el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βαλένθια – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 08/02/2024

Κρίσιμη και ταυτόχρονα δύσκολη αποστολή του Ολυμπιακού την Πέμπτη (21:30) στην Ισπανία κόντρα στην σκληροτράχηλη Βαλένθια, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της regular season της Euroleague.

Εννέα στροφές έμειναν για να πέσει η αυλαία στην κανονική περίοδο και όπως μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό, πλέον τα… λάθη – για τις ομάδες που έχουν στόχους – απαγορεύονται!

Οι «ερυθρόλευκοι» (ρεκόρ 14-11) εξακολουθούν να πιέζουν για μία θέση στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, η οποία ισοδυναμεί με αυτόματη παρουσία στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, την ίδια ώρα που οι «νυχτερίδες» (13-12) παραμένουν σταθερά μέσα στο κόλπο της πρώτης δεκάδας και της συμμετοχής στα play-in, που θα ακολουθήσουν τη λήξη της regular season.

Οι δύο μονομάχοι έχουν αναμετρηθεί άλλες 15 φορές σε επίπεδο Euroleague, με τους Πειραιώτες να μετρούν 11 νίκες έναντι τεσσάρων των Ισπανών, ενώ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Φάληρο (15.12.2023), η ομάδα του Αλεξ Μούμπρου είχε αποδράσει από το ΣΕΦ με το ροζ φύλλο (56-63).

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο παιχνίδι στη Βαλένθια γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ σε Live Streaming με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!

 


Βαλένθια – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Απουσίες 08/02/2024

Η Βαλένθια (8-5 εντός έδρας) μετράει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στην Euroleague, δείχνοντας πόσο πολύ θέλει να δώσει το παρών – τουλάχιστον – στα play-in.

Στο πιο πρόσφατο ματς για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, το σύνολο του Αλεξ Μούμπρου «καθάρισε» εύκολα την Αλμπα στο Βερολίνο (66-81), έχοντας ως πρώτα βιολιά τους Οτζελέγε (18 π. με 4/5 τρίποντα, 7 ριμπάουντ), Κρις Τζόουνς (14 π. με 3/4 τρίπ. και 8 ασίστ), Αροστέγκι (11 π., 5 ριμπ., 3 κλεψίματα), σημαντική (ξανά) η προσφορά και των Ινγκλις (8 π., 6 ριμπ.), Χάρπερ (9 π.).

Τα ομαδικά στατιστικά της Βαλένθια: 14/27 δίποντα, 13/29 τρίποντα, 14/22 βολές, 41 ριμπάουντ (28 αμυντικά/13 επιθετικά), 17 ασίστ, 9 κλεψίματα, 23 λάθη.

Ο ψυχωμένος και πεισμωμένος Ολυμπιακός (5-7 εκτός έδρας) έμεινε όρθιος στο Μόναχο, νικώντας 76-72 την Μπάγερν και στέλνοντας μήνυμα σε όσους βιάστηκαν να τον ξεγράψουν.

Μάλιστα, στο «στρατόπεδο» των Πειραιωτών προκάλεσαν εκνευρισμό και ερωτηματικά κάποιες υποδείξεις (ή μη υποδείξεις) των τριών διαιτητών, που σε αρκετές περιπτώσεις σφύριξαν με διαφορετικά κριτήρια…

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στην Ευρωλίγκα, βέβαια με τα καθοριστικά ματς να είναι μπροστά…
MVP στο Μόναχο ο Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος «χρωστούσε» μια μεγάλη εμφάνιση: 16 πόντους και 8 ασίστ, χωρίς λάθος σε 28’ για τον βασικό πόιντ γκαρντ του Ολυμπιακού, σπουδαίος και ο Φίλιπ Πετρούσεφ (δείχνει σιγά-σιγά το πλούσιο ταλέντο του) με 14 πόντους και κρίσιμα καλάθια στα τελευταία λεπτά.

Θετικός ο Μπραζντέικις (κυρίως στο ξεκίνημα του αγώνα) με 11 πόντους και 5 ριμπάουντ, πολύ σημαντική φυσικά η συνεισφορά του Λαρεντζάκη (8 π., 4 ριμπ., 3 ασίστ) και με κάποιες σπουδαίες άμυνες στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 24/45 δίποντα, 6/17 τρίποντα, 10/11 βολές, 31 ριμπάουντ (25 αμυντικά/6 επιθετικά), 17 ασίστ, 4 κλεψίματα, 4 μπλοκ, 5 λάθη.

Οσον αφορά το ιατρικό δελτίο των δύο ομάδων, ο κόουτς Μούμπρου στη Βαλένθια δεν έχει στη διάθεσή του τον Αμερικανό σέντερ Μπράντον Ντέιβις (12.7 π., 3.9 ριμπ., 2.0 ασίστ κατά μέσο όρο στη φετινή διοργάνωση) και τον αναπληρωματικό ψηλό Μπουμπακάρ Τουρέ (4.0 π., 4.2 ριμπ.).

Στον Ολυμπιακό, ο Γ. Μπαρτζώκας υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του πολύτιμου Γάλλου «πύργου» Μουσταφά Φαλ (ξεπέρασε τον τραυματισμό του), πανέτοιμος και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος (άφησε πίσω του το ελαφρύ διάστρεμμα), σταθερά νοκ άουτ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ (8.7 π., 5.8 ριμπ. κατά μέσο όρο).

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Βαλένθια – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 08/02/2024

Πολύ δύσκολη η αποστολή που περιμένει τον Ολυμπιακό και για το ματς απέναντι στην Βαλένθια επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις. Θα πέσουν κορμιά στο παρκέ και αυτό το… μαρτυρά άλλωστε και το σετ των αποδόσεων για την αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» στην Ισπανία.

Φουλ της τακτικής και «μάστορες» της άμυνας οι προπονητές των δύο ομάδων, εκτιμούμε πως το σκορ δεν θα ανέβει ψηλά και κρατάμε το Under 152,5 π. σε απόδοση 1,92 στη Novibet.

Από ‘κει και πέρα, ενδιαφέρον παρουσιάζον τόσο το 12,5 πόντοι του Κρις Τζόουνς, σε απόδοση 1,87 (από τις σταθερές της Βαλένθια ο Αμερικανός γκαρντ), όσο και ως fun bet περισσότερο, το να υπάρξει αποβολή παίκτη με 5 φάουλ σε απόδοση 2,35. 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ