el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Βαλένθια – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 29/10/2022

Το ματς της Βαλένθια απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο «Μεστάγια» ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της La Liga.

Η Μπαρτσελόνα επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις της θέλοντας να αφήσει πίσω της τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League. Οι Καταλανοί δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο για απώλειες, αφού ήδη βρίσκονται στο -3 από τη Ρεάλ Μαδρίτης και την κορυφή. Πετυχαίνουν τη Βαλένθια σε κακό μομέντουμ, αφού ο χρόνος ακόμη δεν δείχνει να έχει βοηθήσει την ομάδα του Γκατούζο να βρει τα αποτελέσματα που θέλει ώστε να μπει δυναμικά στη μάχη της διεκδίκησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Με 550+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στη Βαλένθια και την Μπαρτσελόνα για την 12η αγωνιστική της La Liga ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη La Liga!

 


Βαλένθια – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση, Παρουσίαση 29/10/2022

Ο ενθουσιασμός δεν δείχνει αρκετός για να οδηγήσει τη Βαλένθια, που είναι εμφανές πως χρειάζεται ακόμη χρόνο για να φτάσει στο επίπεδο που θέλει ο Γκατούζο. Βέβαια, αυτή τη στιγμή το ρολόι δεν είναι σύμμαχος, αφού η ομάδα μπαίνει σε ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα αγώνων μέχρι και την έναρξη του Μουντιάλ. Συγκεκριμένα μετά την Μπαρτσελόνα οι «νυχτερίδες» αντιμετωπίζουν εκτός τη Σοσιεδάδ, εντός τη Μπέτις και κλείνουν με εκτός έδρας ματς κόντρα στη Βιγιαρεάλ.

Στη βαθμολογία της La Liga έμεινε στους 15 βαθμούς και υποχώρησε στην 9η θέση. Έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια και η τελευταία ήττα κόντρα στη Μαγιόρκα (1-2) την προηγούμενη αγωνιστική στο «Μεστάγια» η αλήθεια είναι πως της έκανε μεγάλη ζημιά. Το ματς έμοιαζε να «ξεκλειδώνει» στο 52ο λεπτό όταν ο Καβάνι με εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ, ωστόσο, τα σημαντικά ατομικά λάθη και η πίεση «λύγισαν» τη Βαλένθια, που είδε τους Νησιώτες να γυρίζουν το ματς με το πέναλτι του Μουρίκι (66’) και το γκολ του Κανγκ-Ιν στα τελευταία λεπτά (83’).

valencia barcelona2 novibet

«Έκανα λάθος στο προηγούμενο παιχνίδι. Δεν βοήθησα την ομάδα ενώ θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Έχουμε πρόβλημα.. Από τη μεριά μου αισθάνομαι άσχημα για τους οπαδούς. Δεν γίνεται να έχουμε τον έλεγχο των αγώνων και μια στιγμή να μας τα χαλάει όλα. Παίξαμε το τελευταίο διάστημα χωρίς δύναμη, χωρίς καθαρό μυαλό. Συνεπώς το πρόβλημά μας δεν είναι η Μπαρτσελόνα και η κάθε Μπαρτσελόνα. Εμείς πρέπει να διορθωθούμε, να βελτιωθούμε, να μιλήσουμε. Το πρόβλημά μας δεν είναι ο αντίπαλος, το πρόβλημά μας είναι η δική μας συμπεριφορά», είπε ο Γκατούζο.

valencia barcelona3 novibet

Η ζημιά ολοκληρώθηκε για την Μπαρτσελόνα. Πριν τη σέντρα στο ματς απέναντι στην Μπάγερν οι Καταλανοί είχαν μάθει ήδη πως δεν θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση του Champions League, ύστερα από τη νίκη της Ίντερ με σκορ 4-0 κόντρα στην Πλζεν. Η συνέχεια στην Ευρώπη του Europa League σαφώς δεν «γεμίζει» κανέναν στο σύλλογο και η «σφραγίδα» του αποκλεισμού ήταν φυσικό να μεταφέρει το κακό κλίμα στο «Καμπ Νου».

Η ομάδα του Τσάβι ήταν φανερά έξω από τα νερά της. Δεν μπόρεσε να βάλει ένταση στο παιχνίδι της και είδε τους Βαυαρούς να παίρνουν «σβηστό» διπλό με το βαρύ 0-3. Παρά τις σημαντικές απουσίες και την έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου, η Μπάγερν όποτε ήθελε σκόραρε κόντρα στους «μπλαουγκράνα» και το επιβεβαίωσε με τα τρία γκολ που σημείωσε με τους Μανέ (10’), Τσούπο Μότινγκ (31’) και Παβάρ (90+5’).

Στην Μπαρτσελόνα καλούνται να σηκώσουν άμεσα κεφάλι καθώς η χρονιά βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο και τα πάντα μπορούν να τιναχθούν στον αέρα. Το -3 από την κορυφή στη βαθμολογία της La Liga δημιουργεί μία έξτρα πίεση στους παίκτες του Τσάβι, που ψάχνουν ένα σερί νικών ώστε να «επενδύσουν» στην ηρεμία και να κερδίσουν χρόνο.

Σαφώς το κλίμα δεν βοηθάει αφού υπάρχει αρκετή γκρίνια ήδη γύρω από την ομάδα και την πορεία της, αφού ο πήχης το καλοκαίρι είχε ανέβει στα ύψη. Σημαντικό ωστόσο είναι πως τις τελευταίες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα η ομάδα δείχνει ανεπηρέαστη, έχοντας φτάσει σε εμφατικές νίκες στα εντός έδρας ματς κόντρα στη Βιγιαρεάλ (3-0) και τη Μπιλμπάο (4-0).

valencia barcelona6 novibet

Βαλένθια – Μπαρτσελόνα: Στατιστικά & Προϊστορία 29/10/2022

  • Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 223 φορές. Η Μπαρτσελόνα έχει επικρατήσει 108 φορές, η Βαλένθια 59, ενώ 56 ματς έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.
  • Η Μπαρτσελόνα είναι αήττητη στα τελευταία τέσσερα ματς κόντρα στις «νυχτερίδες». Οι Καταλανοί μετρούν τρεις σερί νίκες και μία ισοπαλία, ενώ σε όλα τα ματς επιβεβαιώθηκε το GG & Over 3.5.
  • Μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς έχει η Βαλένθια (1-3-1).
  • Οι «νυχτερίδες» έχουν δεχτεί γκολ και στα πέντε τελευταία τους ματς. Μετρούν 4/5 GG & Over 2.5 και 5/5 Goal/Goal.
  • To Οver 2.5 Γκολ επιβεβαιώνεται στα τέσσερα τελευταία ματς της ομάδας του Γκατούζο στο «Μεστάγια».
  • Πέντε σερί Over 2.5 Γκολ μετράει η Μπαρτσελόνα σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Στα τρία τελευταία των Καταλανών έχει επιβεβαιωθεί το No Goal
  • Δύο σερί νίκες στη La Liga χωρίς να δεχτεί γκολ μετράει η ομάδα του Τσάβι

Βαλένθια – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά 29/10/2022

Οριακό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η Βαλένθια εξακολουθεί να ψάχνεται και με το δύσκολο πρόγραμμα να συνεχίζεται ψάχνει επειγόντως βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, η Μπαρτσελόνα θέλει να αφήσει πίσω της το κάζο στο Champions League και να συνεχίσει με νίκες στο πρωτάθλημα.

Λίγο η έξτρα ώθηση που θα πάρουν οι «νυχτερίδες» από τον κόσμο τους, λίγο και η επιθυμία των «μπλαουγκράνα» να φτάσουν τη νίκη μπορούν να βοηθήσουν στο να δούμε ανοιχτό παιχνίδι στο «Μεστάγια».

ΤΟ GG & Over 2.5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ 1.92 ΣΤΗ ΝOVIBET

Η αναμέτρηση κρίνει πολλά για το μέλλον και των δύο στη La Liga και προφανώς αν δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα από νωρίς στο ματς και η σκοπιμότητα θα παίξει τον ρόλο της.

ΤΟ OVER 5.5 ΚΑΡΤΕΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 1.85 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Βαλένθια – Μπαρτσελόνα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

valencia barcelona4 novibet


Βαλένθια: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 29/10/2022

Στα θετικά για τον Γκατούζο η επιστροφή του Καστιγέχο, ο οποίος παρότι έχασε τα τελευταία τέσσερα ματς, διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα. Από την άλλη πλευρά σημαντικό θέμα υπάρχει στα στόπερ. Ο Ντιακαμπί υπέστη μυϊκό τραυματισμό κόντρα στη Μαγιόρκα και μπορεί να χάσει ακόμη και το Μουντιάλ. Αγώνα δρόμου κάνει ο Εράι Κομέρτ για να προλάβει να πάρει τη θέση του στο κέντρο της άμυνας. Από εκεί και πέρα χάνει πιθανότητες ο Νίκο Γκονζάλες, που δεν είναι στο 100%, ενώ εκτός είναι και ο Γιουνούς, που συμπλήρωσε κάρτες στο τελευταίο ματς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-2-1): Μαμαρντασβίλι – Κορέια, Παουλίστα, Κομέρτ,  Γκαγιά – Μουσά, Αλμέιδα, Καστιγέχο – Λίνο, Κλάιφερτ – Καβάνι

valencia barcelona5 novibet

Mπαρτσελόνα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 29-/10/2022

Γνωστά τα προβλήματα για τον Τσάβι, που προσπάθησε όσο γινόταν να δώσει «ανάσες» σε κάποιους ποδοσφαιριστές ύστερα από την αρνητική έκβαση στο τελευταίο ματς. Εκτός παραμένουν οι Αραούχο, Κρίστενσεν, Ντεπάι και Σέρζι Ρομπέρτο, ενώ αναμένεται να επιστρέψει ο Γκάβι, που προφυλάχθηκε απέναντι στους Βαυαρούς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Μπεγερίν – Κουντέ, Γκαρσία, Μπαλντέ – Γκάβι Μπουσκέτς, Πέδρι – Ντεμπελέ, Ραφίνια, Λεβαντόφσκι

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ