el
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βόλος – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 08/01/2023

Επικίνδυνη αποστολή απέναντι στον Βόλο έχει ο Ολυμπιακός την Κυριακή το απόγευμα (16:00) στο «Πανθεσσαλικό».

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοδοξούν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί προκειμένου να εκμεταλλευτούν το αποτέλεσμα που θα προκύψει από το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Την ίδια ώρα οι γηπεδούχοι ψάχνουν ένα εντός έδρας θετικό αποτέλεσμα για να μην χάσουν νέα έδαφος στη μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ.

Με 800+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας ανάμεσα σε Βόλο και Ολυμπιακό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!


Βόλος – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Παρουσίαση 08/01/2023

Ο Βόλος αναζητεί ένα «τρίποντο» μετά από 4 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη. Οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου κέρδισαν τελευταία φορά στις 10 Νοεμβρίου τον ΠΑΣ κι έκτοτε μετρούν δύο ήττες από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αλλά και δυο ισοπαλίες με σκορ 0-0 με Αστέρα και ΟΦΗ. Κοινό χαρακτηριστικό των τεσσάρων παιχνιδιών είναι ότι ο Βόλος δεν έχει πετύχει γκολ.

Την Τρίτη η ομάδα της Μαγνησίας κόλλησε στο 0-0 με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και με τον βαθμό της ισοπαλίας διατηρήθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς (7-5-4).

«Ήρθαμε σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια ομάδα που γνωρίζαμε πως είχε μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς. Εμείς με το δικό μας στυλ να προσπαθήσαμε να κερδίσουμε. Μας έλειψε και πάλι το γκολ, όποιος τος πετύχαινε θα κέρδιζε το παιχνίδι στο τέλος δεν το έβαλε κανείς. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, τουλάχιστον δεν χάνεις το παιχνίδι και κάθε βαθμός είναι σημαντικός», δήλωσε με τη λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής του Βόλου, Κώστας Μπράτσος.

Στο απουσιολόγιο των γηπεδούχων βρίσκεται ο Τάσος Τσοκάνης. Ο αρχηγός του Βόλου υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για τρεις βδομάδες.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από 2 σερί νίκες και με «τρίποντο» στον Βόλο θα μειώσουν τη διαφορά τους από την κορυφή της βαθμολογίας. Οι «ερυθρόλευκοι» τη δεδομένη χρονική στιγμή απέχουν τρεις βαθμούς από την ΑΕΚ και 10 από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Παναθηναϊκό.

Τελευταίο δείγμα γραφής και πρεμιέρα στο 2023 για την ομάδα του Μίτσελ ήταν η επικράτηση με 0-2 μέσα στη Νίκαια επί του Ιωνικού.

Σ’ ένα ακόμα παιχνίδι ο Φορτούνης έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και βρήκε δίχτυα. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού δείχνει αναγεννημένος και αυτό οφείλεται αναμφισβήτητα στον Μίτσελ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Φορτούνης στα τελευταία 3 παιχνίδια μετράει 3 γκολ και 1 ασίστ!

Παράλληλα, η αμυντική γραμμή των Πειραιωτών συμπλήρωσε 2ο σερί ματς χωρίς να δεχτεί γκολ. Ντεμπούτο στη Νίκαια έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Ροντινέι.

Ο Βραζιλιάνος μπακ έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και με τη λήξη της αναμέτρησης τόνισε: «Νιώθω ευτυχισμένος γιατί σήμερα με αυτό το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο όνειρο που είχα στη ζωή μου, να παίξω στην Ευρώπη και για μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Θα κάνω τα πάντα για να τιμήσω τη φανέλα. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι και ήταν αρκετά δύσκολο αλλά θεωρώ πως τα πήγαμε αρκετά καλά. Ήταν ένα ματς που αρκετά πράγματα ήταν καινούργια για εμένα, προπονούμαι εδώ και τρεις εβδομάδες με την υπόλοιπη ομάδα και θα κάνω τα πάντα για να βελτιώνομαι όλο και περισσότερο».

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδα του, αλλά και από τον Ροντινέι εμφανίστηκε και ο Μίτσελ, ο οποίος σχολίασε: «Έχουμε βελτιωθεί αρκετά, είμαστε όλο και περισσότερο αξιόπιστοι και γενικότερα έχουμε την κυριαρχία στα περισσότερα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι τώρα. Έχουμε αρκετές εναλλακτικές λύσεις και αυτό μας βοηθάει να κάνουμε περισσότερους συνδυασμούς και να γινόμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Το παιχνίδι μας απόψε θύμισε τον αγώνα στα Γιάννενα όμως με ένα εντελώς διαφορετικό δεύτερο ημίχρονο, μας έκανε καλό εκείνο το μάθημα.

Ο Ροντινέι μας έχει δώσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε αυτό το πρώτο παιχνίδι. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με εμπειρία και ποιότητα και είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο στο μέλλον. Οι αντίπαλοί μας έχουν χάσει βαθμούς, αλλά αυτό που μας δίνει περισσότερες ελπίδες είναι ότι εμείς είμαστε όλο πιο σταθεροί και βελτιωμένοι και αυτό μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση για το μέλλον.

Και το κυριότερο είναι ότι θα πρέπει να παίζουμε με αυτήν τη συνέχεια και τη κανονικότητα που έχουμε δείξει, χωρίς να δίνουμε επιλογές στους αντιπάλους όπως έχουμε κάνει στα τελευταία μας παιχνίδια. Όπως και να έχει όμως έχουμε ακόμη αρκετό δρόμο μπροστά μας και έχει πολλά παιχνίδια το πρωτάθλημα και θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια συμπεριφορά και γραμμή».


Βόλος – Ολυμπιακός: Στατιστικά & Προϊστορία 08/01/2023

  • Οι «ερυθρόλευκοι» από το 2019 έχουν αντιμετωπίσει 3 φορές τον Βόλό στη Μαγνησία και μετράνε δυο νίκες (0-1, 1-2) και μια ισοπαλία (0-0). Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου στο Φάληρο το παιχνίδι κόλλησε στο 1-1.
  • Ισορροπημένα είναι τα αποτελέσματα του Βόλου στα γκολ, αφού μετράει 8 Over και ισάριθμα Under.
  • 6 Over και 10 Under μετράει ο Ολυμπιακός σε 16 αγωνιστικές, ενώ στα τελευταία δύο παιχνίδια μετράει δύο νίκες με No Goal (5-0 τον Αστέρα, 0-2 τον Ιωνικό).
  • Από 4 σερι No Goal προέρχεται ο Βόλος στο πρωτάθλημα αφού δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα.
  • Στον ερυθρόλευκο πίνακα των σκόρερ Μπακαμπού μετράει 6 γκολ κι ακολουθούν οι Μπιελ με 4, Φορτούνης και Χάμες με 3.
  • Εμβιλά και Ρέαμπτσιουκ μετρούν από 3 κίτρινες κάρτες σε 15 και 14 αγώνες αντίστοιχα.
  • Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα δώσουν δυναμικό παρών στο Πανθεσσαλικό, αφού η ΠΑΕ εξασφάλισε 11.000 εισιτήρια.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

Βόλος – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 08/01/2023

Κάθε παιχνίδι για τον Ολυμπιακό είναι οριακό, αφού απέχει 10 βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας. Ο Βόλος έχει αποδείξει ότι δεν αποτελεί εύκολη λεία για καμία ομάδα. Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα για το ματς στο Πανθεσσαλικό.

Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό και έχει βελτιώσει την αγωνιστική του εικόνα. Οι «ερυθρόλευκοι» θα εμφανιστουν πιο διψασμένοι για το τρίποντο, αφού θέλου να εκμεταλλευτούν και το οποιοδήποτε αποτέλεσμα προκίψει από το ντέρμπι ΑΕΚ- ΠΑΟ.

ΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ & OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Βόλος μετά τα τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Μπράτσου μέσα στην έδρα της δεν κατάφερε να χαμογελάσει με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και με τους ερυθρόλευκους θα προσπαθήσει να διορθώσει τις ανορθρογραφίες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο Φάληρο η ομάδα της Μαγνησίας έκανε ζημιά στον πρώτο γύρο (1-1).

goal/goal σε αποδοση 2.10 στη νοvibet

Δελεαστικές επιλογές συναντάμε στις κύριες αγορές της Novibet, ενώ με δεδομένο ότι ο Φορτούνης βρίσκεται σε φόρμα αξίζει να κοιτάξουμε και τις αποδόσεις στους σκόρερ.

1-2 ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.25  


 

Βόλος: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 08/01/2023

Σημαντική απουσία για τον Βόλο αυτή του Τσοκάνη. O Νόκερ τραυματίστηκε με τον ΟΦΗ και η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κλέιμαν – Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα – Μπαριέντος, Ματίγια- Ούες, Ντέλετιτς, Μεσκίδα – Κούτσιας

Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 08/01/2023

Με το ρητό ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει θα συνεχίσει ο Μίτσελ και απέναντι στο Βόλο. Ο Φορτούνης έχει βρει ρόλο και είναι σε φόρμα, ο Μπακαμπού με δεδομένο ότι σκόραρε έχει πλεονέκτηκα για το αρχικό σχήμα έναντι του Ελ Αραμπί.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Ιν Μπεόμ – Χάμες, Φορτούνης, Μπιέλ – Μπακαμπού


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ