el
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 16/03/2023

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της Βιλερμπάν (22:00) στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Euroleague. Για το παιχνίδι στο Astroballe ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Μία κρύο, μία ζέστη για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ τερματίζοντας το «μαύρο» σερί στη Euroleague, αλλά ακολούθησε η ήττα στην Πυλαία από τον ΠΑΟΚ και τώρα υπάρχει η εκτός έδρας δοκιμασία στη Λυών, πριν το ντέρμπι της Basket League με τον Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι» ψάχνουν τη νίκη Νο. 10 στη διοργάνωση, ώστε να αποφύγουν να καταγράψουν το χειρότερο ρεκόρ τους με το υπάρχον format, διατηρώντας… αποστάσεις από τις δύο τελευταίες θέσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στη Γαλλία γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Euroleague!


Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 16/03/2023

Για τον Παναθηναϊκό το ζητούμενο είναι να δείχνει βελτίωση σε κάθε αγώνα και αυτό επιδιώκει να κάνει στις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου της Euroleague, παράλληλα με το γόητρο, καθώς καλείται να βρει χημεία μέσω των αγώνων μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Την προηγούμενη αγωνιστική επανήλθε στις ευρωπαϊκές νίκες, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο έκανε πισωγύρισμα στο πρωτάθλημα, με την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία συνεχίζοντας τα σκαμπανεβάσματα.

H ομάδα του Σερέλη ήταν κατώτερη των περιστάσεων στη Θεσσαλονίκη και με διαφορετική σύνθεση σε σχέση με την Ευρώπη.

Ο Μπέικον που έμεινε εκτός 12άδας με τον Ερυθρό Αστέρα, καθώς ο «πράσινος» τεχνικός του χτύπησε… καμπανάκι, επέστρεψε στον αγώνα με τον «δικέφαλο» του Βορρά.

Αντίθετα, εκτός από αυτή την αναμέτρηση έμειναν Γκριγκόνις και Τόμας καθώς δεν χωρούν στην εξάδα των ξένων που αγωνίζονται στην Basket League, ενώ εξακολουθεί να είναι εκτός ο τραυματίας Αγραβάνης, με τον Ουίλιαμς να αναμένεται να επανεμφανιστεί στη Γαλλία.

Τα διαφορετικά ρόστερ, τα δομικά προβλήματα και οι τραυματισμοί είναι επιπλέον εμπόδια για τον Παναθηναϊκό ώστε να έχει κάποια χημεία, την οποία επιχειρεί να αποκτήσει μέσω των αγώνων.

serelis bacon pao novibet

Η νέα αποστολή είναι στο Astroballe απέναντι στη Βιλερμπάν, με τις δύο ομάδες να είναι αμφότερες χαμηλά στην κατάταξη και να απέχουν μία νίκη (9-19 ο Παναθηναϊκός, 8-20 η Βιλερμπάν).

Οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα στη Euroleague, αφήνοντας πίσω την ήττα από τον «δικέφαλο» του Βορρά στο πρωτάθλημα, για να ξεφύγουν από τις δύο τελευταίες θέσεις.

Παράλληλα ζητούμενο είναι η καλύτερη δυνατή ψυχολογία, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι γοήτρου με τον Ολυμπιακό για την Basket League στο ΟΑΚΑ και μια νίκη θα ανεβάσει εκ νέου την αυτοπεποίθηση στα αποδυτήρια.

Αντίπαλος η ομάδα του Τι Τζέι Πάρκερ, που σε αντίθεση με το «τριφύλλι» συνεχίζει σε σερί ηττών, που πλέον έχει φτάσει τις 7 με αυτή από τη Ζαλγκίρις την προηγούμενη αγωνιστική.


Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική

Η Ζαλγκίρις υποχρέωσε τη Βιλερμπάν σε άλλη μία ήττα (85-67), την 7η συνεχόμενη στον «μαραθώνιο».

Στο Κάουνας η ομάδα του Μόργκαν Μπελνού, ο οποίος την καθοδήγησε καθώς ο Τι Τζέι Πάρκερ αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στη μέση, δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων.

Η δεύτερη περίοδος με το 31-15 υπέρ της Ζαλγκίρις έκρινε τα πάντα, με τη Βιλερμπάν να έχει πρώτο σκόρερ τον Μάθιους (18 πόντοι).

Τα ομαδικά στατιστικά της Βιλερμπάν: 11/25 δίποντα, 8/26 τρίποντα, 21/29 βολές, 26 ριμπάουντ, 16 ασίστ, 5 κλεψίματα, 4 κοψίματα, 12 λάθη.

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε για πρώτη φορά έπειτα από 6 αγωνιστικές με το 75-66 επί του Ερυθρού Αστέρα στο ΟΑΚΑ για την 28η αγωνιστική, με τον Χρήστο Σερέλη να καταγράφει την πρώτη του νίκη σε επίπεδο Euroleague.

Ο Έλληνας τεχνικός άφησε εκτός 12άδας τον Ντουέιν Μπέικον, στέλνοντας σαφές μήνυμα στον Αμερικανό σταρ.

Αντ’ αυτού βγήκαν άλλοι «πράσινοι» στον… αφρό, με τον Παπαγιάννη να κυριαρχεί στις δύο ρακέτες (17 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 22 PIR), έχοντας συμπαράσταση από Ουίλιαμς (13 πόντοι), Τόμας (11 πόντοι) και τον Πονίτκα που έκανε όλη τη… βρώμικη δουλειά, ώστε το -16 στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου να ανατραπεί, με το επιμέρους σκορ στο δεύτερο 20λεπτο να είναι 46-24.

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 19/33 δίποντα, 7/24 τρίποντα, 16/17 βολές, 33 ριμπάουντ, 18 ασίστ, 5 κλεψίματα, 2 κοψίματα, 11 λάθη.


Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 16/03/2023

Η Βιλερμπάν είναι πολύ χαμηλά στην κατάταξη, όπως και ο Παναθηναϊκός, ενώ έχει κάκιστες επιδόσεις στην έδρα της, με μόλις 4 νίκες σε 14 αγώνες, ενώ έχει σερί 7 ηττών στη διοργάνωση, με τελευταία νίκη στις 26/1 επί της Φενέρ στη Λυών.

Οι «πράσινοι» από την άλλη θέλουν να δώσουν συνέχεια στις νίκες, έπειτα από αυτή κόντρα στον Αστέρα.

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.55 ΣΤΗ NOVIBET

Στη νίκη επί των Σέρβων, ο Παναθηναϊκός τα πήγε πολύ καλά στην άμυνα, δεχόμενος 66 πόντους, που είναι η δεύτερη καλύτερη αμυντική επίδοση φέτος. Η πρώτη ήταν οι 58 πόντοι στη νίκη επί της Βιλερμπάν στον πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ (77-58).

Παράλληλα η γαλλική ομάδα έχει τη χειρότερη επίθεση της Euroleague, με 75.5 πόντους.

ΠΟΝΤΟΙ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ UNDER 78.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ