el
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ζαλγκίρις – Μονακό: Προγνωστικά, Ανάλυση 29/03/2023

Η Ζαλγκίρις θα δώσει μεγάλη μάχη για την είσοδο στα πλεί-οφ της Euroleague, εκεί όπου θα βρεθεί σίγουρα η Μονακό μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί της Βαλένθια.

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν κανένα περιθώριο για νέα ήττα και οι φιλοξενούμενοι παλεύουν για την είσοδο στην πρώτη τριάδα. Έτσι, το παιχνίδι στη Zalgirio Arena (19:00) έχει τον χαρακτήρα τελικού και σίγουρα αναμένεται συναρπαστικό.

Για το μεγάλο ματς στη Λιθουανία ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Euroleague!

 


Ζαλγκίρις: Ανάλυση, Παρουσίαση 29/03/2023

Οι δύο συνεχόμενες ήττες από τον Ολυμπιακό (72-74) και από τη Φενέρμπαχτσε (79-87) έκαναν ζημιά στις ελπίδες της Ζαλγκίρις για είσοδο στα πλέι-οφ της Euroleague. Οι Λιθουανοί βρίσκονται πλέον στο 15-15 και εκτός οκτάδας, όμως είναι… ενεργοί στο παιχνίδι, αφού έχουν ίδιο ρεκόρ με την 8η Μπασκόνια.

Το πρόγραμμα ευνοεί μάλιστα την ομάδα του Κάζις Μακσβίτις, αφού ακολουθούν τρία “do or die” παιχνίδια στην έδρα της (Μονακό, Βαλένθια, Μακάμπι) και ένα βατό εκτός έδρας ματς με την αδιάφορη Μπάγερν.

Έτσι, η Ζαλγκίρις γνωρίζει πως κρατά την τύχη στα χέρια της και είναι δεδομένο πως θα παίξει με το… μαχαίρι στα δόντια σε όλα τα παιχνίδια, έχοντας φυσικά και το μεγάλο «όπλο» της καυτής Zalgirio Arena.

Στα αγωνιστικά, ο Μακσβίτις θα στηριχτεί ξανά στη δυναμική της front line του, με τους Ρόλαντς Σμιτς, Εντγκάρας Ουλανόβας, Ρόλαντς Σμιτς, Ακίλε Πολονάρα να βρίσκονται στο προσκήνιο, όπως φυσικά και οι Ίγκνας Μπραζντέικις – Αϊζέια Τέιλορ από την περιφέρεια. Ο κορμός των Λιθουανών δεν συνοδεύεται με προβλήματα τραυματισμών και η Ζαλγκίρις μπαίνει απόλυτα έτοιμη και αποφασισμένη στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Λίγο πριν την έναρξη της «διαβολοβδομάδας» στην Euroleague, οι Λιθουανοί έκαναν περίπατο στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας άνετα την Γκαργκζντάι με 96-70.


Μονακό: Ανάλυση, Παρουσίαση 29/03/2023

Η εύκολη νίκη επί της Βαλένθια (90-79) οριστικοποίησε τη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία της Μονακό στα πλέι-οφ της Euroleague. H ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς ήταν σοβαρή σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και η 20η νίκη της στη Regular Season είχε την υπογραφή των Ντόντα Χολ (10 πόντοι, 13 ριμπάουντ, 100% εντός πεδιάς), Έλι Οκόμπο (14 πόντοι, 7 ασίστ), Τζαρόν Μπλόσομγκειμ (14 πόντοι) και Ματ Στραζέλ (13 πόντοι, 5/5 σουτ, 3 ασίστ, 26 στο ranking).

Με αυτό το αποτέλεσμα, οι Μονεγάσκοι έμειναν αήττητοι μέσα στο Μάρτιο στην Ευρωλίγκα (5/5) και το συγκεκριμένο επίτευγμα αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία αν μπει στην εξίσωση η απουσία του Μάικ Τζέιμς.

Ο σούπερ σταρ της Μονακό τιμωρήθηκε για πειθαρχικό παράπτωμα μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και αφού έμεινε στα «πιτς» για περίπου δύο εβδομάδες επέστρεψε για το τελευταίο και πιο κομβικό κομμάτι της σεζόν.

Από την στιγμή που εξασφάλισε την παρουσία της στην οκτάδα, η Μονακό θα κυνηγήσει σίγουρα το καλύτερο δυνατό βαθμολογικό πλασάρισμα και έχει βλέψεις για την πρώτη τριάδα. Οι Μονεγάσκοι έχουν ίδιο ρεκόρ με την 3η Μπαρτσελόνα (20-10) και βρίσκονται λίγο πιο κάτω από τον Ολυμπιακό (21-9) και τη Ρεάλ (21-9), γεγονός που αυτόματα δίνει χαρακτήρα τελικών στα ματς που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της Regular Season.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η Μονακό θα μπει στη «διπλή» αγωνιστική της Euroleague μετά από ήττα εντός συνόρων, αφού έχασε από τη Λιμόζ (83-76). Αυτό ήταν το πέμπτο αρνητικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Ομπράντοβιτς , η οποία παραμένει πάντως στη κορυφή.


Ζαλγκίρις – Μονακό: Στατιστικά, Προϊστορία 29/03/2023

  • Στο ματς του πρώτου γύρου, η Μονακό κέρδισε δύσκολα με 84-82.
  • Στο περσινό παιχνίδι των δύο ομάδων στη Λιθουανία, η Μονακό κέρδισε με το εντυπωσιακό 107-98.
  • Η Μονακό έχει δύο νίκες σε τρία ματς κόντρα στη Ζαλγκίρις.
  • H Ζαλγκίρις μετρά δύο σερί ήττες στην Euroleague.
  • Η Μονακό «τρέχει» αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων στην Euroleague.
  • Διαφορετική η προσέγγιση των δύο ομάδων: Η Ζαλγκίρις παίζει σε πιο χαμηλό τέμπο και είναι 16η στη λίστα με τους πόντους στην επίθεση (75,5 μέσο όρο), ενώ η σαφώς πιο ποιοτική Μονακό σκοράρει 84,1 πόντους ανά ματς.
  • Η Μονακό είναι 1η στην Ευρωλίγκα στα επιθετικά ριμπάουντ με 12,5 ανά ματς. Η Ζαλγκίρις είναι 5η στην ίδια λίστα με 11,5 μέσο όρο.
  • Βαθμολογία Ευρωλίγκα
  • Πρόγραμμα Ευρωλίγκα
  • Στατιστικά Ζαλγκίρις
  • Στατιστικά Μονακό


Ζαλγκίρις – Μονακό: Προγνωστικά 29/03/2023

Ματς – τελικός στη Λιθουανία, ανάμεσα σε δύο ομάδες με ποιότητα και μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο. Για το παιχνίδι ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά σε δελεαστικές αποδόσεις.

ΝΙΚΗ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ +1.50 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.89 ΣΤΗ NOVIBET

Από τις 15 νίκες της φέτος, οι 10 ήρθαν στην έδρα της: Η «Zalgirio Arena» θα είναι καυτή και οι Λιθουανοί μπορούν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους.

UNDER 158.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.89 ΣΤΗ NOVIBET

Η Μονακό θα προσπαθήσει να τρέξει στο παρκέ, αλλά η Ζαλγκίρις θα κοιτάξει σίγουρα να χαμηλώσει το τέμπο. Το ματς είναι πολύ σημαντικό και δεν υπάρχει χώρος για ρίσκο.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ζαλγκίρις – Μονακό έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ