el
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τότεναμ – Σπόρτινγκ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 26/10/2022

Πολύ σημαντικό παιχνίδι στο Λονδίνο με φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Mία «στροφή» πριν το τέλος η Τότεναμ υποδέχεται την Σπόρτινγκ Λισαβόνας (22:00).

«Ανοιχτή» η υπόθεση πρόκρισης και για τις δύο ομάδες. Οι «spurs» μπορεί να βρίσκονται στην κορυφή στη βαθμολογία στον 4ο όμιλο, ωστόσο, οι επτά βαθμοί που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής δεν τους έχουν εξασφαλίσει το εισιτήριο. Από την άλλη πλευρά, τα «λιοντάρια», παρά τις δύο κολλητές ήττες από τη Μαρσέιγ που τους άφησαν στους 6 βαθμούς και σε ισοβαθμία με μειονέκτημα με τους Γάλλους, παραμένουν δυναμικά στο κόλπο της πρόκρισης.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Άιντραχτ υποδέχεται στη Φρανκφούρτη τη Μαρσέιγ. Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική η Σπόρτινγκ φιλοξενεί τους Γερμανούς στη Λισαβόνα, ενώ οι Λονδρέζοι ταξιδεύουν στη Μασσαλία.

Με 550+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην Τότεναμ και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στo Champions League!

 


Τότεναμ – Σπόρτινγκ: Ανάλυση, Παρουσίαση 26/10/2022

Σε κρίση φαίνεται πως βρίσκεται η Τότεναμ σε ένα από τα πιο καθοριστικά σημεία της χρονιάς. Έρχεται από τις δύο χειρότερες εμφανίσεις της μέχρι στιγμής στη σεζόν, οι οποίες συνδυάστηκαν με ισάριθμες ήττες κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-0) και τη Νιουκάστλ (1-2).

tottenham sporting2 novibet

Ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στις «καρακάξες» ο Αντόνιο Κόντε είδε την ομάδα την ομάδα του να είναι κάκιστη και να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί ούτε το «όπλο» της έδρας που μέχρι το ματς της περασμένης Κυριακής της έδινε μόνο νίκες σε όλες τις διοργανώσεις (7/7).

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι πήραν σχετικά άνετα τη νίκη με τα γκολ του Γουίλσον (31’) και του Αλμιρόν (40’). Το γκολ του Κέιν μπορεί να ήρθε σε ιδανικό χρονικό σημείο (54’), ωστόσο, οι Λονδρέζοι ούτε το καθαρό μυαλό είχαν, ούτε τις δυνάμεις για να απειλήσουν περισσότερο τη Νιούκαστλ, που έφυγε με τους τρεις βαθμούς. Έτσι, η Τότεναμ έχασε μοναδική ευκαιρία να κρατηθεί σε απόσταση βολής από την Άρσεναλ στην κορυφή στη βαθμολογία της Premier League και βρέθηκε στο -5 και στην 3η θέση.

Μέσα σε ένα κλίμα το οποίο βγάζει έναν μικρό πανικό η Τότεναμ καλείται να καθαρίσει το μυαλό της και να επιστρέψει στο Champions League. Η πρόκριση στην επόμενη φάση είναι στους βασικούς στόχους και για αυτό το παιχνίδι απέναντι στους Πορτογάλους έχει κομβικό χαρακτήρα.

tottenham sporting3 novibet

Σε περίεργη φάση βρίσκεται και η Σπόρτινγκ. Μετά τις απανωτές ήττες από τη Μαρσέιγ, που χάλασαν το εξαιρετικό της ξεκίνημα στον όμιλο με τις δύο νίκες, βρέθηκε απέναντι και σε ισχυρό σοκ εντός συνόρων. Την περασμένη εβδομάδα έχασε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου από τη Βαρζίμ (1-0), που αγωνίζεται στην 3η κατηγορία.

tottenham sporting5 novibet

Η εβδομάδα έδειξε να βοηθάει στο να… πέσει η σκόνη και το Σάββατο συνέχισε με νίκες στο πρωτάθλημα. Το 0-1 της Κάσα Πία λίγο πριν το ημίχρονο στο «Αλβαλάντε» τρόμαξε τους ανθρώπους της ομάδας, όμως στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε και μέχρι το 65’ η ομάδα του Αμορίμ είχε ήδη «κλειδώσει» τη νίκη. Πάτησε γκάζι και βρήκε τρεις φορές δίχτυα (3-1) με τους Παουλίνιο (57’), Νούνο Σάντος (59’) και Ποτέ (πεν.65’). Έτσι, συνεχίζει να καλύπτει το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία της Primeira Liga φτάνοντας στην 4η θέση με 19 βαθμούς.

Τώρα όλο το βάρος πέφτει στο Champions League, αφού παρά τα «στραβά» αποτελέσματα κόντρα στη Μαρσέιγ, τα πάντα παραμένουν ανοιχτά για την πρόκριση. Ο Αμορίμ προσπαθεί να κρατήσει την ομάδα του απόλυτα συγκεντρωμένη ενόψει του παιχνιδιού στο Λονδίνο, όμως τα ρεπορτάζ δεν βοήθησαν να υπάρξει ηρεμία, αφού νέα δημοσιεύματα ανέφεραν πως υπήρξε επικοινωνία με τη διοίκηση της Άστον Βίλα για να κάτσει στον πάγκο στη θέση του Στίβεν Τζέραρντ. Τελικά η… φωτιά έσβησε από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε η συμφωνία του Ουνάι Έμερι με τον σύλλογο της Premier League.

tottenham sporting4 novibet

Τότεναμ – Σπόρτινγκ: Στατιστικά & Προϊστορία 26/10/2022

  • Για δεύτερη φορά στην ιστορία τους θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες. Στον πρώτο γύρο η Σπόρτινγκ πήρε τεράστια νίκη με σκορ 2-0. Και τα δύο γκολ των Πορτογάλων μπήκαν στο τέλος του ματς (Παουλίνιο 90’, Αρτούρ Γκόμες 90+3’).
  • Δύο σερί ήττες για πρώτη φορά στη σεζόν μετράει η Τότεναμ.
  • Στην έδρα τους οι «spurs» γνώρισαν την πρώτη τους ήττα από τη Νιουκάστλ, ενώ πριν είχαν νικήσει όλα τους τα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (7-0-1)
  • Στα 3/5 ματς της ομάδας του Κόντε έχει επιβεβαιωθεί το Under 2.5 Γκολ.
  • Δύο νίκες και τρεις ήττες μετράει στα τελευταία πέντε ματς η Σπόρτινγκ.
  • Τα «λιοντάρια» έχουν δεχτεί γκολ και στα επτά τελευταία τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.


Τότεναμ – Σπόρτινγκ: Προγνωστικά 26/10/2022

Το ματς είναι καθοριστικό για το μέλλον και των δύο ομάδων στη διοργάνωση. Το τάιμινγκ δεν δείχνει να είναι καλό για καμία από τις δύο ομάδες. Η Τότεναμ δείχνει να περνάει μίνι κρίση, από την άλλη η Σπόρτινγκ βλέπει την άμυνά της να εξελίσσεται σε «εφιάλτη» μέσα στη σεζόν.

Η κρισιμότητα της αναμέτρησης και το γεγονός πως ούτε ο Κόντε, ούτε ο Αμορίμ βλέπουν τις ομάδες τους στα καλύτερά τους, ίσως να οδηγήσει το ματς σε έναν κάπως πιο ήπιο ρυθμό. Κάπου εκεί έχει λογική να συνδυάσουμε και τη νίκη της Τότεναμ, που έχει εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας στο γήπεδό της.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ COMBO BET 1 & UNDER 3.5 ΣΤΟ 2.38 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Τότεναμ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

tottenham sporting6 novibet


Τότεναμ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 26/10/2022

Τα γνωστά προβλήματα ταλαιπωρούν τον Αντόνιο Κόντε. Ο Ιταλός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ντέγιαν Κολουσέφσκι και Ριτσάρλισον, ενώ επιστρέφουν όπως όλα δείχνουν οι Χόιμπιεργκ και Ρομέρο, που δεν αγωνίστηκαν με τη Νιούκαστλ. Προβληματισμός με τον Λούκας Μόουρα που όσο κι αν παίρνει λεπτά συμμετοχής, ακόμη δεν δείχνει να βρίσκεται στο 100%.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Γιορίς – Σάντσες, Ρομέρο, Λενγκλέ – Έμερσον, Χόιμπιεργκ, Μπεντακούρ, Μπισουμά, Πέρισιτς – Κέιν, Σον

tottenham sporting7 novibet

Σπόρτινγκ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 26/10/2022

Δεν προλαβαίνουν οι Κοάτες και Τζιστ συνεπώς παραμένει ο «πονοκέφαλος» στα στόπερ για τον Αμορίμ. Ο τεχνικός της Σπόρτινγκ θα έχει εκτός και τους Εσγκάιο και Ποτέ, που αποβλήθηκαν απέναντι στη Μαρσέιγ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Αντάν – Ινάσιο, Μάρσα, Ρέις – Πόρο, Ουγκάρτε, Μορίτα, Σάντος – Τρινκάο, Έντουαρτς – Παουλίνιο

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ