el
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Βιγιαρεάλ – Μαγιόρκα Προγνωστικά, Στατιστικά. 22η Αγωνιστική La Liga 22/01/22

Μετά την ολοκλήρωση του Σούπερ Καπ στην Ισπανία, το οποίο πάντως δεν έγινε στη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου, αλλά στη Σαουδική Αραβία, η αγωνιστική που ακολουθεί στη La Liga θα είναι πλήρης.

Έτσι η Ρεάλ δοκιμάζεται μέσα στη Μαδρίτη με αντίπαλο την Έλτσε, ενώ η Μπαρτσελόνα θα έχει επικίνδυνη έξοδο στην Αλαβές. Σημαντικό παιχνίδι διεξάγεται στη Βιγιαρεάλ όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Μαγιόρκα.

Με 600+ αγορές για κάθε ματς στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις η 22η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος γίνεται πιο συναρπαστική.

 


Βιγιαρεάλ – Μαγιόρκα Προγνωστικά 22/01/2022

Το θετικό σερί των πέντε αγώνων, όπου η Βιγιαρέαλ μετρούσε τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία έλαβε τέλος την προηγούμενη Κυριακή, με την εκτός έδρας ήττα από την Έλτσε (0-1), με γκολ του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Λούκα Μπογιέ. Δείτε βίντεο εδώ.

Η διαφορά από την έκτη θέση, η οποία οδηγεί και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν είναι στους τρεις βαθμούς, αλλά η αποστολή δεν θα είναι εύκολη, καθώς μεταξύ των διεκδικητών είναι και η Μπαρτσελόνα (6η αυτή τη στιγμή στη βαθμολογία).

Το «κίτρινο υποβρύχιο» έχει σημαντικές απουσίες, αφού παραμένουν εκτός οι επιθετικοί Γκρούνεφελντ, Πάκο Αλκάθερ και οι μέσοι Ρουμπέν Πένα και Κοκελέν.

Μέσα στην έδρα της, η Βιγιαρεάλ είναι πάντως αήττητη από τις 27 Νοεμβρίου και το 1-3 από την Μπαρτσελόνα. Από τότε έχει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία με γκολ 14-4.

villarreal novibet

 

Η Μαγιόρκα, από την πλευρά της προσπαθεί να μείνει στην κατηγορία και χρειάζεται βαθμούς και θετικά αποτελέσματα για να ελπίζει ότι είναι σε θέση να πετύχει τον στόχο της.

Πάντως μέχρι στιγμής δεν δείχνει ότι έχει και πολλές πιθανότητες, αφού στα δώδεκα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος έχει μόλις μία νίκη (1-6-5). Κι αυτή μάλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί ως μεγάλη έκπληξη, αφού επικράτησε της Ατλέτικο Μαδρίτης μέσα στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» με ανατροπή στις καθυστερήσεις (2-1).

Δύσκολα είναι λοιπόν τα πράγματα για την ομάδα του Λουίς Γκαρσία, ο οποίος πάντως δεν έχει σημαντικές απουσίες, εν όψει του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ.

ΤΟ OVER ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ NOVIBET, σε τιμη 1.84

Βιγιαρεάλ – Μαγιόρκα Στατιστικά 22/01/2022

  • Η Βιγιαρεάλ είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, όπου μάλιστα έχει συγκεντρώσει 21 από τους συνολικά 29 βαθμούς που έχει στο πρωτάθλημα.
  • Ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι όταν κερδίσει στο ημίχρονο, εν τέλει καταφέρει να κερδίζει και τον αγώνα.
  • Σε έντεκα ματς στην έδρα της, έχει 6-3-2. Και στις έξι νίκες πήρε το προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο και το κράτησε μέχρι το τέλος.
  • Επιπλέον η Βιγιαρεάλ έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ εντός έδρας μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Σε 11 ματς έχει 26 τέρματα, την ώρα που οι Ρεάλ και Σεβίλλη έχουν από 22, η Μπαρτσελόνα 19 και η Ατλέτικο μόλις 14!
  • Και η προϊστορία είναι υπέρ των γηπεδούχων. Σε σύνολο 14 αγώνων εντός έδρας, η Βιγιαρεάλ έχει 8 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες.
  • Οι δύο ήττες έλειψαν με το ίδιο σκορ 0-2 και σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια η Βιγιαρεάλ κατάφερε να βρει δίχτυα.
  • Βαθμολογία La Liga

Ρεάλ Μαδρίτης – Έλτσε Προγνωστικά 23/01/2022

real1 novibet

Το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τους θα δώσουν Ρεάλ και Έλτσε. Οι Μαδριλένοι έκαναν σπουδαία εμφάνιση την Πέμπτη (20/01) και πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα απέκλεισαν την Έλτσε και μάλιστα με ανατροπή (2-1), σε ένα παιχνίδι που έμεινε στο 0-0 στην κανονική διάρκεια. Η Έλτσε προηγήθηκε στο 103′ με τον Βερντού, αλλά η Ρεάλ ισοφάρισε αρχικά στο 108′ με τον Ίσκο και πήρε την πρόκριση με τον Αζάρ στο 115′!

Και μάλιστα παίζοντας με παίκτη λιγότερο, αφού στο 102′ αποβλήθηκε ο Μαρσέλο με απευθείας κόκκινη κάρτα. Οι γηπεδούχοι επίσης τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο επιθετικός Περέ Μίγια με δεύτερη κίτρινη στο 120′! Και οι δύο θα απουσιάσουν από τον προσεχή αγώνα πρωταθλήματος.

Οι «μερένγκες» κατέκτησαν την περασμένη εβδομάδα και το Σούπερ Καπ Ισπανίας (δείτε στιγμιότυπα εδώ), το οποίο διεξήχθη στη Σαουδική Αραβία και θέλουν να παραμείνουν στις επιτυχίες και στον αγώνα πρωταθλήματος.

 

Ο Κάρλο Αντσελότι θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες, ώστε να μην μπαίνουν σκέψεις… διεκδίκησης του τίτλου στις υπόλοιπες ομάδες που την καταδιώκουν.

Στο συγκεκριμένο αγώνα πάντως είναι το μεγάλο φαβορί και οι πιθανότητες για ακόμη μία νίκη είναι σε μεγάλο βαθμό υπέρ της.

Εκτός πλάνων είναι Μπέιλ και Ντίας, αλλά εσχάτως και ο Ασένσιο που τραυματίστηκε στο Σούπερ Καπ και θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες. Αντίθετα επιστρέφει ο Μιλιτάο που εξέτισε την ποινή του.

 

Αρκετά καλά είναι τα αποτελέσματα της Έλτσε το τελευταίο διάστημα, εκτός φυσικά από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Με επτά βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις έχει ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, ανοίγοντας τη διαφορά της από τη 17η Αλαβές στους πέντε βαθμούς.

Τώρα όμως έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και ο Φρανσίσκο θα πρέπει να βγάλει ένα… λαγό από το καπέλο του, αν θέλει να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από τη Μαδρίτη.

Αυτός ίσως να είναι πάντως ο Λούκας Μπογέ. Ο Αργεντινός, πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, είναι και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και μάλιστα είναι αυτός που της έδωσε και τη νίκη στον κρίσιμο αγώνα με τη Βιγιαρέαλ.

Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ. Ο ΑΣΟΣ ΑΠΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΗ NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΤΙΜΗ 1.62

Ρεάλ Μαδρίτης – Έλτσε Στατιστικά 23/01/2022

real2 novibet

  • Αήττητη παραμένει μέχρι στιγμής η Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Σε δέκα παιχνίδια έχει επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες (7-3-0) με γκολ 22-6.
  • Πάντως είναι μοιρασμένα τα πράγματα όσον αφορά τα Over και Under, αφού σε δέκα ματς έχει από πέντε σε κάθε κατηγορία. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την Έλτσε, αφού σε έντεκα εκτός έδρας ματς έχει 6 Over και 5 Under.
  • Σε πολύ καλή κατάσταση δείχνει να είναι ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο επιθετικός της Ρεάλ είναι στην πρώτη θέση των σκόρερ του πρωταθλήματος, ενώ έχει σκοράρει και στα τρία τελευταία ματς, ένα για τη La Liga και δύο για το Σούπερ Καπ.
  • Η προϊστορία είναι σχεδόν σε απόλυτο βαθμό υπέρ της Ρεάλ, τουλάχιστον όσον αφορά τη Μαδρίτη. Σε 22 ματς η Ρεάλ έχει 19 νίκες και μόλις 3 ισοπαλίες, ενώ τα τελευταία εννέα εντός έδρας ματς στη Μαδρίτη έχουν έρθει όλα Over (8-1-0 με 37-11 γκολ)!
  • Βαθμολογία La Liga

Αλαβές – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά 23/01/2022

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει το τελευταίο διάστημα η Άλαβες και τα πράγματα αναμένεται να έχουν ανάλογη συνέχεια, καθώς ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνα με την Μπαρτσελόνα (23/01, 22:00).

Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, η Αλαβές υπέστη βαριά ήττα από τη Ρεάλ Μπέτις εκτός έδρας με το ευρύ 0-4 (δείτε βίντεο εδώ). Νωρίτερα είχαν προηγηθεί δύο εντός έδρας ματς, με Ρεάλ Σοσιεδάδ και Αθλέτικ Μπιλμπάο, τα οποία έμειναν ισόπαλα, 1-1, 0-0 αντίστοιχα.

barcelona2 novibet

Μόλις τέσσερις νίκες έχουν οι γηπεδούχοι έπειτα από 21 αγωνιστικές και η πιο πρόσφατη ήταν στις 6 Νοεμβρίου με 2-1 επί της Λεβάντε. Εδώ και σχεδόν δυόμισι μήνες έχουν τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες σε εννέα ματς (0-4-5) με 8-19 γκολ!

Για την Μπαρτσελόνα, η φετινή σεζόν παραμένει δύσκολη, όπως άρχισε άλλωστε. Η τελευταία… σφαλιάρα ήρθε από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Κύπελλο, όπου ηττήθηκε με 3-2 και αποκλείστηκε.

Μάλιστα κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 93′ με τον Πέδρι, αλλά στην παράταση υπέκυψε μετά το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μουνιαΐν στο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης.

Έτσι έμεινε εκτός θεσμού, χάνοντας ακόμη ένα τίτλο που θα μπορούσε να διεκδικήσει. Νωρίτερα την περασμένη Τετάρτη (12/01) έχασε και το Σούπερ Καπ όπου έδειξε καλό πρόσωπο κόντρα στη Ρεάλ, αλλά ηττήθηκε στην παράταση και πάλι με 2-3.

Στο πρωτάθλημα έχει δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς (2-3-0) και δεν δείχνει να μπορεί να σταθεροποιήσει την απόδοσή της, ώστε να πάρει και τα αποτελέσματα που θέλει.

 

Στην παρούσα φάση είναι στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 32 βαθμούς, αλλά μόλις ένα βαθμό πιο πίσω από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην 4η θέση, η οποία οδηγεί και στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Εκτός πλάνων είναι ο τραυματίας Ουμτιτί, ο οποίος θα χειρουργηθεί και θα απουσιάσει για τρεις μήνες, ο τιμωρημένος μέσος Γκάβι και ο τραυματίας επιθετικός Μπρεϊθγουέιτ.

Επίσης στον αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο τραυματίστηκε και αποχώρησε ο 19χρονος επιθετικός Ανσού Φατί και είναι βέβαιο ότι δεν θα προλάβει το παιχνίδι με την Αλαβές.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ. ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.61

barcelona1 novibet

Αλαβές – Μπαρτσελόνα: Στατιστικά 23/01/2022

  • Το Under ξεχωρίζει τόσο στα εντός έδρας παιχνίδια της Αλαβές όσο και στα εκτός έδρας της Μπαρτσελόνα.
  • Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι έχουν 8 σε 11 εντός έδρας ματς, ενώ η Μπαρτσελόνα έχει 7 σε 10 εκτός έδρας αναμετρήσεις.
  • Με το… σταγονόμετρο έρχονται και τα γκολ των «μπλαουγκράνα», όπου έχουν 12-12 σε δέκα ματς μακριά από τη Βαρκελώνη, ενώ η αντίστοιχη στατιστική για την Αλαβές είναι 8-13.
  • Η Μπαρσελόνα μετράει έξι ισοπαλίες στα δέκα ματς που έχει παίξει εκτός του «Καμπ Νου» και μάλιστα οι πέντε από αυτές έχουν έρθει από το ημίχρονο!
  • Πάντως η προϊστορία είναι υπέρ της ομάδας της Καταλονίας, αφού στα επτά τελευταία ματς στην Βιτόρια, έχουν νικήσει στα πέντε, ενώ μετρούν και δύο ισοπαλίες (5-2-0) με γκολ 16-1 υπέρ τους!
  • Βαθμολογία La Liga

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ