el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ρόμα – Νάπολι: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 23/10/2022

Το ντέρμπι ανάμεσα στη Ρόμα και τη Νάπολι στο «Ολίμπικο» κλέβει την παράσταση από την 11η αγωνιστική της Serie A.

Η Ρόμα θέλει να συνεχίσει να καλύπτει το χαμένο έδαφος και ως γηπεδούχος βλέπει ευκαιρία στο ντέρμπι. Την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε από τη Γένοβα (Σαμπντόρια, 0-1) διατηρήθηκε στο -4 από την κορυφή και με νίκη έχει την ευκαιρία να αλλάξει εντελώς τις ισορροπίες. Η Νάπολι, που μπαίνει στην αγωνιστική ως πρωτοπόρος, θέλει να συνεχίσει στους «τρελούς» ρυθμούς που κινείται το τελευταίο διάστημα και να κάνει το 3/3 στα φετινά ντέρμπι.

Με 550+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στη Ρόμα και τη Νάπολι για τη 11η αγωνιστική τη Serie A γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Serie A!


Ρόμα – Νάπολι: Ανάλυση, Παρουσίαση 23/10/2022

Χρειαζόταν το μεσοβδόμαδο κενό η Ρόμα, προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες της για το δύσκολο πρόγραμμα που έχει μπροστά της. Σαφώς σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το πρωτάθλημα, όπου την περασμένη αγωνιστική έφτασε τις τρεις σερί νίκες περνώντας με το εύστοχο πέναλτι του Πελεγκρίνι (9’) από την έδρα της Σαμπντόρια. Έτσι διατηρήθηκε στο -4 από την κορυφή και τη Νάπολι και για πρώτη φορά στη σεζόν διανύει μία τόσο ήρεμη περίοδο, που φυσικά εκμεταλλεύεται ο Ζοσέ Μουρίνιο προκειμένου να κάνει ακόμη πιο γερές τις βάσεις του ρόστερ του.

roma napoli4 novibet

Εκτός από το πρωτάθλημα βέβαια, στο μυαλό των Ρωμαίων είναι σίγουρα και το Europa League, όπου έχουν μπει σε χοντρούς μπελάδες. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται την Ελσίνκι, ενώ βρίσκονται στην 3η θέση του ομίλου και στο -3 από την 2η Λουντογκόρετς.

«Εύχομαι στον Σπαλέτι μια όμορφη εβδομάδα, θα τα πούμε την Κυριακή στο γήπεδο», ήταν τα λόγια του Μουρίνιο, ο οποίος απέφυγε να σχολιάσει το προσεχές ντέρμπι και στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξαν οι «τζιαλορόσι» στο τελευταίο τους ματς:

«Είχαμε ψυχή, καρδιά, εξυπνάδα και οργάνωση. Έχουμε αρκετά προβλήματα το τελευταίο διάστημα, όμως κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Όλοι μας και για αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όσους βρίσκονται εδώ».

roma napoli5 novibet

Στη Νάπολι το κλίμα σαφώς και είναι πανηγυρικό. Δικαιολογημένα, όμως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι προσπαθεί όπως και κάθε εβδομάδα να κάνει μια «επιχείρηση προσγείωσης». Το σερί δεν σταματάει. Έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα με τους «παρτενοπέι» να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A, 4/4 στο Champions League με την ομάδα να έχει καθαρίζει με εντυπωσιακό τρόπο την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

roma napoli3 novibet

Ο ενθουσιασμός στο τελευταίο ματς πήγε να γυρίσει «μπούμερανγκ», ωστόσο, η ποιότητα έκανε τη διαφορά και η Νάπολι επικράτησε 3-2 κόντρα στη Μπολόνια. Οι «τζιαλομπλού» προηγήθηκαν με τον Ζίρκτσι (41’), ο Ζουάν Ζέσους απάντησε στο φινάλε του ημιχρόνου (45’) και ο Λοσάνο με την έναρξη του δεύτερου (49’) έκανε το 2-1, όμως στο 51’ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Μπάροου (51’). Τελικά, η ομάδα του Σπαλέτι βγήκε από τις περιπέτειες με το γκολ του Οσιμέν (69’), που επέστρεψε από τον τραυματισμό του και έδωσε κατευθείαν τη λύση.

roma napoli2 novibet

Ρόμα – Νάπολι: Στατιστικά & Προϊστορία 23/10/2022

  • Oι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 172 φορές. Η Ρόμα έχει το πάνω χέρι στην προϊστορία μετρώντας 65 επικρατήσεις, έναντι 51 της Νάπολι, ενώ 56 παιχνίδια έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.
  • Πέρσι και οι δύο αναμετρήσεις τους στη Serie A έληξαν ισόπαλες (0-0, 1-1). Μέχρι τότε η Νάπολι μετρούσε τρεις σερί νίκες (0-2,4-0,2-1) με το τελευταίο «τρίποντο» της Ρόμα να καταγράφεται τον Νοέμβριο του 201 (2-1).
  • Τρεις σερί νίκες μετράει η Ρόμα στο πρωτάθλημα.
  • 4-0-2 ο φετινός απολογισμός της ομάδας του Μουρίνιο φέτος στο «Ολίμπικο».
  • Στα 4/5 τελευταία των «τζιαλορόσι» έχει επιβεβαιωθεί το Goal/Goal
  • Δέκα σερί νίκες μετράει η Νάπολι σε όλες τις διοργανώσεις, που παραμένει αήττητη στη φετινή σεζόν (12-2-0).
  • Έξι σερί GG & Over 2.5 για τους «παρτενοπέι» με το Over 2.5 Γκολ να επιβεβαιώνεται 9 φορές στα 10 τελευταία τους ματς
  • Πέντε σερί εκτός έδρας νίκες, όλες με Over 2.5 Γκολ, μετράει η ομάδα του Σπαλέτι.
  • Η Νάπολι έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 25 γκολ σε 10 ματς. Αρκετά πιο χαμηλά η Ρόμα, που έχει σκοράρει 13 φορές.
  • Πάουλο Ντιμπάλα (τραυματίας) και Κβίτσα Κβαρατσκέλια είναι οι πρώτοι σκόρερ στη Serie A για τις δύο ομάδες έχοντας από 5 γκολ.

Ρόμα – Νάπολι: Προγνωστικά 23/10/2022

Ματσάρα. Η Νάπολι θέλει να περάσει από το «Ολίμπικο» και να ενισχύσει τις πιθανότητές της για κατάκτηση του τίτλου. Με τα προγνωστικά ελαφρώς απέναντί της, η Ρόμα είναι έτοιμη να την υποδεχτεί στην ίσως πιο ήρεμή της φάση από το ξεκίνημα της σεζόν.

Τα νούμερα των «παρτενοπέι» είναι εντυπωσιακά, από την άλλη οι Ρωμαίοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο φτάνουν στο στόχο τους στα τελευταία ματς. Κοινό στοιχείο είναι πως ο ρυθμός είναι κάτι που χαρακτηρίζει τα παιχνίδια τους αλλά η ομάδα του Σπαλέτι τον διαχειρίζεται ένα «κλικ» καλύτερα.

ΤΟ Χ2 & ΟVER 1.5 ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 1.83 ΣΤΗ NOVIBET

Και οι δύο ομάδες πιέζουν αρκετά τον αντίπαλό τους περνώντας κάθετες πάσες από τα άκρα. Ανάλογα και με την έκβαση του παιχνιδιού η πίεση της μίας ή της άλλης πλευράς μπορεί να αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

ΤΟ OVER 10.5 KΟΡΝΕΡ ΣΤΟ 2.45 ΣΤΗ NOVIBET

To ματς είναι κρίσιμο για τη μάχη του τίτλου και εννοείται πως η σκοπιμότητα αλλά και τα νεύρα θα είναι στο πρόγραμμα.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ OVER 5.5 KΑΡΤΕΣ ΣΤΟ 2.35 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Ρόμα – Νάπολι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

roma napoli6 novibet


Ρόμα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 23/10/2022

Με τα γνωστά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ρόμα για το ντέρμπι. Εκτός παραμένουν οι τραυματίες Ντιμπάλα, Βαϊνάλντουμ, Νταρμποέ και Τσελίκ. Στα θετικά η επιστροφή του Κούμπουλα, που δίνει μία επιπλέον λύση στην άμυνα. Ο Μουρίνιο έχει κρατήσει κλειστά χαρτιά όλη την εβδομάδα. Όλα δείχνουν πως θα διατηρήσει το δίδυμο των Έιμπραχαμ και Μπελότι στην επίθεση και δεν αποκλείεται να αφήσει στον πάγκο ξανά τον Τζανιόλο.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ρουί Πατρίσιο – Ιμπάνιες, Σμόλινγκ, Μαντσίνι – Σπινατσόλα, Πελεγκρίνι, Καμαρά, Κριστάντε, Ζαλέφσκι – Μπελότι, Έιμπραχαμ

roma napol7 novibet

Νάπολι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 23/10/2022

Ο Οσιμέν επέστρεψε και μάλιστα με γκολ και βάζει ένα ευχάριστο δίλημμα στον Λουτσιάνο Σπαλέτι, που επίσης όλη την εβδομάδα φρόντισε να κρύψει καλά τα σχέδιά του. Το 4-3-3 πάντως δεν θα το αλλάξει, ωστόσο, υπάρχουν ανοιχτές 1-2 θέσεις το αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μέρετ – Ντι Λορέντσο, Μιν-Γιάε, Ζέσους, Ρούι – Λομπότκα, Ντομπελέ, Ζιελίνσκι – Πολιτάνο, Ρασπαντόρι, Κβαρατσκέλια

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ