el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ – Μπράιτον: Προγνωστικά, Ανάλυση 30/11/2023

«Τελικός» πρόκρισης για την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια: Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα υποδέχεται την Μπράιτον (19:45) και το τρίποντο θα της δώσει ισχυρό προβάδισμα για να συνεχίσει την φετινή ευρωπαϊκή της πορεία, είτε στο Europa League, είτε ως 3η στο Europa Conference League.

Αυτήν την στιγμή, η ΑΕΚ μετρά 4 βαθμούς και βρίσκεται πίσω από την 1η Μαρσέιγ και την 2η Μπράιτον, ενώ ο 4ος Άγιαξ είναι ουραγός με 2 βαθμούς. Έτσι, το ματς στην «Αγιά-Σοφιά» είναι πολύ σημαντικό και το αποτέλεσμά του θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο ευρωπαϊκό μέλλον της «Ένωσης».

Για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του Europa League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Κορυφώνεται η δράση στο Europa League!


ΑΕΚ – Μπράιτον: Παρουσίαση, Ανάλυση 30/11/2023

Μετά την σπουδαία νίκη των «κιτρινόμαυρων» στην Αγγλία (3-2), μεσολάβησαν αρκετά πράγματα: Η ΑΕΚ έμεινε στην ισοπαλία με τον Άγιαξ και ηττήθηκε δύο φορές από τη Μαρσέιγ, ενώ η Μπράιτον έμεινε αήττητη σε τρία ματς με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Έτσι, η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι τέθηκε σε πλεονεκτική θέση για την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Europa League έχοντας συνολικά 7 βαθμούς, την ώρα που η ΑΕΚ βρίσκεται στην 3η θέση με 4 βαθμούς.

Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό πως ο «Δικέφαλος» πρέπει να κυνηγήσει πάση θυσία τη νίκη, ώστε να μπει… γερά στη μάχη για την πρώτη δυάδα και, επιπρόσθετα, να αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα για την κατάληψη της 3ης θέσης, η οποία οδηγεί στο Europa Conference League.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, όλα δείχνουν πως οι Λιβάι Γκαρσία και Γιεν Γιόνσον θα μείνουν ξανά εκτός δράσης λόγω τραυματισμών, ενώ αγώνα για να είναι έτοιμος θα δώσει ο αρχηγός της ομάδας, Σέρχιο Αραούχο. Ο Αρόλντ Μουκουντί θα επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας μετά την απουσία του στη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 και ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται επίσης να δώσει φανέλα βασικού στους Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Βίντα, Χατζισαφί, Πινέδα, Σιμάνσκι, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς και Τσούμπερ. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν επίσης οι Πόνσε, Ελίασον, Μάνταλος και Γαλανόπουλος, ενώ η λογική λέει πως η ΑΕΚ θα παραταχθεί χωρίς κλασικό «εννιάρι» και με… πολυκοσμία στα χαφ.

Στην αντίπερα όχθη, η Μπράιτον ταξιδεύει για την Αθήνα έχοντας αρκετά και σοβαρά προβλήματα. Εκτός δράσης τέθηκαν οι τραυματίες Εστουπινιάν, Μιτόμα, Μίλνερ, Μαρτς, Γουέλμπεκ και Γουέμπστερ, με τους Ανσού Φάτι και Ιγκόρ να μεταφέρονται στην «ταμπέλα» των εξαιρετικά αμφίβολων. Μάλιστα, εκφράζονται φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Ισπανού εξτρέμ, που αγωνίζεται φέτος στην Μπράιτον με την μορφή του δανεισμού από την Μπαρτσελόνα έχοντας τέσσερεα γκολ και μία ασίστ μέχρι στιγμής σε όλες τις διοργανώσεις. Με βάση τα δεδομένα, οι Πέδρο και Φέργκιουσον θα ξεκινήσουν στην επίθεση και είναι ξεκάθαρο πως η ΑΕΚ πρέπει να προσέξει πολύ το συγκεκριμένο δίδυμο.

Δες εδώ το στοίχημα της ημέρας !


ΑΕΚ – Μπράιτον: Προγνωστικά 30/11/2023

Ματς με μεγάλο κίνητρο και για τις δύο ομάδες. Η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει τη νίκη για να «σβήσει» τις δύο σερί ήττες από τη Μαρσέιγ, ενώ η Μπράιτον γνωρίζει πως ένα θετικό αποτέλεσμα θα «κλειδώσει» την παρουσία της στα νοκ-άουτ παιχνίδι του Europa League.

Επίσης, ο χαρακτήρας των δύο αντιπάλων με την επιθετική προσέγγιση, την πίεση ψηλά στο γήπεδο και τα αμυντικά κενά (που προκύπτουν εύλογα από την τακτική των προπονητών) γέρνει την πλάστιγγα προς τη μεριά ενός εντυπωσιακού αγώνα με πολλά γκολ.

Για το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

G/G & ΟVER 3.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.75 ΣΤΗ NOVIBET

ΓΚΟΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 28ο ΛΕΠΤΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.76 ΣΤΗ NOVIBET

Η ανάγκη για νίκη και το γρήγορο τέμπο που χαρακτηρίζει τα παιχνίδια των δύο ομάδων θα δημιουργήσουν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ματς με πολλά γκολ. Μάλιστα, η ΑΕΚ θα κυνηγήσει ένα γκολ από νωρίς και η επιθετική προσέγγιση της Μπράιτον δεν αφήνει περιθώρια για να μείνει το σκορ στο 0-0.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live! Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μπράιτον – ΑΕΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΑΕΚ – Μπράιτον: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 30/11/2023

H απουσία του Λιβάι Γκαρσία «πονάει» τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος ενδέχεται να επιλέξει σύστημα χωρίς κλασικό σέντερ φορ. Ο Σέρχιο Αραούχο είναι έτοιμος και ο Στίβεν Τσούμπερ αναμένεται να παραμείνει σαν false nine και το ερωτηματικό αφορά τη θέση του Ορμπελίν Πινέδα: Αν ο Μεξικανός παίξει στο «8», τότε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς θα πάρει θέση στα αριστερά, αλλιώς θα μεταφερθεί στη γραμμή για να μπει στα χαφ ο Κώστας Γαλανόπουλος. Θυμίζουμε πως λείπει και ο Γενς Γιόνσον, ενώ θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Νίκλας Ελίασον και Έκι Πόνσε.

Πολλά τα προβλήματα για την Μπράιτον, αφού εκτός δράσης είναι οι Καόρου Μιτόμα, Ανσού Φατί, Τζέιμς Μίλνερ, Ιγκόρ, Πέρβις Εστουπινιάν, Ντάνι Γουέλμπεκ, Χούλιο Ενσίσο, Σόλι Μάρτς και Άνταμ Γουέμπστερ. Εξαιρετικά αμφίβολος και ο Ταρίκ Λάμπτει, που θα αντικατασταθεί κατά πάσα πιθανότητα από το «πολυεργαλείο» Πασκάλ Γκρος. Ο Έβαν Φέργκιουσον θα ξεκινήσει στην επίθεση και ο Ζοάο Πέδρο θα παίξει πίσω του σε ελεύθερο ρόλο.

ΑΕΚ (4-4-2): Στάνκοβιτς – Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Άμραμπατ, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς – Αραούχο, Τσούμπερ

Μπράιτον (4-2-3-1): Στιλ – Βέλτμαν, Βαν Χέκε, Ντανκ, Γκρος – Νταχούντ, Μπαλέμπα – Αντινγκρά, Πέδρο, Μπουονανότε – Φέργκιουσον

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ