el
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Σπόρτινγκ – Άρσεναλ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 09/03/2023

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φιλοξενεί την Άρσεναλ στο «Jose Alvalade» (19:45) σε ένα εκ των σπουδαιότερων ζευγαριών της φάσης των «16» του Europa League. Για την μεγάλη αναμέτρηση ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Οι μάχες του Europa League κορυφώνονται και οι διασταυρώσεις στους «16» έχουν σημαντικές αναμετρήσεις, στον δρόμο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Μία εξ αυτών είναι αυτή ανάμεσα σε Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Άρσεναλ, με την πρώτη τους αναμέτρηση να διεξάγεται στο «Jose Alvalade» και να υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις, καθώς αμφότερες ψάχνουν το πρώτο βήμα για την οκτάδα ενόψει της ρεβάνς στο «Emirates» την επόμενη εβδομάδα (16/3).

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στη Λισαβόνα γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Europa League!


Σπόρτινγκ – Άρσεναλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 09/03/2023

Πρωτοπόρος στην Premier League και στο κυνήγι του πρώτου τίτλου μετά το 2004 η Άρσεναλ, η οποία θέλει να προχωρήσει ως το τέλος και στο Europa League.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα που έχει εντυπωσιάσει φέτος και δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ να διεκδικήσει τους στόχους της, προσωρινά αφήνει στην άκρη τη μάχη τίτλου στο Νησί και στρέφεται στην ευρωπαϊκή πρόκληση.

Για να προχωρήσει ωστόσο στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση, πρέπει να περάσει το εμπόδιο της Σπόρτινγκ, η οποία αναζητά… σωσίβιο και διάκριση μέσω της Ευρώπης, σε μια κακή σεζόν εντός των τειχών.

Η ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ έχοντας ξεπεράσει το εμπόδιο της Μίντιλαντ στα Playoffs υποδέχεται τους «κανονιέρηδες», υποσχόμενη «μάχη» για την πρόκριση, με όπλο την έδρα της.

Στην αντίπερα όχθη η Άρσεναλ με το βεβαρημένο πρόγραμμα αναμφίβολα έχει προτεραιότητα το πρωτάθλημα, αλλά δε μπορεί να την αφήσει αδιάφορη και η ευρωπαϊκή προοπτική, σε μια διοργάνωση που την… πάει τα τελευταία χρόνια, με παρουσία σε τελικό (2019) και ημιτελικά (2018, 2021).

Η ομάδα του Λονδίνου βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, έχοντας ανακτήσει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση μετά την κρίση που πέρασε τον προηγούμενο μήνα, ώστε να κάνει και μεγάλες ανατροπές, όπως αυτή κόντρα στην Μπόρνμουθ (3-2 από 0-2) για την Premier League.

 


Σπόρτινγκ – Άρσεναλ: Στατιστικά & Προϊστορία 09/03/2023

  • Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί άλλες δύο φορές, τη σεζόν 2018/2019 σε όμιλο του Europa League. Η Άρσεναλ είχε νικήσει στη Λισαβόνα (0-1), ενώ χωρίς τέρματα ήταν η αναμέτρηση στο Λονδίνο.
  • Η Σπόρτινγκ έχει ρεκόρ 8 νίκες-6 ισοπαλίες-9 ήττες απέναντι σε αγγλικές ομάδες.
  • Το αντίστοιχο ρεκόρ της Άρσεναλ είναι 7-5-4 κόντρα σε πορτογαλικές ομάδες.
  • Αμφότεροι έχουν σερί 4 νικών σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Στον Α’ όμιλο του Europa League η Άρσεναλ τερμάτισε 1η με 15 βαθμούς (5-0-1) κι έτσι κέρδισε απευθείας εισιτήριο για τους «16».
  • Η Σπόρτινγκ ήταν 3η στον Δ’ όμιλο του Champions League με 7 βαθμούς (2-1-3) κι έτσι συνέχισε στα Playoffs του Europa League, όπου απέκλεισε τη Μίντιλαντ (1-1, 0-4).
  • Πέρυσι η Σπόρτινγκ ήταν στους «16» του Champions League, ενώ τη σεζόν 2017/2018 αγωνίστηκε στα προημιτελικά του Europa League, με την καλύτερη πορεία της να είναι τη σεζόν 2011/2012 (ημιτελικά). Παράλληλα το 2005 είχε φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου UEFA, χάνοντας από την ΤΣΣΚΑ (1-3) στη Λισαβόνα.
  • Εντός έδρας η Σπόρτινγκ σε νοκ-άουτ αγώνες του Europa League έχει ρεκόρ 8-5-2.
  • Η Άρσεναλ την τελευταία 5ετία έχει φτάσει στον τελικό (2019) και τα ημιτελικά (2018, 2021) του Europa League.
  • Εκτός έδρας η Άρσεναλ σε νοκ-άουτ αγώνες του Europa League έχει ρεκόρ 7-2-4.
  • Σε 7 αναμετρήσεις στην Πορτογαλία η Άρσεναλ έχει ρεκόρ 1-3-3.
  • Στους 6 αγώνες του ομίλου της η Άρσεναλ δέχθηκε συνολικά μόλις 3 γκολ, κρατώντας ανέπαφη την εστία της σε 4 εξ αυτών.
  • Αντίστοιχα η Σπόρτινγκ δέχθηκε γκολ σε 4 εκ των 6 αγώνων της στον όμιλό της.
  • Η Άρσεναλ είναι 1η στην Premier League (63 βαθμοί).
  • Η Σπόρτινγκ είναι 4η στη Liga Portugal (47 βαθμοί).
  • Η βαθμολογία της Liga Portugal
  • Η βαθμολογία της Premier League

 


Σπόρτινγκ – Άρσεναλ: Προγνωστικά 09/03/2023

Στη Λισαβόνα διεξάγεται ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα παιχνίδια των «16», με Σπόρτιγνκ και Άρσεναλ να θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την οκτάδα. Το παιχνίδι αναμένεται ανοικτό, με τις δύο ομάδες να έχουν την ποιότητα για να σκοράρουν.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ & OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

Ο πρώτος σκόρερ της Άρσεναλ στο φετινό Europa League θα λείψει (Ενκέτια, 2 γκολ), ωστόσο ο πρώτος σκόρερ της Σπόρτινγκ θα ηγηθεί εκ νέου της ομάδας της Λισαβόνας και θα έχει ευκαιρία να σκοράρει.

ΣΚΟΡΕΡ ΠΕΔΡΟ ΓΚΟΝΣΑΛΒΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.60 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Άρσεναλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Σπόρτινγκ: Απουσίες & Ενδεκάδα 09/03/2023

Η Σπόρτινγκ δεν έχει προβλήματα με απουσίες ή τιμωρίες, με τον Ρούμπεν Αμορίμ να θέλει η ομάδα του να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Αντάν, Ινάσιο, Κοάτες, Τζούστε, Εσγκάιο, Τανλόνγκο, Μορίτα, Ρέις, Έντουαρντς, Παουλίνιο, Γκονσάλβες.

Άρσεναλ: Απουσίες & Ενδεκάδα 09/03/2023

Για τον Μικέλ Αρτέτα το πρόβλημα είναι ο Λεάντρο Τροσάρντ που αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με την Μπόρνμουθ και βρίσκεται στη λίστα τραυματιών μαζί με Γκάμπριελ Ζεσούς, Ελνενί, Ενκέτια.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τέρνερ, Ουάιτ, Σαλίμπα, Γκάμπριελ, Τιερνέι, Τσάκα, Ζορζίνιο, Σακά, Όντεγκαρντ, Σμιθ-Ρόου, Μαρτινέλι.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ