el
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Βαγιαδολίδ – Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 30/12/2022

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιστρέφει στη μάχη της La Liga για να συνεχίσει να υπερασπίζεται τον τίτλο της. Η «βασίλισσα» κλείνει το 2022 με επικίνδυνη αναμέτρηση στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής στην έδρα της Βαγιαδολίδ (22.30).

Στη βαθμολογία της La Liga οι «μερένχες» είναι στη 2η θέση και κυνηγούν τη Μπαρτσελόνα, που βρίσκεται στην κορυφή με 37 βαθμούς και στο +2. Αυτή την αγωνιστική οι «μπλαουγκράνα» υποδέχονται την Εσπανιόλ στο τοπικό ντέρμπι της Καταλονίας. Από την άλλη πλευρά, η Βαγιαδολίδ θέλει να συνεχίσει να «χτίζει» διαφορά ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις και να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο νωρίς την παραμονή της στην κατηγορία.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Βαγιαδολίδ για την 15η αγωνιστική της La Liga γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη La Liga!


Βαγιαδολίδ – Ρεάλ Μαδρίτης: Ανάλυση, Παρουσίαση 30/12/2022

Στη Βαγιαδολίδ θέλουν να συνεχίσουν την προσπάθειά τους για παραμονή στη La Liga και να ξαναβρούν τον ρυθμό που είχαν πριν τη διακοπή, όπου με τις τρεις νίκες στα τελευταία πέντε ματς (3-0-2) κατάφεραν και ξεκόλλησαν από τα χαμηλά της βαθμολογίας. Το μεγάλο όπλο της ομάδας είναι χωρίς καμία αμφιβολία το «Θορίγια», καθώς εκεί έχει πάρει διαδοχικά όλα της τα τελευταία «τρίποντα»! Ο Πατσέτα δείχνει να έχει βρει τη φόρμουλα ώστε να οδηγεί την ομάδα του στα αποτελέσματα που θέλει και η διοίκηση σκέφτεται να τον καλέσει άμεσα για επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

valladolid realmadrid3 novibet

«Το να αντιμετωπίσεις τη Ρεάλ είναι πολύ περίπλοκο. Έχουν ένα γεμάτο ρόστερ με παίκτες από το πάνω ράφι και θα είναι δύσκολα. Θα έρθουν να τα δώσουν όλα γιατί και αυτοί ανυπομονούν. Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να μη χάσουμε την ψυχραιμία μας», είπε o Εσκουδέρο και σχετικά με το εάν το μυαλό πολλών παικτών της Ρεάλ μπορεί να έχει επηρεαστεί από το Μουντιάλ συμπλήρωσε:

«Έχουν μεγάλη εμπειρία και ξέρουν πως να διαχωρίζουν τις στιγμές. Θα έρθουν με το… τσιπάκι της La Liga. Εμείς έχουμε δουλέψει πολύ για αυτό το ματς, θα επιχειρήσουμε να καλύψουμε τις αδυναμίες μας και να χτυπήσουμε στα αδύναμα σημεία της Ρεάλ».

Παράλληλα το βάρος πέφτει και στα μεταγραφικά με τους ανθρώπους της ομάδας να θέλουν να κάνουν πολύ στοχευμένες κινήσεις. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η αποχώρηση παικτών που δεν έχουν λεπτά συμμετοχής. Σε αυτούς βρίσκεται και ο Χουάνχο, με τον επιθετικό να ετοιμάζει βαλίτσες για τα Κανάρια Νησιά και τη Λας Πάλμας.

valladolid realmadrid2 novibet

Από την άλλη πλευρά θέλουν να ξαναμπούν στην… πρίζα! Το πρώτο μισό της σεζόν έκλεισε με ερωτηματικά στο πρωτάθλημα, αφού οι «γκέλες» με τη Χιρόνα (1-1) και την Βαγιεκάνο (3-2) έριξαν τη «βασίλισσα» από την κορυφή και τώρα κυνηγάει την Μπαρτσελόνα στη βαθμολογία έχοντας δύο βαθμούς λιγότερους. Το πρόγραμμά της ενόψει της επανέναρξης των υποχρεώσεων μετά το Μουντιάλ είναι δύσκολο και δεν της επιτρέπει να κάνει λάθη. Έχει μπροστά της τρία εκτός έδρας ματς, αφού μετά τη Βαγιαδολίδ αντιμετωπίζει τις Βιγιαρεάλ και Μπιλμπάο, ενώ στο «Μπερναμπέου» θα επιστρέψει για το πρωτάθλημα για το επίσης «ζόρικο» ματς κόντρα στη Σοσιεδάδ.

valladolid realmadrid4 novibet

Ο Κάρλο Αντσελότι επιχειρεί την άμεση επανένταξη όσων απουσίαζαν στο Μουντιάλ προκειμένου το μυαλό της ομάδας να είναι και πάλι στραμμένο στο 100% στους στόχους της. Μακριά από τα αγωνιστικά το ενδιαφέρον πέφτει στα μεταγραφικά για δύο περιπτώσεις που κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ φαίνεται πως άνοιξαν την όρεξη του Φλορεντίνο Πέρεθ.

Συγκεκριμένα δημοσιεύματα συνδέουν και πάλι τη Ρεάλ Μαδρίτης με την περίπτωση του Κιλιάν Μπαπέ που «έλαμψε» στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Βέβαια, μέχρι στιγμής, ύστερα από το σίριαλ που είχε προηγηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές και την Παρί Σεν Ζερμέν, από τη «βασίλισσα» προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλά τους τόνους. Αντίθετα, πιο ξεκάθαρη είναι η πρόθεση για δυναμική εμπλοκή στην υπόθεση του Μπέλιγχαμ αν και σε εκείνη την περίπτωση ο ανταγωνισμός του μεσοεπιθετικού της Ντόρτμουντ είναι τεράστιος.

valladolid realmadrid5 novibet

Βαγιαδολίδ – Ρεάλ Μαδρίτης: Στατιστικά & Προϊστορία 30/12/2022

  • Θα είναι το 100ο ραντεβού των δύο ομάδων. Η Ρεάλ έχει το πάνω χέρι στην προϊστορία με 62 νίκες, έναντι 16 της Βαγιαδολίδ, ενώ 21 ματς ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή.
  • Τρεις σερί νίκες στη La Liga με Ακριβές Σκορ 1-0 έχει η Ρεάλ κόντρα στη Βαγιαδολίδ.
  • Η Βαγιαδολίδ μετράει τρία διαδοχικά τρίποντα στην έδρα της.
  • Το Goal/Goal επιβεβαιώθηκε στα τέσσερα τελευταία ματς των «μερένχες» στο πρωτάθλημα.
  • Τα 6/7 εκτός έδρας της «βασίλισσας» είναι Over 2.5 Γκολ. H Ρεάλ στο πρωτάθλημα έχει 6-0-1 μακριά από το «Μπερναμπέου».

Βαγιαδολίδ – Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά 30/12/2022

Δύσκολο το ματς για τη Ρεάλ που θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της σε μία πολύ δυνατή έδρα. Η Βαγιαδολίδ είναι πολύ επικίνδυνη στο «Θορίγια» και από τα αποτελέσματά της είναι λογικό να αντλεί έξτρα αυτοπεποίθηση, που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη «βασίλισσα», η οποία ίσως χρειαστεί έξτρα χρόνο για να βρει τα πατήματά της στο ματς.

ΤΟ GOAL/GOAL ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 1.73 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης καθώς θα είναι η πρώτη του ύστερα από το χαμένο Μουντιάλ και τα όσα ακολούθησαν σχετικά με την ετοιμότητά του. Ο Γάλλος στράικερ έχει έξτρα κίνητρο να αποδείξει πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ ούτως ή άλλως οι συμπαίκτες του θα τον «σημαδέψουν» αρκετά προκειμένου να τους δώσει τη λύση.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο Κ.ΜΠΕΝΖΕΜΑ ΣΤΟ 1.83 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στo Βαγιαδολίδ – Ρεάλ Μαδρίτης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

valladolid realmadrid6 novibet

Βαγιαδολίδ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 30/12/2022

Αντίστροφα για την επιστροφή του μετράει ο Ρόμπερτ Κένεντι και ο Πατσέτα μπορεί να τον υπολογίζει ως «μεταγραφή» αφού ο Βραζιλιάνος έχει παίξει μόλις σε ένα ματς φέτος. Από εκεί και πέρα αμφίβολος είναι ο Γκονσάλο Πλάτα λόγω αμυγδαλίτιδας, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Ολάσα και Φεντάλ. Σταθερά εκτός παραμένει ο Ανουάρ, όπως και ο Ελ Γιαμίκ, που είχε έξτρα άδεια λόγω των υποχρεώσεών του με το Μαρόκο, ενώ ταλαιπωρείται και από μυϊκό τραυματισμό.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Μασίπ – Χοακίν, Φεντάλ, Σάντσεθ – Ρόσα, Μόντσου, Αγουάδο, Εσκουδέρο – Κίκε Πέρεθ, Πλάνο – Σέρχιο Λεόν

valladolid realmadrid7 novibet

Ρεάλ Μαδρίτης: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 30/12/2022

Λύνονται τα προβλήματα του Κάρλο Αντσελότι με τους Μουντιαλικούς ύστερα από την επιστροφή των Βραζιλιάνων, Βινίσιους, Ροντρίγκο και Μιλιτάο. Κι αν στα στόπερ έχει λύσεις, στη μεσοεπιθετική γραμμή καιγόταν για την επιστροφή των δύο πρώτων. Αντίθετα, δεν προλαβαίνουν όπως όλα δείχνουν το ματς στο «Θορίγια» οι Μόντριτς, Τσουαμενί και Καμαβινγκά, που είχαν επιπλέον μέρες άδεια.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Αλάμπα, Ρούντιγκερ, Μεντί – Κρόος, Βαλβέρδε, Θεμπάγιος – Βινίσιους, Ασένσιο, Μπενζεμά

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ