el
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σπόρτινγκ – Τότεναμ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 13/09/2022

Δύσκολη αποστολή στη Λισαβόνα για την Τότεναμ. Η Σπόρτινγκ φιλοξενεί τους «spurs» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Μετά το θετικό τους ξεκίνημα στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου, οι δύο ομάδες θέλουν να κάνουν ακόμη ένα βήμα. Στα «λιοντάρια» υπάρχει ενθουσιασμός και μεγάλη πίστη για την πρόκριση ύστερα απ’ το 0-3 στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα της Άιντραχτ. Από την άλλη πλευρά, οι Λονδρέζοι ύστερα από το «τρίποντο» με σκορ 2-0 κόντρα στη Μαρσέιγ εντός θέλουν να κάνουν το 2/2 και να «ξεμπερδέψουν» μία ώρα αρχύτερα με την πρόκριση.

Στο άλλο ματς του ομίλου, οι Μασσαλοί υποδέχονται την Άιντραχτ (22:00). Ο πρώτος γύρος ολοκληρώνεται με την Σπόρτινγκ να παίζει στο «Βελοντρόμ», ενώ η Τότεναμ αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική στη Φρανκφούρτη.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας απέναντι στην Τότεναμ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!

 


Σπόρτινγκ – Τότεναμ: Ανάλυση, Παρουσίαση 13/09/2022

Αρχίζει να βρίσκει και πάλι ηρεμία η Σπόρτινγκ μετά το «στραβό» ξεκίνημα στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Τώρα ετοιμάζεται για την δεύτερη αναμέτρησή της για το Champions League, που ήδη με φόντο την πρόκριση στον επόμενο γύρο εξελίσσεται στον βασικό στόχο σε αυτή τη φάση της χρονιάς.

Το ξεκίνημα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ήταν ιδανικό. Η πρεμιέρα στη Φρανκφούρτη ήταν εξαιρετική για τα «λιοντάρια» που πήραν το πρώτο τους τρίποντο «σκουπίζοντας» την Άιντραχτ (0-3) με όλα τα γκολ να έρχονται στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 65ο λεπτό ο Έντουαρντς άνοιξε το σκορ και ουσιαστικά στην αμέσως επόμενη φάση ο Τρινκάο (67’) ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδι για την ομάδα του με τον Νούνο Σάντος (82’) στο φινάλε να γράφει το τελικό σκορ.

Το μεγάλο «τρίποντο» στο Champions League συνδυάστηκε με το άνετο 4-0 επί της Πορτιμονένσε το περασμένο Σάββατο για την Primeira Liga. Ο Ρούμπεν Αμορίμ είδε την ομάδα του ουσιαστικά να κάνει ένα «ξεμούδιασμα» και βρήκε δίχτυα με τους Τρινκάο (7’,41’), Ποτέ (‘) και Νούνο Σάντος (76’). Έτσι, τα «λιοντάρια» έφτασαν τους 10 βαθμούς και συνεχίζουν να προσπαθούν να καλύψουν το χαμένο έδαφος ύστερα από το στραβό ξεκίνημα, όπου είχαν μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες (εκ των οποίων η μία με το βαρύ 3-0 στην έδρα της Πόρτο) στα πρώτα τέσσερα ματς.

sporting tottenham3 novibet

Στο μεταξύ η πρόσληψη του Γκράχαμ Πότερ στην Τσέλσι έφερε ανακούφιση καθώς ο Ρούμπεν Αμορίμ σύμφωνα με δημοσιεύματα έπαιζε δυναμικά για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία μετά την απομάκρυνση του Τόμας Τούχελ. Ο τεχνικός της Σπόρτινγκ πάντως όταν ρωτήθηκε για το αν είχε πρόταση απέφυγε να απαντήσει και αναφέρθηκε στην αφοσίωσή του στο πλάνο των «λιονταριών».

«Το πρότζεκτ που είμαι είναι το πρότζεκτ που θέλω. Έχω ακόμη ενάμισι χρόνο συμβόλαιο. Η Τσέλσι παρουσίασε έναν προπονητή για τα επόμενα πέντε χρόνια. Είμαι χαρούμενος εδώ και δε σκέφτομαι τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή», είπε.

sporting tottenham4 novibet

Για την Τότεναμ η μεσοβδόμαδη διακοπή των υποχρεώσεων της ομάδας λόγω του θανάτου της «βασίλισσας» ίσως ήταν κάτι που για τον Αντόνιο Κόντε να ήταν θετικό, αφού μέχρι στιγμής ο Ιταλός δεν έχει προλάβει να ανοίξει όσο θα ήθελε το ροτέισον. Βέβαια, το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League στο «Etihad» δεν θα το γλιτώσει κι ενδεχομένως να το βρει μπροστά του σε ένα σημείο της σεζόν το οποίο θα είναι περισσότερο πιεστικό για τους παίκτες του.

sporting tottenham2 novibet

Έτσι όπως ήρθαν λοιπόν τα πράγματα… η Τότεναμ πηγαίνει από Champions League σε… Champions League! Στην πρεμιέρα της δυσκολεύτηκε αρκετά, ωστόσο, με συγκέντρωση και ψυχραιμία πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι στη Μαρσέιγ. Μπορεί οι Μασσαλοί να έμειναν με παίκτη λιγότερο από το 47’ λόγω της αποβολής του Μπεμπά, ωστόσο, κατάφεραν να ζορίζουν αρκετά τους «spurs», που όμως δεν πήγαν σε… τραβηγμένες ενέργειες κι εν τέλει δικαιώθηκαν για την ωριμότητά τους. Ο Ριτσάρλισον με τα πρώτα του γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση (76’ 81’) «ξεκλείδωσε» την άμυνα της ομάδας του Ιγκόρ Τούντορ και τώρα η Τότεναμ θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό προκειμένου να κλειδώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την πρόκριση.

Σπόρτινγκ – Τότεναμ: Στατιστικά & Προϊστορία 13/09/2022

  • Για πρώτη θα συναντηθούν στην ιστορία τους οι δύο ομάδες.
  • Η Τότεναμ έχει καλή παράδοση κόντρα σε ομάδες από την Πορτογαλία, αφού σε 14 αναμετρήσεις έχει 8 νίκες, δύο ισοπαλίες και σε τέσσερις ήττες.
  • H Σπόρτινγκ έχει δώσει 29 αναμετρήσεις κόντρα σε ομάδες από την Αγγλία έχοντας 9 επικρατήσεις, 7 ισοπαλίες και 13 ήττες.
  • Οι «spurs» είναι αήττητοι μέχρι στιγμής στη σεζόν (5-2-0).
  • Στα δύο τελευταία παιχνίδια της η ομάδα του Αντόνιο Κόντε σκοράρει Ακριβώς 2 Γκολ.
  • Το Under 2.5 Γκολ έχει επιβεβαιωθεί στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία των Λονδρέζων.
  • Τρεις σερί νίκες μετράει η Σπόρτινγκ, οι δύο τελευταίες έχουν συνδυαστεί με Over 2.5 Γκολ, ενώ σε καμία δεν δέχτηκε γκολ.
  • Το No Goal επιβεβαιώνεται εδώ και έξι διαδοχικές αναμετρήσεις των «λιονταριών», που έχουν μόνο ένα σε όλη τη σεζόν.

Σπόρτινγκ – Τότεναμ: Προγνωστικά 13/09/2022

Το ξεκίνημα και των δύο ομάδων στον όμιλο δίνει κομβικό χαρακτήρα στο ματς, αφού όποια ομάδα πάρει τη νίκη θα αποκτήσει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης.

Αυτός ο χαρακτήρας που έχει πάρει το ματς ενδεχομένως να κάνει τους δύο προπονητές να επιμείνουν στο «σφιχτό» πλάνο που ούτως ή άλλως τους αρέσει να ακολουθούν.

ΤΟ UNDER 2.5 ΓΚΟΛ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ 1.93 ΣΤΗ NOVIBET

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

 

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Σπόρτινγκ – Τότεναμ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

sporting tottenham5 novibet


Σπόρτινγκ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 13/09/2022

Ο Αμορίμ είδε τον Παουλίνιο να ανεβάζει στροφές στο τελευταίο ματς και τον υπολογίζει κανονικά για την αναμέτρηση κόντρα στην Τότεναμ. Αντίθετα, ο Σεν Τζιστ, που χτύπησε στο ματς με την Άιντραχτ, δεν προλαβαίνει με τον Λουίς Κάρλος να παίρνει πιθανότατα τη θέση του στην τριάδα της άμυνας των «λιονταριών», που θα αγωνιστούν -όπως άλλωστε συνηθίζουν- με τον ίδιο σχηματισμό απέναντι στους Λονδρέζους.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Αντάν – Κόατες, Ινάσιο, Κάρλος – Ουγκάρτε, Μορίτα, Πόρο, Ρέις – Ποτέ, Τρινκάο, Έντουαρντς

sporting tottenham6 novibet

Τότεναμ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 13/09/2022

O Κόντε λόγω της διακοπής στην Premier League δεν έχει λόγο να «πειράξει» τον κορμό της ομάδας του που σιγά-σιγά αρχίζει και δένει. Ουσιαστικά μοναδική απουσία παραμένει ο Λούκας Μόουρα, ενώ σε επίπεδο ενδεκάδας ο Ριτσάρλισον, ύστερα και από τα δύο γκολ την προηγούμενη εβδομάδα αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του, αφήνοντας στον πάγκο τον Κουλουσέφκσι.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Γιορίς – Ρομέρο, Λενγκλέ, Ντάιερ – Έμερσον, Χόιμπιεργκ, Μπεντακούρ, Πέρισιτς – Ριτσάρλισον, Κέιν, Σον

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ