el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τράμπζονσπορ – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 30/07/2023

Φιλικό με υψηλό δείκτη δυσκολίας για την ΑΕΚ. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα αντιμετωπίζει τη Τράμπζονσπορ στην Τουρκία (20:00) στη πρόβα τζενεράλε ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Εκεί, η «Ένωση» θα αντιμετωπίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία κέρδισε την Αστάνα με το εμφατικό 4-0 στο πρώτο ματς. Οι Κροάτες πρέπει να κάνουν… προσπάθεια για να αποκλειστούν και οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν σίγουρα στο μυαλό τους ότι θα τους αντιμετωπίσουν με φόντο την παρουσία στα πλέι-οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Για το ματς στην Τουρκία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το φιλικό της ΑΕΚ με την Τράμπζονσπορ στη γειτονική χώρα γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλες οι αγορές στο Στοίχημα Ποδόσφαιρο.


Τράμπζονσπορ – ΑΕΚ: Παρουσίαση, Ανάλυση 30/07/2023

Ακόμα ένα δυνατό φιλικό για την ΑΕΚ. Η «Ένωση» αντιμετωπίζει στην Τουρκία την Τράμπζονσπορ (20:00) των Τάσου Μπακασέτα, Μανώλη Σιώπη και Δημήτρη Κουρμπέλη, λίγες μέρες πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν.

Μετά την ολοκλήρωση στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, η «Ένωση» επέστρεψε στη βάση της και συνεχίζει την σκληρή δουλειά ενόψει των κρίσιμων αγώνων στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ετοιμάζεται για την πρόβα τζενεράλε πριν το πρώτο ευρωπαϊκό της παιχνίδι και το εκτός έδρας τεστ με την ισχυρή και… ελληνική (λόγω της παρουσίας των Μπακασέτα, Σιώπη, Κουρμπέλη) Τράμπζονσπορ περιλαμβάνει σίγουρα υψηλό δείκτη δυσκολίας.

Μέχρι στιγμής πάντως, η ΑΕΚ έχει εντυπωσιάσει στα φιλικά και στα τρία τελευταία παιχνίδια της κέρδισε την Άντβερπ (3-0), τη Σαχτάρ (5-0) και τον Βόλο (3-0), με τον Λιβάι Γκαρσία να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο κόντρα στους Ουκρανούς και τους Θεσσαλούς. Ο εκρηκτικός φορ βρίσκεται στο στόχαστρο της Λανς και οι φήμες κάνουν λόγο για πρόταση 25 εκατομμυρίων από την πλευρά των Γάλλων για την αγορά του, όμως, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, ο Γκαρσία παραμένει στο ρόστερ της ΑΕΚ και δεδομένα θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν.

Επιπρόσθετα, ο Ματίας Αλμέιδα μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Μεξικό, ενώ όλα δείχνουν πως στο πλάνο περιλαμβάνονται και οι Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Πέτρος Μάνταλος, που αντιμετώπισαν ενοχλήσεις τις προηγούμενες μέρες. Επίσης, ο Ροδόλφο Πιζάρο αναμένεται να πάρει ξανά χρόνο συμμετοχής, ώστε να βρει ρυθμό και να μπορέσει να «χτίσει» χημεία με τους νέους του συμπαίκτες.

Πρέπει να σημειωθεί φυσικά ότι η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, αφού οι Κροάτες διέλυσαν την Αστάνα με 4-0 στο πρώτο παιχνίδι, κάτι που αυτόματα σημαίνει ότι η ρεβάνς στο Καζακστάν έχει τον χαρακτήρα της τυπικής διαδικασίας.


Τράμπζονσπορ – ΑΕΚ: Προγνωστικά 30/07/2023

Μπορεί να είναι ένα φιλικό προετοιμασίας, όμως είναι σίγουρο πως και οι δύο ομάδες θα το αντιμετωπίσουν σαν επίσημο. Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις πλησιάζουν και πλέον κάθε φάση στο γήπεδο έχει σαφώς μεγαλύτερη βαρύτητα σε σχέση με πριν δύο ή τρεις εβδομάδες.

Για την ΑΕΚ, το ματς με την Τράμπζονσπορ αποτελεί την πρόβα τζενεράλε ενόψει των αγώνων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Για το παιχνίδι στην Τουρκία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

OVER 3.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.35 ΣΤΗ NOVIBET

ΝΙΚΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.77 ΣΤΗ NOVIBET

Οι δύο ομάδες διαθέτουν επιθετικό στυλ και σίγουρα θα κυνηγήσουν να σκοράρουν. Η ΑΕΚ έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση στα προηγούμενα φιλικά και μπορεί να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο, κόντρα σε έναν αντίπαλο που… ψάχνεται στην άμυνα.

trabzonspor aek prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Τράμπζονσπορ – ΑΕΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ