el
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Τότεναμ – Άστον Βίλα: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 01/01/2023

Να αφήσει πίσω την «στραβή» επανεκκίνηση και να ανοίξει το 2023 αποκλειστικά με νίκη θέλει η Τότεναμ, που υποδέχεται στο Λονδίνο την Άστον Βίλα (Κυριακή, 16.00) για την 18η αγωνιστική της Premier League.

Τόσο οι «spurs» όσο και οι «χωριάτες» δεν χαμογέλασαν στη Boxing Day. Οι «spurs» γκέλαραν στην έδρα της Μπρέντφορντ και δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν με φόρα στη μάχη του Champions League. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Ουνάι Έμερι είδε τη Λίβερπουλ να της κόβει απότομα τον ενθουσιασμό (1-3).

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η αναμέτρηση της Τότεναμ απέναντι στην Άστον Βίλα για την 18η αγωνιστική της Premier League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Premier League!


Τότεναμ – Άστον Βίλα: Ανάλυση, Παρουσίαση 01/01/2023

«Στραβό» ξεκίνημα για την Τότεναμ μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ στο «Community». H Μπρέντφορντ έγινε ακόμη ομάδα που κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα λάθη των παικτών του Αντόνιο Κόντε και προηγήθηκε με δύο τέρματα χάρη στα γκολ του Γιάνελτ (15’) και Τόνι (54’).

Βέβαια, εκτός από τα αρνητικά υπήρξαν και θετικά και το πιο σημαντικό από αυτά ήταν η αντίδραση που ακολούθησε. Αρχικά στο 65ο λεπτό ο Χάρι Κέιν έβαλε και πάλι την ομάδα του στο παιχνίδι και έξι λεπτά αργότερα ο Χόιμπιεργκ (71’) έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Μάλιστα, οι «spurs» μπορούν να νιώθουν και άτυχοι που δεν κατάφεραν να πάρουν και τους τρεις βαθμούς φτάνοντας στην ολική ανατροπή, όμως η ουσία είναι πως στη βαθμολογία της Premier League βγήκαν χαμένοι με φόντο τη σκληρή μάχη για τα εισιτήρια του Champions League.

tottenham astonvilla2 novibet

«Από τη μία πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τον χαρακτήρα τους και το πάθος που είχαν. Από την άλλη πλευρά, αυτό ήταν το ένατο ματς ου δεχόμαστε πρώτοι γκολ. Αυτό δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη σταθερότητα. Για εμένα είναι η πρώτη φορά που βιώνω μία τέτοια κατάσταση, αλλά παράλληλα και μία τόσο φανταστική αντίδραση από ολόκληρη την ομάδα», δήλωσε ο Κόντε περιγράφοντας και τα δύο πρόσωπα της ομάδας του στο ματς με τη Μπρέντφορντ.

Τώρα η Τότεναμ καλείται να πατήσει επειγόντως το γκάζι γιατί οι επόμενες αγωνιστικές θα είναι καθοριστικές όχι μόνο για να κρατηθεί στη διεκδίκηση του τίτλου αλλά και για να μπει στην pole position για το «σεντόνι». Μετά τη Βίλα ακολουθεί η Κρίσταλ Πάλας και στη συνέχεια τα διαδοχικά ντέρμπι απέναντι σε Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι. Στον αγωνιστικό Γολγοθά που την περιμένει μέχρι τις 19 Ιανουαρίου ο Κόντε ουσιαστικά θα έχει την ευκαιρία να δώσει ανάσες και να ανοίξει το ροτέισον μόνο στο ματς με την Πόρτσμουθ για το Κύπελλο Αγγλίας.

tottenham astonvilla3 novibet

Η Άστον Βίλα ήρθε αντιμέτωπη με την… πραγματικότητα στο πρώτο της παιχνίδι μετά την επανέναρξη των υποχρεώσεών της. Είναι ξεκάθαρο πως ο Ουνάι Έμερι έχει κάνει ήδη πολλή δουλειά, ωστόσο, δεν είναι μάγος. Κάπως έτσι σταμάτησε το 2/2 που είχε ο Ισπανός στο ξεκίνημά του στον πάγκο με τη Λίβερπουλ να περνάει από το «Villa Park» με σκορ 3-1.

Η «ζημιά» έγινε από το πρώτο ημίχρονο για τους «χωριάτες» που έδειχναν να υστερούν στο κομμάτι της έντασης και να επηρεάζονται από το γρήγορο γκολ που δέχτηκαν από τον Σαλάχ μόλις στο 5ο λεπτό. Στη συνέχεια ήρθε το τέρμα του Φαν Ντάικ (37’) για να τους βγάλει τελείως εκτός ρυθμού. Πάντως θα μπορούσαν να είχαν διεκδικήσει με καλύτερο τρόπο τις πιθανότητές τους από το 59’ κι έπειτα, όταν το τέρμα του Γουότκινς τους επανάφερε στο ματς, ωστόσο, δεν τα κατάφεραν και το γκολ του Μπάσετιτς στο 81ο λεπτό αποτέλεσε τη χαριστική βολή.

«Είμαι λίγο θυμωμένος αλλά η συμπεριφορά της ομάδας ήταν εξαιρετική. Κάναμε κάποια ατομικά λάθη, είχαμε κάποια θέματα στο τακτικό κομμάτι, αλλά θεωρώ πως τα πήγαμε καλά αναλογικά με τον αντίπαλο που είχαμε απέναντί μας. Θέλω να είμαι αισιόδοξος και για να συνεχίσω να είμαι πρέπει να συνεχίσουμε να βλέπουμε τα λάθη μας και να μαθαίνουμε από αυτά ώστε να κάνουμε μαζί το βήμα που θέλουμε», είπε ο Έμερι.

tottenham astonvilla5 novibet

Τότεναμ – Άστον Βίλα: Στατιστικά & Προϊστορία 01/01/2023

  • Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 122 φορές με την Τότεναμ να έχει το πάνω χέρι με 60 νίκες, έναντι 35 της Άστον Βίλα, ενώ 27 ματς ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή.
  • Πέρσι οι «spurs» νίκησαν και τα δύο ματς κόντρα στους «χωριάτες» που στα τελευταία δέκα παιχνίδια απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο στην Premier League έχουν μόλις 2 νίκες και 8 ήττες!
  • Το Goal/Goal & Over έχει επιβεβαιωθεί και στα πέντε τελευταία ματς της Τότεναμ στο πρωτάθλημα.
  • Το μοναδικό της διπλό στην Premier League φέτος το έκανε με τον Έμερι στον πάγκο η Βίλα (1-2-5)
  • Έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά εντός έδρας ματς η Τότεναμ (6/8 Over2.5 Γκολ).

Τότεναμ – Άστον Βίλα: Προγνωστικά 01/01/2023

Η Τότεναμ νιώθει πως αδίκησε τον εαυτό της κόντρα στην Μπρέντφορντ, όμως αν δεν σταματήσει να κάνει αβίαστα λάθη στα μετόπισθεν δεν θα σταματήσει να δέχεται γκολ. Η Άστον Βίλα πηγαίνει στο Λονδίνο «προσγειωμένη» ύστερα από την ήττα με τη Λίβερπουλ, ωστόσο, ο Έμερι μέχρι στιγμής εμφανίζει την ομάδα του σταθερά βελτιωμένη.

ΤΟ GOAL/GOAL & OVER 2.5 ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στo Τότεναμ – Άστον Βίλα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

tottenham astonvilla6 novibet

Τότεναμ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 01/01/2023

Πιθανή η επιστροφή του Γιορίς κάτω από τα δοκάρια, ενώ αντίθετα δύσκολα θα γυρίσει ο Ρομέρο. Εξέτισε ο Μπεντακούρ και υπολογίζεται μαζί με τους Σπενς και Σκιπ, που είναι έτοιμοι. Αγώνα δρόμου κάνει ο Πέρισιτς, ενώ ο Ριτσάρλισον θα λείψει για το επόμενο δίμηνο.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Γιορίς – Ντάιερ, Σάντσες, Λενγκλέ – Έμερσον, Μπισουμά, Χόιμπιεργκ, Σεσενιόν – Κουλουσέφσκι, Σον – Κέιν

tottenham astonvilla7 novibet

Άστον Βίλα: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 01/01/2023

Ο Όλσεν θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια αφού η κατάσταση με τον Μαρτίνες ξέφυγε. Καλύτερα ο Κοουτίνιο, που δεν αποκλείεται να βρεθεί και στο αρχικό σχήμα. Παραμένουν στα πιτς οι Ντιέγκο Κάρλος και Ράμσεϊ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Όλσεν – Κας, Κόνσα, Μινγκς, Ντιν – Ντ.Λουίς, Ντεντόνκερ, Καμαρά – Μπουέντια, Μπέιλι, Ινγκς

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ