el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Γουλβς – Λίβερπουλ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 17/01/2023

Να ξεμπερδεύει με το εμπόδιο της Γουλβς και να πάρει την πρόκρισή της στον 4ο γύρο του FA Cup θέλει η Λίβερπουλ που φιλοξενείται στο «Μολινό» για τον επαναληπτικό του 2-2 στο «Άνφιλντ». Οι αναμετρήσεις είναι νοκ-άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας στο πρώτο ματς λύνουν τις διαφορές τους μέσω ρεβάνς.

Εντελώς διαφορετική η ψυχολογία των δύο ομάδων. Η Γουλβς σιγά-σιγά μαζεύει βαθμούς και αυξάνει τις πιθανότητές της για παραμονή, αφού βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας στην Premier League. Από την άλλη μεριά, η Λίβερπουλ όχι μόνο δεν μπορεί να επιστρέψει στη διεκδίκηση του Champions League αλλά με την εικόνα και τα αποτελέσματά της κινδυνεύει να τινάξει τη χρονιά της στον αέρα.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η αναμέτρηση ανάμεσα στη Γουλβς και τη Λίβερπουλ για τον 3ο γύρο του FA Cup γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο FA Cup!


Γουλβς – Λίβερπουλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 17/01/2023

«Εξαργυρώνει» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την καλή περίοδο που διανύει η Γουλβς. Το περασμένο Σάββατο η ομάδα του Χουλιέν Λοπετέγκι πήρε το «εξάποντο» απέναντι στη Γουέστ Χαμ και μετά από καιρό βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Χρυσός σκόρερ για τους «λύκους» ήταν ο Ντάνιελ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος βρήκε δίχτυα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (48’) και στη συνέχεια η Γουλβς κράτησε μέχρι τέλους το τρίποντο που την ανέβασε στους 17 βαθμούς στη βαθμολογία της Premier League ύστερα από 19 αναμετρήσεις.

«Είναι τρεις μεγάλοι σημαντικοί βαθμοί και πρέπει να συνεχίσουμε. Ωστόσο, πρέπει να δώσουμε έμφαση στη μάχη που δώσαμε και στον χαρακτήρα που βγάλαμε. Επίσης, αυτή ήταν η πρώτη φορά που κρατήσαμε το “μηδέν”. Έχουμε ακόμη πολλά να κάνουμε. Είναι δύσκολη η αποστολή μας και πρέπει να συνεχίσουμε και να δούμε το μέλλον. Πανηγυρίζουμε για δύο ώρες, τρώμε και σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Είναι πάντα σημαντικό να βγαίνεις από την επικίνδυνη ζώνη. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να το πετύχεις στο τελευταίο σου ματς. Μέχρι τότε δεν θα κοιτάω τη βαθμολογία», ήταν τα λόγια του Λοπετέγκι.

wolves liverpool2 novibet

Με 7 βαθμούς (2-1-0) στους τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος μετά το Μουντιάλ η Γουλβς δείχνει στην καλύτερή της φάση από το ξεκίνημα της σεζόν. Σαφώς τίποτα δεν έχει κριθεί, ενώ το πρόγραμμά της είναι «βουνό» με δύο κολλητές αναμετρήσεις απέναντι σε Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ. Όσον αφορά το ματς του Κυπέλλου, ο Λοπετέγκι είναι πολύ πιθανό να το προσεγγίσει με στόχο την πρόκριση που αν έρθει θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία της ομάδας του.

wolves liverpool3 novibet

Αντίθετα, σε εντελώς διαφορετική φάση δείχνει να βρίσκεται η Λίβερπουλ. Προέρχεται από νέα συντριβή στο πρωτάθλημα, όπου κάνει ελεύθερη πτώση. Μετά την «τριάρα» στην έδρα της Μπρέντφορντ (3-1) ακολούθησε νέα «κατραπακιά» στο Μπράιτον (3-0).

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ για ακόμη μία φορά πληρώνει την έλλειψη βάθους στο ρόστερ της και το πρόβλημα «γιγαντώνεται» σε συνδυασμό με την κακή ψυχολογία. Αυτό φάνηκε και στο «Community» όπου δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση στο ξέσπασμα των «γλάρων» που βρήκαν δύο φορές δίχτυα μέσα σε έξι λεπτά με τον Μαρτς (47’, 53’). Ο τραγικός επίλογος για τους «ρεντς» γράφτηκε στο 81ο λεπτό με το τέρμα του Ντάνι Γουέλμπεκ.

wolves liverpool4 novibet

«Δεν μπορώ να θυμηθώ χειρότερο παιχνίδι μας. Είχαμε αποστάσεις, δεν κρατήσαμε σωστά την μπάλα, δεν μπορέσαμε να πιέσουμε. Ήταν μία δίκαιη νίκη της Μπράιτον. Οι αντίπαλοί μας έπαιρναν αυτοπεποίθηση τη στιγμή που εμείς χάναμε τη δική μας. Θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα, όμως πρέπει να είμαστε δημιουργικοί με τις επιλογές που έχουμε στη διάθεσή μας. Αυτό που είδα σήμερα από την ομάδα μου ήταν ότι δεν είχε πίστη», είπε ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ.

Η «ρεντς» καλούνται να βγάλουν άμεσα αντίδραση για πολλούς λόγους. Πρώτον γιατί ο Κλοπ ξέρει καλά πως μέσα από τα θετικά αποτελέσματα μπορεί να «χτιστεί» καλή ψυχολογία με φόντο τη συνέχεια. Δεύτερον γιατί δεν υπάρχει η πολυτέλεια για να «σνομπάρει» η ομάδα κάποιον στόχο, αφού η χρονιά κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα. Υποχώρησε στην 9η θέση της βαθμολογίας όπου ισοβαθμεί με την επίσης απογοητευτική Τσέλσι, την οποία θα αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο στο «Άνφιλντ».

wolves liverpool5 novibet

Γουλβς – Λίβερπουλ: Στατιστικά & Προϊστορία 17/01/2023

  • Σε 66 αναμετρήσεις η Λίβερπουλ μετράει 38 νίκες. Η Γουλβς έχει 17, ενώ 11 παιχνίδια έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.
  • Στο πρώτο ματς η ισοπαλία 2-2 στο «Άνφιλντ» ήταν η πρώτη μεταξύ τους ύστερα από 14 παιχνίδια (11-0-3).
  • Στα 4/5 τελευταία της Γουλβς έχει επιβεβαιωθεί το Under 2.5 Γκολ.
  • Η Λίβερπουλ έχει δεχτεί γκολ σε όλα της τα ματς μετά το Μουντιάλ.
  • 6/6 Over 2.5 Γκολ μετράει η Λίβερπουλ.


Γουλβς – Λίβερπουλ: Προγνωστικά 17/01/2023

Η Γουλβς βρίσκεται στην καλύτερή της φάση από το ξεκίνημα της σεζόν. Η Λίβερπουλ δεν μπορεί να βάλει τέλος στην κατηφόρα. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα το ματς είναι κρίσιμο και για τις δύο που θέλουν την πρόκριση για διαφορετικούς λόγους. Περιμένοντας οριακή κατάσταση και αρκετή διαχείριση και από τους δύο προπονητές δεν αποκλείεται να έχουμε χαμηλό σκορ στο «Μολινό».

ΤΟ UNDER 2.5 ΓΚΟΛ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Η Γουλβς πλέον παίρνει με μεγαλύτερη ωριμότητα πρωτοβουλίες στο παιχνίδι της. Με το καλό κλίμα να έχει επιστρέψει στην ομάδα είναι βέβαιο πως θα πιέσει την άμυνα των «ρεντς».

ΣΤΟ 2.20 ΤΟ OVER 4.5 ΚΟΡΝΕΡ ΤΗΣ ΓΟΥΛΒΣ

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στo Τότεναμ – Άρσεναλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

wolves liverpool6 novibet

Γουλβς: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 17/01/2023

Συγκρατημένο ροτέισον αναμένεται από τον Λοπετέγκι. Στα θετικά η επάνοδος του Τραορέ, που πήρε χρόνο και απέναντι στη Γουέστ Χαμ. Παραμένει εκτός ο Νέο, όπως και οι Τσικίνιο και Κάλαϊτζιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σα – Σεμέδο, Κόλινς, Κίλμαν, Νουρί – Νέβες, Μουτίνιο, Νούνες – Ποντένσε, Τραορέ, Γκιέδες

wolves liverpool7 novibet

Λίβερπουλ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 17/01/2023

Χωρίς τον Φαν Ντάικ στην άμυνά της για ακόμη ένα ματς η Λίβερπουλ. Εκτός πλάνων παραμένουν οι Αρτούρ, Ντίας, Φιρμίνο και Ζότα. Αγώνα δρόμου κάνει ο Νούνιες, ωστόσο, αν δεν είναι στο 100% δεν αποκλείεται να προφυλαχθεί. Το ίδιο ισχύει και για τον Μπαΐτσετιτς, αφού ο Γερμανός δεν έχει το περιθώριο να χάσει άλλους ποδοσφαιριστές ενόψει της συνέχειας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Άρνολντ, Μάτιπ, Κονατέ, Τσιμίκας – Έλιοτ, Φαμπίνιο, Αλκάνταρα – Κεϊτά, Σαλάχ, Γκάπκο

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ