el
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ουαλία – Αγγλία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 29/11/2022

Με παραδοσιακή μονομαχία ανάμεσα στην Ουαλία και την Αγγλία ολοκληρώνεται η 3η αγωνιστική στον 2ο όμιλο του Μουντιάλ.

Τα «τρία λιοντάρια» μετά τη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στο Ιράν και τη «λευκή» ισοπαλία απέναντι στις ΗΠΑ, δείχνει να είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση. Από την άλλη πλευρά, η Ουαλία βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων για να πάρει το εισιτήριο για τους «16». Στο άλλο ματς του ομίλου, που θα διεξαχθεί την ίδια ώρα (21:00) το Ιράν αντιμετωπίζει τις ΗΠΑ.

Η βαθμολογία στον 2ο όμιλο του Μουντιάλ:
1. Αγγλία 4
2. Ιράν 3
3. ΗΠΑ 2
4. Ουαλία 1

Σε περίπτωση ισοβαθμίας το πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων. Το δεύτερο η καλύτερη επίθεση. Τρίτο οι βαθμοί στα μεταξύ τους ματς. Τέταρτο η καλύτερη διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους. Ακολουθούν οι λιγότεροι βαθμοί ποινής. Αν υπάρξει απόλυτη ισορροπία υπάρχει κλήρωση.

Με 1000+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στο Βέλγιο και τον Καναδά για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Ουαλία – Αγγλία: Ανάλυση, Παρουσίαση 29/11

Πολύ άσχημα τα πράγματα για τους Ουαλούς, που έχουν ένα… βουνό μπροστά τους και τα προγνωστικά στο Μουντιάλ για τη μάχη της πρόκρισης μόνο υπέρ τους δεν είναι. Μετά το 1-1, που στο δεύτερο ημίχρονο είχε αρκετά θετικά, κόντρα στις ΗΠΑ, η Ουαλία μπήκε ως φαβορί στη μάχη κόντρα στο Ιράν, όμως έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι (0-2).

wales england4 novibet

Πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση η ομάδα του Πέιτζ δεν μπόρεσε να αγχώσει σχεδόν καθόλου τον αντίπαλό της. Στο 86ο λεπτό κι ενώ είχε αντέξει με νύχια και με δόντια σε διαστήματα πίεσης, έχασε τον Χένεσι με κόκκινη κάρτα και στο 86ο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε το πρώτο «χτύπημα», ενώ τρία λεπτά αργότερα και η χαριστική βολή.

«Είμαι απογοητευμένος επειδή και πάλι η απόδοσή μας κινήθηκε κάτω από τα γνωστά μας επίπεδα. Αυτά τα επίπεδα μας έδωσε τη δυνατότητα να πετύχουμε και να βρεθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο σήμερα. Αυτό που λέω στους παίκτες μου κάθε μέρα είναι “βγείτε έξω και δείξτε στον κόσμο αυτό που δείχνετε σε εμένα καθημερινά», δεν το κάναμε και αυτό με απογοητεύει ακόμη περισσότερο», ήταν τα λόγια του Πέιτζ.

Το μοναδικό ρεαλιστικό σενάριο πρόκρισης για τους Ουαλούς είναι η νίκη κόντρα στην Αγγλία και η ισοπαλία στο Ιράν – ΗΠΑ. Σε αυτό το σενάριο θα προκριθεί μαζί με τα «τρία λιοντάρια» σε τριπλή ισοβαθμία στους 4 βαθμούς, καθώς θα έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων από την ομάδα του Κεϊρόζ.

Το ρόστερ:

Τερματοφύλακες :Γουέιν Χένεσι (Νότιγχαμ Φόρεστ), Ντάνι Γουόρντ (Λέστερ0, Άνταμ Ντέιβις (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ)

Αμυντικοί: Μπεν Ντέιβις (Τότεναμ), Μπεν Κάμπανο (Σουόνσι), Τομ Λόκιερ (Λούτον), Τζο Ρόντον (Ρεν), Κρις Μέμφαμ (Μπόρνμουθ), Ίθαν Αμπαντού (Σπέτσια), Κρις Γκάντερ (Γουίμπλεντον), Νέκο Γουίλιαμς (Νότιγχαμ Φόρεστ), Κόνορ Ρόμπερτς (Μπέρνλι)

Μέσοι: Σόρμπα Τόμας (Χάντερσφιλντ), Τζο Άλεν (Σουόνσι), Ματ Σμιθ (Μίλτον Κέιν Ντονς), Ντίλαν Λέβιτ (Νταντί Γιουνάιτεντ), Χάρι Γουίλσον (Φούλαμ), Τζο Μόρελ (Πόρτσμουθ), Τζόνι Γουίλιαμς (Σουίντον), Άροον Ράμσεϊ (Νις), Ρόμπιν Κόλντγουελ (Κάρντιφ).

Επιθετικοί: Γκάρεθ Μπέιλ (Λος Άντζελες), Κίφερ Μουρ (Μπόρνμουθ), Μαρκ Χάρις (Κάρντιφ), Μπρένταν Τζόνσον (Νότιγχαμ Φόρεστ), Ντάνιελ Τζέιμς (Φούλαμ)

wales england4 novibet

Η Αγγλία συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου έχοντας τέσσερις βαθμούς. Μετά το «ρολάρισμα» επί του Ιράν στην πρεμιέρα (6-2) είχε την ευκαιρία να «σφραγίσει» το εισιτήριο κόντρα στις ΗΠΑ, όμως λίγο έλειψε το soccer να κερδίσει τo football, συνεπώς με τη «λευκή» ισοπαλία (0-0) μπορεί να νιώθει ευχαριστημένη βάσει της εικόνας της αναμέτρησης.

Οι παίκτες του Γκάρεθ Σάουγκεϊτ δεν είχαν καλή εικόνα. Οι ΗΠΑ ήταν η ομάδα που ήλεγχε τον ρυθμό του αγώνα, έβγαλε περισσότερη ένταση στο παιχνίδι και είχε τις σημαντικότερες ευκαιρίες. Το μόνο που μπορεί να κρατήσει είναι βαθμός και πως σε ένα ματς που δεν ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της δεν έχασε, κάτι που σε προηγούμενες διοργανώσεις δεν συνέβαινε και συνήθως το πλήρωνε ακριβά.

wales england2 novibet

Τώρα χρειάζεται νίκη για να εξασφαλίσει σίγουρα την πρόκριση αλλά και τη σημαντική πρώτη θέση. Για τον ίδιο στόχο την καλύπτει και η ισοπαλία, εφόσον δεν υπάρξει νικητής ούτε στο Ιράν – ΗΠΑ.

«Έτσι είναι τα ποδοσφαιρικά τουρνουά, δεν πρόκειται να συνεχίσουμε χωρίς να έχουμε και τέτοιες βραδιές, όπου θα χρειαστείς να δείξεις πως διαθέτεις και διαφορετικές αρετές για να πάρεις αποτέλεσμα. Απέναντι στην Ουαλία θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς. Ο ένας βαθμός απόψε μας δίνει ασημένιο μετάλλιο. Είμαστε σε πολύ πλεονεκτική θέση στη μάχη της πρόκρισης. Με νίκη στο τελευταίο ματς παίρνουμε και την πρώτη θέση στον όμιλο», ήταν τα λόγια του Σάουθγκεϊτ.

Το ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Τζόρνταν Πίκφορντ (Έβερτον), Νικ Πόουπ (Νιούκαστλ), Άαρον Ράμσντεϊλ (Άρσεναλ)

Αμυντικοί: Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ (Λίβερπουλ), Κόνορ Κόαντι (Έβερτον), Έρικ Ντάιερ (Τότεναμ), Χάρι Μαγκουάιρ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Λουκ Σο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τζον Στόουνς (Μάντσεστερ Σίτι), Κίεραν Τρίπιερ (Νιούκαστλ), Κάιλ Γουόκερ (Μάντσεστερ Σίτι), Μπεν Γουάιτ (Άρσεναλ)

Μέσοι: Τζουντ Μπέλιγχαμ (Ντόρτμουντ), Κόνορ Γκάλαχερ (Τσέλσι), Τζόρνταν Χέντερσον (Λίβερπουλ), Μέισον Μάουντ (Τσέλσι), Κάλβιν Φίλιπς (Λιντς), Ντέκλαν Ράις (Γουέστ Χαμ)

Επιθετικοί: Φιλ Φόντεν (Μάντσεστερ Σίτι), Τζακ Γκρίλις (Μάντσεστερ Σίτι), Χάρι Κέιν (Τότεναμ), Τζέιμς Μάντισον (Λέστερ), Μάρκους Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μπουκάγιο Σάκα (Άρσεναλ), Ραχίμ Στέρλινγκ (Τσέλσι), Κάλουμ Γουίλσον (Νιούκαστλ)

wales england5 novibet

Ουαλία – Αγγλία: Στατιστικά, Προϊστορία 29/11

  • Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 103 φορές στην ιστορία τους. Οι Άγγλοι έχουν το πάνω χέρι με 68 νίκες, έναντι 14 των Ουαλών, ενώ 21 αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή.
  • Από τη σεζόν 2004/05 τα «τρία λιοντάρια» μετρούν έξι σερί νίκες κόντρα στην Ουαλία. Έχουν σημειώσει 9 γκολ κι έχουν δεχτεί μόλις 1.
  • Τελευταία νίκη της Ουαλίας κόντρα στην Αγγλία, ήταν σε φιλική αναμέτρηση το 1984.
  • Το Under 2.5 Γκολ έχει επιβεβαιωθεί και στις δύο αναμετρήσεις της Ουαλίας στη διοργάνωση.
  • Κανένας παίκτης της Αγγλίας δεν έχει δεχτεί κίτρινη κάρτα μέχρι στιγμής στο Μουντιάλ.

Ουαλία – Αγγλία: Προγνωστικά 29/11

Βρετανική μονομαχία με την Αγγλία να έχει το πάνω χέρι για δύο λόγους. Πρώτον επειδή είναι ανώτερη σαν ομάδα και η Ουαλία μέχρι στιγμής κινείται σε πολύ χαμηλά επίπεδα απόδοσης. Δεύτερον γιατί έχει χτίσει πελατειακές σχέσεις με τους αντιπάλους της τα τελευταία χρόνια.

Οι Ουαλοί έχουν πολύ δύσκολο έργο μπροστά τους για να πάρουν την πρόκριση και τώρα είναι αργά για να «τουμπάρουν» την κατάσταση. Το μόνο που ίσως δούμε να είναι διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας του Πέιτζ είναι να παίξει πιο ελεύθερα, αφού δεν θα νιώθει την ίδια πίεση.

ΣΤΟ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET ΤΟ COMBO BET 2 & OVER 2.5

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στις αναμετρήσεις του Μουντιάλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

wales england6 novibet


Ουαλία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 29/11

Ο Πέιτζ αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στη έλλειψη ρυθμού που έχουν αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του, που δεν αγωνίζονται όσο θα ήθελε στις ομάδες τους. Είναι δεδομένο πως θα κάνει δύο-τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσει και σε ένα πιο έντονο ροτέισον.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Γουόρντ – Μίφαμ, Ροντόνμ Ντέιβις – Ράμσεϊ, Ρόμπερτς, Αμπαντού, Γουίλιαμς, Τζέιμς – Μουρ, Μπέιλ

wales england7 novibet

Αγγλία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 29/11

Αλλαγές για λόγους ρυθμού ενόψει της συνέχειας σκέφτεται ο Σάουθγκεϊτ. Θα έχει στη διάθεσή του και τους Γουόκερ και Μάντισον, οι οποίοι δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πίκφορντ – Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Σο – Ράις, Μπέλιγχαμ – Στέρλινγκ, Μάουντ, Φόντεν – Κέιν

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ