη για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αφού υστερούν στην ισοβαθμία. Η νίκη της ομάδας από τη Βουλγαρία στο ματς του Α’ γύρου της δίνει τη δυνατότητα να παίξει για δύο αποτελέσματα κόντρα στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, αφού τη βολεύει και η ισοπαλία. Όποια ομάδα τερματίσει στην 3η θέση συνεχίζει στο Europa Conference League.

Με 550+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στη Ρόμα και τη Λουντογκόρετς για την 6η αγωνιστική του Europa League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στo Europa League!

 


Ρόμα – Λουντογκόρετς: Ανάλυση, Παρουσίαση 03/11/2022

Ρόμα και θρίλερ πάνε μαζί! Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο  συνεχίζει να χαρίζει σε όσους δεν είναι οπαδοί της σασπένς στα παιχνίδια της αλλά από την άλλη πλευρά η ίδια ζει κάθε αναμέτρησή της με την ψυχή στο στόμα.

Χαρακτηριστικό ήταν και το πέρασμά της από το «Μπεντεγκόντι» την περασμένη Δευτέρα. Απέναντι στην ουραγό Βερόνα, που μετρούσε έξι σερί ήττες, βρέθηκε πίσω στο σκορ ύστερα απ’ το τέρμα του Νταβίντοβιτς στο 26ο λεπτό. Το ματς έδειξε να «στραβώνει», όμως η αποβολή του Πολωνού σκόρερ λίγο αργότερα (36’) την κράτησε ζωντανή. Το γκολ του Ζανιόλο (45+2’) πριν το φινάλε του ημιχρόνου έδειχνε πως βάζει τα πράγματα στη θέση τους, όμως η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη. Παίζοντας με τη φωτιά και ζώντας με το άγχος εν τέλει η Ρόμα πέτυχε το στόχο της με το γκολ του Βολπάτο στο 88’, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ελ Σαράουι καθάρισε το τρίποντο.

Ανεβαίνοντας στην 4η θέση στη βαθμολογία της Serie A, ξεπερνώντας τη Λάτσιο και πλησιάζοντας τη Μίλαν, όλοι στη Ρόμα στρέφονται στην Ευρώπη. Οι «τζιαλορόσι» έμειναν ζωντανοί χάρη στην πολύ δύσκολη νίκη τους με σκορ 1-2 στην έδρα της Ελσίνκι, ενώ οφείλουν πολλά και στη Μπέτις που έκανε «διπλό» στη Βουλγαρία και δεν έκανε το έργο των Ρωμαίων ακόμη πιο δύσκολο. Τώρα, τους αρκεί μία απλή νίκη. Σε διαφορετική περίπτωση θα χρειάζονταν και διαφορά τερμάτων.

Η Λουντογκόρετς αγχώθηκε όσο χρειαζόταν για να συνεχίσει με νίκες στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας. Το μυαλό ήταν ήδη στη Ρώμη και αυτό φάνηκε στο ξεκίνημα του εντός έδρας ματς κόντρα στη Σεμπτέβρι Σόφια, που προηγήθηκε στο 16ο λεπτό. Αυτό βοήθησε τους γηπεδούχους να «τσιτώσουν» και να βάλουν το πόδι στο γκάζι. Ανεβάζοντας στροφές για κάτι περισσότερο από ένα μισάωρο, πέτυχαν τρία γκολ με τους Τισέρα (39’), Βερντόν (51’) και Σόου (62’) και στη συνέχεια έριξαν και πάλι τον ρυθμό, έχοντας όμως «καθαρίσει» τη νίκη με σκορ 3-1, που ήταν η τέταρτη διαδοχική στο πρωτάθλημα την ώρα που η ομάδα παρέμεινε στο -2 από την κορυφή και την ΤΣΣΚΑ Σόφιας αλλά έχοντας και ματς λιγότερο!

roma ludogorets3 novibet

Τώρα ο Άντε Σιμούντζα και οι παίκτες του είναι απέναντι σε μια τεράστια πρόκληση. Έχοντας εξασφαλισμένη την ευρωπαϊκή τους συνέχεια είναι έτοιμοι για την υπέρβαση. Ούτως ή άλλως το ότι έχουν στην… τσέπη τη συμμετοχή στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Κόνφερενς στο κακό σενάριο, δημιουργεί μία άνεση στη διαχείριση της ομάδας ενόψει μιας αναμέτρησης η οποία έχει πάρει ιστορικό χαρακτήρα.

Οι Βούλγαροι έχουν αφήσει πίσω τους το ματς απέναντι στη Μπέτις την προηγούμενη αγωνιστική, όπου όπως υποστήριξε ο προπονητής τους γνώρισαν μια άδικη ήττα (0-1). «Αν δείτε και τα στατιστικά θα καταλάβετε πως κέρδισε η λάθος ομάδα. Ήμασταν καλύτεροι και τώρα στρεφόμαστε στο τελευταίο παιχνίδι. Θα είναι ένα face to face κόντρα στη Ρόμα και να είστε σίγουροι πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Ρόμα – Λουντογκόρετς: Στατιστικά & Προϊστορία 03/11/2022

  • Η Λουντογκόρετς είχε επικρατήσει στο πρώτο ματς με σκορ 2-1. Όλα τα γκολ μπήκαν στο τελευταίο 20 λεπτο με τον Καουλί να ανοίγει το σκορ (72’), τον Σομουρόντοφ να απαντάει (86’) και τον Νονάτο λίγα λεπτά πριν την εκπνοή (88΄) να χαρίζει τη νίκη στους γηπεδούχους.
  • To Over 2.5 Γκολ επιβεβαιώθηκε και στα δύο εντός έδρας ματς της Ρόμα στο Europa.
  • Μόνο σε ένα ματς στον όμιλο δεν έχει δεχτεί γκολ η Ρόμα, ενώ έχει σκοράρει σε όλα! (4/5 Goal/Goal).
  • Το Goal/Goal έχει επιβεβαιωθεί και στα δύο εκτός έδρας ματς της Λουντογκόρετς στον όμιλο.
  • Τρία σερί Under 2.5 Γκολ μετρούν οι Βούλγαροι στο Europa League.


Ρόμα – Λουντογκόρετς: Προγνωστικά 03/11/2022

Τα προγνωστικά φέρνουν τη Ρόμα σωστά σε θέση φαβορί. Δεν τίθεται θέμα ποιότητας αλλά η έλλειψη συγκέντρωσης την έχει βάλει σε μπελάδες στον όμιλο. Αντίθετα, η Λουντογκόρετς παίζει το ματς της ζωής της στο «Ολίμπικο» και μέχρι στιγμής έχει σταθεί αρκετά καλά στον όμιλο. Μία, δύο φάσεις θα της έχει σίγουρα, αν τις εκμεταλλευτεί θα κάνει ροντέο το ματς.

ΤΟ GOAL/GOAL ΣΤΟ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Ρόμα – Λουντογκόρετς έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

roma ludogorets2 novibet


Ρόμα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/11/2022

Είχε συμπληρώσει κάρτες, όμως τώρα επιστρέφει από την τιμωρία του ο Τζανιόλο, ο οποίος θα επιστρέψει και στο αρχικό σχήμα. Γνωστά εδώ και καιρό τα προβλήματα των Βαϊνάλντουμ και Ντιμπάλα. Επέστρεψαν οι Ιμπάνιες και Τσέλικ. Τιμωρημένος ο Μαντσίνι.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-1-2): Πατρίσιο – Κουμπούλα, Σμόλινγκ, Ιμπάνιες – Κάρσντορπ, Κριστάντε, Καμαρά, Ζαλέφσκι – Πελγκρίνι – Ζανιόλο, Έιμπραχαμ

roma ludogorets4 novibet

Λουντογκόρετς: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/11/2022

Δεν αναφέρονται ιδιαίτερα προβλήματα στο ρεπορτάζ των Βούλγαρων. Ο Σιμούτζα προβληματίζεται στο αν θα χρησιμοποιήσει σχηματισμό με τρία στόπερ ή θα κατεβάσει την ομάδα του με ενισχυμένη μεσαία γραμμή και έμφαση στις αντεπιθέσεις. Επικρατέστερο σενάριο πάντως δείχνει το δεύτερο, το οποίο η ομάδα του έχει δείξει πως ξέρει να υπηρετεί.

Πιθανή ενδεκάδα (4-5-1): Παντ – Σισίνιο – Ντεντιάλκοβ, Βερντόν, Βίτρι – Σόου, Πιοτρόφσκι, Ντεσπότοβ, Καουλί, Τεκπετέι – Τιάγκο

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ